sylklika 04.11.06, 11:57 Bolą mnie od wczoraj,biorę ibuprom zatoki i nic bo nie wiem co z tym.Może jakaś mała porada?Będę wdzięczna.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Bolą mnie zatoki,buuuuu! 04.11.06, 12:35 Współczuję. Mnie pomaga aerozol do nosa - Flixonase się to nazywa i niestety jest na receptę. A na ból to jedynie Ketonal i to nie zawsze pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia691 Re: Bolą mnie zatoki,buuuuu! 04.11.06, 12:53 a ja wyleczyłam się "parówką" przez trzy dni wdychałam opary olbasu 2,3razy dziennie, oprócz tego kupilam w aptece fantastyczne tabletki Sinupret...ibuprom zatoki też brałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: Bolą mnie zatoki,buuuuu! 04.11.06, 13:37 A jak się jest w ciąży to co można sobie zaaplikować. Bo ja jestem w trzecim miesiącu i już się zaczęło na dobre. W poprzedniej ciąży bolały mnie prawie przez cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Bolą mnie zatoki,buuuuu! 04.11.06, 13:39 dorga1 napisała: > A jak się jest w ciąży to co można sobie zaaplikować. Iść do lekarza, niech da Duomox. Bezpieczne dla dziecka i skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lordess Re: Bolą mnie zatoki,buuuuu! 04.11.06, 14:47 Ja tak się podleczałam , podleczałam , aż w końcu wylądowałam u lekarza , i nawet antybiotyk mi nie pomógł , miałam zabieg ( ściąganie ropy przez nos - brrrr ). Radzę wizytę u lekarza i to jak najszybciej ! Mam nadzieję , że lekarstwa Pani pomogą , bo dla mnie było za późno ( i musiałam cierpiec . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylklika Re: Bolą mnie zatoki,buuuuu! 04.11.06, 16:02 Tez jestem za wzytą u lekarza, bo takie samorodne leczenie może mieć poważne konsekwencje.Tylko pytałam Was forumowiczki jak przeżyć sobotę i niedzielę, bo przychodnia czynna dopiero w poniedziałek...dzieki za porady!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: Bolą mnie zatoki,buuuuu! 04.11.06, 22:37 ja pojechałam dzisiaj na pogotowie bo z bólu nie mogłam wytrzymać, zatykało mi już uszy. Dostałam Duomox( amoxicillinum), Zyrtek i ACC200. nie wytrzymałabym do poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: Bolą mnie zatoki,buuuuu! 04.11.06, 22:47 Ja notoryczne zapalenia zatok (leczone też wielokrotnie antybiotykami, które pomagały jedynie "jednorazowo" i za 2-3 tygodnie inny antybiotyk) skutecznie zwalczyłam SINUPRETem. Od 2 lat mam spokój! Odpowiedz Link Zgłoś