Dodaj do ulubionych

GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE???

17.02.05, 23:27
Gdzie polecacie? I jaka cena?
Z góry dziękuję za opine :)
Obserwuj wątek
    • ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 18.02.05, 11:54
      Nie ma dobrych fryzjerów w Lublinie?
      • Gość: maxi Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:58
        Przeszłam już wielu. Nikogo nie mogę polecić. Stanowczo odradzam Jean Louis
        David w Tesco. Może fryzjer na ul.zielonej. Na przeciwko zakładu foto.
        • ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 18.02.05, 12:06
          Jean Louis Davis też znam w Lublinie i raczej porażka. Fryzjerki - amatorki.
          Poszłam sobie tylko ładnie podciąć włosy i grzywkę na skos - nic trudnego ale
          dla niektórych fryzjerek z JLD to wielka trudność. Ale tą firmę znałam
          wcześniej, jeszcze zanim pojawiła się w Lublinie, byłam w salonie kiedyś w
          Bielsku-Białej i byłam bardzo zadowolona, jak nigdy. Zmieniałam wtedy
          radykalnie fryzurę i kolor i fryzjerka z JLD w Bielsku-Białej była super. Ale
          teraz przecież nie pojadę do Bielska-Białej.
          A ten fryzjer na Zielonej?
          • Gość: maxi Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:13
            Na zielonej polecam panią Lilę. Ceny do dogadania- ja jestem stałą Klientką
            więc mam tanio a jak policzy komuś nowemu - nie wiem. Zwykły zakład, żaden
            rarytas, ale kobitka ma fach w ręku. Słuszałam też o super fryzjerze Kamilu w
            nowych blokach przy al. Warszawskiej. Niestety nie wiem co to za ulica.Róg
            racławickich i Kraśnickich. Chodzi o to osiedle po prawej stronie jak jedziesz
            w dół do Czechowa. Widziałam dziewczyny które czesał, naprawdę fajnie- ponoć
            gość nieźle nawiedzony ale robi cuda. Acha jescze moge Ci polecić Anetę z
            Pierra- no ale tu jest drogo.
            • ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 18.02.05, 12:18
              Dzieki maxi ale mi chodzi tylko o zwykłe ładne podcięcie, niby prosta rzecz ale
              jak widać nie. Mam raczej cienkie włosy a te "fryzjerki" w JLD to mi tak
              wycieniowały, że włosów miałam jeszcze mniej, no i ta grzywka bo zwykły skos w
              grzywce to dla nich nie lada wyzwanie.
              • Gość: maxi Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:25
                No to idź do pani Lili ja tam właśnie chodzę na zwykłe podcięcie prostych
                włosów i grzywke ze skosa i jestem zadowolona. Albo do Anety z Pierra (chyba
                zapłacisz 60zł- możesz najpierw zapytać o cenę w recepcji i dopiero sie
                umawiasz- albo zadzwonić) i przy okazji niech Ci wyprostuje na żelazku.
                Miodzio :)))
                • ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 18.02.05, 12:33
                  Też bym sobie wyprostowała włosy, mam proste ale wiesz o co mi chodzi :)
                  Ten PIERRE trochę drogi i to też żadna sieć bo tylko w Lublinie jest i pewnie
                  płaci się tylko tyle dlatego, że jest w centrum. A to wyprostowanie to jeszcze
                  jest dodatkowo płatne? Bo jeśli rzeczywiście płaci się tam za jakość to ok.
                  A ta pani Lila to na Zielonej, chyba wiem gdzie.
                  • Gość: maxi Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:41
                    Pierre to francuska sieć. Jest w Lublinie i kilku innych miastach- ale w Polsce
                    nie bardzo znana. Prostwoanie masz w cenie bo płacisz za ściecie +modelowanie -
                    60zł (chyba). Przejdź tam to dostaniesz broszurkę, cennik, jest nawet strona
                    int.
                    • Gość: maxi Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:57
                      www.pierre.pl/
                      • ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 18.02.05, 14:28
                        Tak, tyko, że ta strona nie działa i nic nie można się dowiedzieć.
                        • Gość: tralala Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 15:29
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=18265617&v=2&s=0

zajrzyj tu
                          :)
                          • ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 18.02.05, 16:31
                            Dzięki.
                            • ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 18.02.05, 16:32
                              a Ty tralala z którego korzystałaś?
                              • Gość: tralala Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 17:12
                                leclerk na zana, do eweliny polecam :)
                                • ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 18.02.05, 18:44
                                  Do Eweliny? Wiesz, mi chodzi tylko ładne podcięcie i grzywka na skos. A w czyn
                                  ona taka niezwykła? Bo podejrzewam, że płacąc 70 zł za taką usługę podobny
                                  efekt mogę uzyskać gdzie indziej płacąc połowę bo nie chciałabym wydać 70 zł i
                                  nie być zadowolona. Gdybym miała pewność, że to naprawde fachowiec to bym się
                                  zdecydowała, bo kosztuje 70 zł, tak?
                                  • Gość: tralala Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 19:03
                                    60zl z pelnym cieciem, myciem i modelowaniem. pytalas to odpowiedzialam, jesli
                                    nie odpowiada ci cena przeciez nie musisz tam isc, mozesz isc i za 10 zl do
                                    golarza za rogiem w twoim bloku.
                                    jesli szukasz 100% pewnosci powinnas pytac kolezanki ktorych fryzure widzialas
                                    i wiesz, ze ci sie podoba, niestety na forum mozesz polegac tylko na czyjejs
                                    opini bo nie widac ani osoby ani fryzury, nawet nie wiadomo czy czyjs gust jest
                                    twoim gustem, mozesz tylko ufac czyims slowom, ja trafilam do eweliny z
                                    czyjegos polecenia tu z forum i jestem zadowolona, dla mnie ona jest fachowcem
                                    i dobrze robi to co robi, jedna z fryzjerek ktora rozumie i slucha co sie do
                                    niej mowi.
                                    no, ale to moja opinia :)
                                    • Gość: ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.szwajcarska.pl 18.02.05, 19:07
                                      Ok i dzięki tralala, chyba mnie przekonałaś :) Bo ja dlatego tak piszę, że
                                      jestem przewrażliwiona na punkcie fryzjerów bo tylko raz w zyciu trafiłam na
                                      takiego, który był super ale ten fryzjer jest w Bielsku-Białej. A w Lublinie
                                      jeszcze chyba nigdy nie byłam zadowolona a "niemożliwego" nie wymagam. Tylko
                                      podcięcia, które doda włosom objętości i ładnej grzywki na skos i tyle.
                                      • Gość: tralala Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 19:17
                                        moze jesli sie bardzo boisz, idz ze zdjeciem?
                                        nie ma sie co bac, ona jest na prawde mila i dobrze strzyze, tylko zapisz sie
                                        do niej i tylko do niej!
                                        tel: 528 06 88
                                    • Gość: ilka Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 18.02.05, 19:11
                                      zgadzam sie, ze Ewelina pracujaca w salonie Laurenta na Zana to najlepsza
                                      fryzjerka, z ktora milam do czynienia. Osobiscie wole wydac 70 zl nawet za
                                      zwykle podciecie ale wyjsc z salonu zadowolona z ladnie ulozonymi wlosami niz
                                      zaplacic 30 i probowac potem naprawic fryzure w domu.
                                      • Gość: ewelinasss Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.szwajcarska.pl 18.02.05, 21:38
                                        Dzięki dziewczyny, przekonałyście mnie co do tej pani Eweliny z Laurenta z
                                        Lecrecka na Zana. Wydam te 60 zł i zobaczymy :)
                                    • Gość: tralala Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 19:11
                                      dodam tylko, ze cena jest wysoka ze wzgledu na salon, przeciez to nie
                                      fryzjerka - pracownica ustala cene tylko wlasciciel, dam sobie reke uciac ze
                                      fryzjerki pracujace w drogich salonach nie dostaja wiele z ceny uslugi, tak sie
                                      sklada, ze owa p. ewelina pracuje w tym a nie innym salonie, tak to jest...
                                      niestety.
                                      w usuge wlicza sobie wlasciciel wszystko, prad, wode,wynajem lokalu, szampony,
                                      produkty - tak wiec salony uzywajace firm: kadus, loreal czy keraste, wella,
                                      maja wyzsze ceny niz te ktore pracuja na tanszych firmach - takze telefon,
                                      pranie recznikow, place dla pracownika, zus i pewnie jeszcze kupe innych rzeczy
                                      a my za to wszystko placimy.
                                      • Gość: monika Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.05.05, 13:49
                                        na jakiej ulicy jest montownia fryzur jezeli wiecie??? ;)
                        • kkkkk4 Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 18.02.05, 19:07
                          www.pierre.pl
                    • Gość: sloggi Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 16:09
                      Pierre to francuska sieć. Jest w Lublinie i kilku innych miastach- ale w Polsce
                      >
                      > nie bardzo znana

nie prawda. 'sieć' pierre załozył jakiś chłopak-Piotrek. z tego co wiem,
                      narazie jest salon tylko w Lublinie.
                      • Gość: lulu Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:40
                        Pierre załozył taki nawiedzony, bezczelny cham, który sra pieniędzmi i wydaje
                        mu się, ze może wszystkich traktować jak błoto. Nazywa się Łupina i kiedys miał
                        agencje reklamową na Czechowie. Ceny w Pierre są zabójcze ale usługa ...nie
                        warta takich pieniędzy. Fryzjerki zabiegane i widać najważniejszą rzeczą w tym
                        salonie jest specyficznie pojety rygor czasu. Jak przyszłam (punktualnie) to
                        oczywiscie musiałam poczekać kilka minut bo fryzjerka sie nie wyrobiła- było to
                        ok 5-10 min. Robiłam uczesanie na wazną uroczystosć, ale jak mój czas sie
                        kończył to fryzjerka zaczęła partaczyc aby tylko wyrobić sie do nastepnej
                        klientki, która już czekała. No i nie podoba mi sie ta cała sztuczna etykieta.
                        Fryzjer sie przedstawia - prowadzi cię do szafki odnieśc torbę, prowadzi cie na
                        fotel, proponuje gazetę, picie. Naprawde strasznie to sztuczne i naciągane-
                        takie pierdoły usztywniające atmosfere zamiast ją rozluźnić.
                        • l81 Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 09.05.05, 09:19
                          Ja chodziłam do Pierre.Rzeczywiście o tym co piszesz to rzeczywiśie na pokaz i
                          sztuczna atmosfera.Byłam tam u pani Asi, której nie ma juz. Byłam
                          zadowolona.Robiłam balejaż i ścięcie.Ona była bardzo dobra,ale juz jej tam nie
                          ma.
                          • l81 Re: GDZIE DO FRYZJERA W LUBLINIE??? 09.05.05, 09:33
                            A czy ta pani Ewelina z Laurenta z Zana dobrze robi pasemka.Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka