Dodaj do ulubionych

Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!!!!!!!

IP: *.icpnet.pl 24.04.05, 13:32
Musze sie z Wami tym podzielić.
Kupilam sobie jakies 2 tygodnie temu żel antycelulitowy firmy VENITA
uwierzcie...
miałam celulit chyba ten 3 stopnia...pokazywal sie nawet bez napinania mięsn
(na posladkach) . był cały czas i sie powiekszał. Byłam zdesperowana, a teraz
zmniejszył sie conajmniej o połowe!!!!!!
nie wiem jak to mozliwe, ale nie zmieniłam diety, wcinałam fast-foody itd...
Moze troszke więcej chodze..ale to nie ma raczej związku.
NIe cwicze..a celulit znika!!!!!!
Skóra stała sie bardziej napięta i gładka.
Podczas kąpieli myłam pośladki żelem do mycia antycel a potem nakładałam żel.
To żel który ma się wchłonąć. Nakładam go rano i wieczorem.
Moze jest jakas roznica miedzy celulitem u osob otyłych a u osób
szczupłych... bo mam 48kg przy 170cm, ale celulit był naprawde od gwałtownego
przytycia i braku ruchu...
Jestem o wiele pewniejsza siebie.
POLECAM WAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: gaabunia Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:36
      A ile kosztuje te krem?? mam na niego ochotę:)
      • Gość: Ola Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.icpnet.pl 24.04.05, 13:39
        smieszne pieniądze. płaciłam 6.40zł.
        Byłam pewna, że nic nie da, bo stracilam wszelką nadzieje, a tu SUPRISE!!!
        naprawde polecam...mała kasa, a warto spróbowac.
    • Gość: K@$i@ Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:40
      A w jakiej cenie ten żel? Żel do mycia i żel do wcierania są z tej samej
      serii??. Odp
      • Gość: Ola Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.icpnet.pl 24.04.05, 13:47
        żel do mycia jest polskiej firmy 'anida' ale nie sadze by to on był powodem dla
        którego pozbywam sie celulitu. jego pełna nazwa: "Żel+ pelling do mycia
        wyszczuplający" zawiera l-karnityne, kofeine i algi morskie...
        Kupowałam go w hurtowni za ok.5 zł, sądze wiec ze w sklepie bedzie kosztował
        ok. 7-8zł.

Żel do wcierania:
        forma VENITA "Anti cellulite" żel do ciała skutecznie zwalcza cellulitis
        WYSZCZUPLAJĄCY, UJĘDRNIAJĄCY, AKSAMITNE GŁADKIE CIAŁO naturalny ekstrakt z
        Guarany.
        to jest napisane na opakowaniu.
        Tubka 180ml. I dodam,ze wchłania sie szybko i ładnie pachnie :)
        • Gość: Ola Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.icpnet.pl 24.04.05, 13:52
          napisze wam jeszcze tresc ktora jest podana z tyłu tubki Żelu do wcierania:
          "żel o działaniu wyszczuplającym,zapobiega powstawaniu i zmniejsza
          efek "pomarańczowej skórki". Aktywma kofeina i wyciąg z tropikalnej Guarany
          bogatej w naturalną kofeinę ze zwiększoną skutecznościa redukują tkankę
          tłuszczową, ujędrniają i poprawiają elastyczność skóry. Składniki pielęgnacyjne
          nawilżają i sprawiają, że ciało nabiera aksamitnej głaskości"

www.venita.com.pl/pol/zdjecia/286balsam_wyszxzuplajacy_tuba-.jpg
          • Gość: :)) Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.stok.xen.pl 24.04.05, 14:34
            miałam go ale zamieniłam na Ziaję,nie pamiętam jak działał ://
            ale ślicznie pachnie :))
            pewnie wyprobóję jeszcze raz :P
            właściwie mi bardziej zależy na jakimś wyszczupleniu ale nie szkodzi:)
            • Gość: :)) Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.stok.xen.pl 24.04.05, 14:35
              wrr te literowki wypróbuję miało byc:)
        • fruwam Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! 25.04.05, 14:01
          czy to jest polski krem czy mozna go kupic tez poza krajem?
    • Gość: del Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:42
      Potwierdzam, jest świetny. Stosowałam różne, ten jest zdecydowanie w czołówce.
      miałam wrażenie, że zastosowałam coś z górnej półki. Skóra gładka, jedwabista,
      a cena śmieszna. Kupiłam go przypadkiem w markecie, niestety już go tam nie
      mają i nigdzie indziej też nie. mieszkam w niewielkim mieście i takich mega
      drogerii z ogromnym wyborem jak na lekarstwo.
      • Gość: asia Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 24.04.05, 22:35
        Gdzie można dostać ten krem????
    • Gość: ASIA Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 24.04.05, 22:55
      UP
    • pixela Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! 25.04.05, 08:12
      Po gwałtownym przytyciu ważysz 48 kg przy 170 cm wzrostu?????? Rany Boskie....
      • Gość: Aga Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:51
        wlasnie na to samo zwrocilam uwage..nie na to, ze cellulit sie zmniejszyl o
        polowe, tylko, ze wazy 48 przy 170.Przy takiej wadze ma sie cellulit 3
        stopnia???
        A wy dziewczyny nie wierzcie we wszystko, co sie pisze na forum.Mi to
        ewidentnie pachnie prowokacja.
        • Gość: up Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.05, 13:20
          up
          • Gość: Magda Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.chello.pl 25.04.05, 13:26
            chyba tu działa PR Venity, a nie sam balsam
            • Gość: Bianka Sama nie wiem już co o tym sądzić.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:35
              www.216.239.59.104/search?
              q=cache:OYCdX4Oyu6wJ:users.nethit.pl/forum/read/necrosa/3373669/+venita&hl=pl&lr
              =lang_pl
        • Gość: aga Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.chello.pl 25.04.05, 13:30
          można mieć, ja wzylam 47 przy 160 cm i miałam cellulit gigantyczny. Dziewczyna
          miała na mysli pewnie 2 stopnia jednak
    • winogroneczka apteka? drogeria? 25.04.05, 16:06
      a gdzie mozna kupic żel firmy VENITA? szukać w aptece czy w drogerii?
      • Gość: Ola Re: apteka? drogeria? IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 20:35
        :) moze sie na stopniach nie znam...
        ale strawal sie widoczny bez napinania mięśni...
        "gwaltowne przytycie'/... ano tak... bo wazylam 42kg... wiem,ze strasznie malo
        a jednak..a przytylam jedząc wsyzstko co wpadlo w ręce i siedzialam caly czas
        przy komputerze...
        to spowodowalo gromadzenie sie tego świnstwa...
        utrzymuje wage w granicach 48-50 kg... bez zadnego wysilku...poprostu taka
        jest,ale celulit sie pogłębiał...zero ruchu, fast foody,...nie dziwne :(
        :) ale ciesze sie ze znalazlam ten żel.
        VENITE kupiłam w malutkiej drogeryjce niedaleko Poznania ( w swarzedzu
        dokladniej- BAZAR SWARZĘDZKI tak to sie nazywa).bylam przejazdem i wstąpiłam :)
        • Gość: Ola Re: apteka? drogeria? IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 20:39
          aa..... i osoba ktora tu pisze o jakiejs prowokacji..jest chyba troszke
          przeczulona.
          Celulit tworzy sie nie tylko u osob otyłych, a podatność na jego powstawanie
          tkwi nawet w sferze genetyki...
          Wystarczy malo ruchu, niezdrowe jedzenie, przytycie...lub schudniecie (z tego
          co wiem).. i jest.
          Są osoby z nadwagą ktore nie mają 'pomaranczowej skórki'..
          a są takie z niedowagą, ktore nie mogą się tej 'dolegliwosci' pozbyc.
    • Gość: Bacha1979 Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: 193.25.222.* 18.05.05, 10:00
      Sama kupiłam, polecam. Ciałko sie robi naparwde przyjemne w dotyku, takie
      aksamitne. :)
      • Gość: aga gdzie W WARSZAWIE VENITA???? IP: *.chello.pl 18.05.05, 14:15
        • avon_22 Re: gdzie W WARSZAWIE VENITA???? 18.05.05, 14:20
          Gdzie to można kupić???
    • Gość: jagoda Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:39
      ta venita jest naprawde swietna i kosztuje tylko 6 zl, niestety musialam sie
      nalazic po miescie zanim ja dostalam ale jestem zadowolona i na pewno bede ja
      kupowac :)
      • avon_22 Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! 27.05.05, 18:42
        W Kauflandzie można kupić ten żel.
        • Gość: bmx Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:11
          a w rossmanie? albo supermarkecie? czy raczej w drogeriach? a znacie cos na
          ROZSTĘPY (nienawidze tegooo)?
          • avon_22 Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! 28.05.05, 12:46
            W Rossmanie nie ma.W supermarketach też nie.W drogeriach też nie prowadzą
            Venity.Oj,nabiegałam się żeby znaleść ten żel.
            • Gość: gold Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 29.05.05, 15:34
              Przynajmniej mogłabyś napisać, gdzie kupiłaś.Interesuje mniwe Warszawa,
              widziałyście to gdzieś?
              • avon_22 Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! 29.05.05, 17:00
                Gdybyś przeczytała cały wątek to byś wiedziała gdzie kupiłam bo już to
                wcześniej napisałam.
                • Gość: goga Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.autocom.pl 29.05.05, 18:43
                  a może w krakowie ktoś widział??
                  • Gość: Aśka W KAUFLANDZIE !!!!! IP: 213.199.214.* 29.05.05, 19:01
                • Gość: Miya Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:03
                  W Kauflandzie??? A coz to takiego?
    • Gość: rijeka Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 31.05.05, 21:29
      Jest gdzieś w Warszawie KAUFLAND? A jeśli nie ma, to gdzie najbliżej Warszawy?
      • elutek67 Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! 31.05.05, 21:51
        Kaufland jest w Wołomine pod Warszawa
        • Gość: kinga044 Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.05, 09:07
          A ja byłam chyba we wszystkich drogeriach we Wrocławiu,a znalazlam w koncu ten
          zel na....bazarku przy pl.Grunwaldzkim,jest tam taki duzy stragan,w nim babka
          sprzedaje rozne kosmetyki,i tam wlasnie miala VENITE. :-)
          • Gość: ann Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:47
            i jak dziewczyny wyprobowalyscie to "cudenko"? sa efekty? zastanawiam sie nad
            kupnem ale nie wiem czy warto, bo przeciez na jednko cialko moze podzialac
            Venita a na inne nie...
            • Gość: karra Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:58
              ja uzywam venity stosunkowo krotko, ale efekty sa. nie mam tylko pewnosci, ze to
              na bank zasluga tego zelu, ale widze miesnie brzucha przez 24h, a nie tylko rano
              ;) robie szostke weidera, wiec to oczywiscie zasluga rowniez cwiczen, ale efekt
              jest chyba zbyt spektakularny (po tak krotkim czasie) i mysle, ze zel
              wyszczuplajacy pomogl. zmian na udach i posladkach jakis szczegolnych na razie
              nie zaobserwowalam, oprocz tego, ze sa niewiarygodnie gladkie.. bardzo przyjemne
              w dotyku :) radze zaryzykowac! w sumie to 7zlotych. a venite kupilam w
              kosmetycznym na bazarku w lomiankach.
              • Gość: Darina Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:06
                ja kupiłam dzisiaj.
                szłam sobie przez bazarek (tzw. rynek) bo miałam na skróty i zamurowało mnie.
                na stoisku z kosmetykami stało "stadko" Venit ;)
                i nikt ani nie ruszył. za 8zł. kupiłam 4 opakowania. babkę zamurowało :)
      • Gość: little_my Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:53
        Kaufland jest też w Piasecznie. pozdr :)
    • Gość: pasja77 Re: Znalazłam coś co naprawde działa na CELULIT!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:12
      Kupiłam właśnie ten żel w Warszawie w Hali Marymonckiej na stoisku kosmetycznym
      w cenie 6,50zł.Może ta informacja się komuś przyda.
      Pozdrawiam Pasja77

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka