Dodaj do ulubionych

DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:30
Ide w sob. na impreze, b. wazną- czy wiecie, gdzie w Warszawie mozna dostac
dermacol- podobno bardzo dobrze kryje przebarienia itp. Dzieki za pomoc!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mona Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 15.09.05, 16:36
      Na bazarze Banacha, w budce bliżej hali spożywczej.
      • Gość: kindziula Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:43
        dzieki, a w jakiej to dzielnicy, bo mieszkam tu od niedawna :-)) A moze ktos
        wie, gdzie w centum?
        pozdrówki
        • Gość: aga Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! IP: *.chello.pl 16.09.05, 10:45
          kiedys był w podziemiach koło dworca Centralnego
          wiem tez ze jest na róznych bazarkach, np koło mnie na Bródnie
          • Gość: maja Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! IP: *.icpnet.pl 16.09.05, 11:59
            a gdzie jest w Poznaniu?prosze pomóżcie,bo szukam i nie ma nigdzie:(
        • Gość: PeggySue1 Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! IP: 134.146.212.* 16.09.05, 12:25
          Hale Banacha są na Ochocie, najlepiej wysiąśc na przystanku Bitwy Warszawskiej
          1920 r., tramwaje: 25, 15, 36, 9 i jeszcze jakieś, ale kojarzę tylko te i kilka
          autobusów, na pewno: 167, 186, 136, (tylko te pamiętam).
    • ttt221 Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! 16.09.05, 16:17
      To jakis krem czy podkład?
      • Gość: Inka Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! IP: 62.233.195.* 16.09.05, 16:30
        Jak byłam w Czechach 3 tygodnie temu to w każdej drogerii do której weszłam był
        Dermacol, była cała paleta kosmetyków Dermacolu - cienie, tusze, podkłady... I
        był też osławiony tu korektor Dermacol, bo to jest korektor a nie podkład!
        Kosztował 100 koron czeskich, czyli ok. 14 zł. I panie drogerii stanowczo mi
        odradzały go stosowanie na całą twarz. Było wiele odcieni tego korektora i co
        aż mnie zdziwiło prawie same jasne odcienie, wybranie najlepszego było dość
        trudne i chyba dlatego go nie kupiłam w sumie mogłam bo sama na własnej skórze
        przekonałabym się czy jest taki dobry. Wiecie gdzie można go kupić w Lublinie?
        • inecita Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! 16.09.05, 18:46
          na pudełku na którym kupiłam była notka po angielsku czy tez ulotka na której
          było napisane wyraznie FOUNDATION czyli podkład więc sprzedają to jako podkład
          • Gość: Inka Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! IP: 62.233.195.* 16.09.05, 19:18
            A w Czechach na opakowaniu było również i po polsku i było napisane, że to
            mocno kryjący korektor. Poza tym odradza się go stosować na całą twarz.
        • Gość: MG Re: DERMACOL-gdzie w W-wie- PILNE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:42
          na opakowaniu jest napisane ze to make-up, ale ja go stosuje punktowo, jako korektor (swietnie kryje, to prawda!) - po prostu nie lubie miec zapackanej calej twarzy, wiec nie uzywam podkladu... a w lublinie mozna go na pewno kupic na targu przy uniin lubelskiej (nie na 'bazarze' przy pksie!!!) - jest tam taka jedna budka z kosmetykami... aha, kosztuje ok.9zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka