Dodaj do ulubionych

By bye GW... zegnam. Powodzenia w zmianie profilu gazety na brukowiec!

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 23:42
Od jutra definitywnie przerzucam sie na "RzePe". Od dawna z niepokojem
obserwowalem przeksztalcanie sie GW z powaznej gazety w holdujaca gustom plebsu
brukowa szmatke pokroju "Super Expressu" (niejaki Talko zasluzyl sie tu
wyjatkowo), ale gdy w tym tygodniu zobaczylem kolorowy dodatek, z ktorego
okladki straszylo mnie chyba z 15 zdjec sloniopodobnego potwora, ktorego
przepustka do "popularnosci" bylo ponoc to, ze pokazal sie w jakims
telewizyjnym programie, ktory wg tego, co slyszalem, ogladali z zapalem tzw.
blokersi... wtedy juz nie wytrzymalem. Koniec. That was the last damn straw.
Porzucam GW, bo nie chce ktoregos dnia kupic jej nowego numeru i odkryc, ze
trzymam w rece polski odpowiednik "National Enquirer".
Obserwuj wątek
    • Gość: wald Re: By bye GW... zegnam. Powodzenia w zmianie profilu gazety na brukow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 22:37
      moje zastrzeżenia:
      ~fakt równia pochyła jeśli chodzi o cover person of Wysokie Obcasy, kiedyś
      przedstawiano babki z charakterem a teraz dba się o aktualności (=nakład)
      ~~Pociechy dla fanów BB pióra E. Milewicz to świetne dla stacji, która zarobiłą
      na tym 35 mln PLN netto ale brak pociechy dla mojej wiary w rozsądek p.
      MIlewicz ( tylko komentarze w G. Telewizyjnej na 3 str podnoszą na duchu)
      ~Mam powyżej uszu ciągłych wojen z antysemitami, Naszym Dziennikiem, jadu
      Beresia&Skoczylasa, ciągłych żali Andermana. Co mnie to wszystko obchodzi??
      ~Da się zauważyć wzrost temperatury w relacjach z NIE. no komends
      ~Mam powyżej uszu komentarzy w dodatku krakowskim, że coś się komuś ciągle nie
      podoba: kebab na Grodzkiej, przyczepa przy Słowackim, kocie granie perkusisty
      przy Rynku, to , że ekspedientki proszą o końcówkę a kelnerzy zapominają co dla
      kogo. trochę serca dla ludzi!
      To naprawdę za mało jak na taką klasę dziennikarzy jaką mienią się pp.
      redaktorzy z GW (byliby świetnymi urzędasami w epoce Gierka i filmach Barei)
      Jak na takie samomniemanie winni się zabrać np za stenogramy z posiedzeń Rady
      Miasta. Wiele osób dowiedziało by się kto za czym głosował. Sprzedaję swój
      pomysł za darmo a winno się to stać zwyczajem w polskim życiu publicznym. Życzę
      więcej uśmiechu,żółci jest po pachy
    • Gość: . Re: By bye GW... zegnam. Powodzenia w zmianie profilu gazety na brukow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 19:03
      Gość portalu: Lt. SWAT napisał(a):
      • Gość: wald Re: By bye GW... zegnam. Powodzenia w zmianie profilu gazety na brukow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 06:49
        zdaje się, że jesteśmy odosobnieni w swoich opiniach
        • Gość: nostromo no co wy? IP: 10.25.1.* / 165.21.83.* 01.08.01, 07:27
          jak to "zegnam"???

ja jako dziecko komunistycznej ojczyzny (?) od za(s)rania dziejow przywyklem do taplania sie w gownie...
          dlatego NIE zrezygnuje z odwiedzin na tej stronie, bo pachnie mi slodka przeszloscia...

brawo towarzyszu michnik, tak trzymac!
          • Gość: wald Re: no co wy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 19:06
            Gość portalu: nostromo napisał(a): ....
            nostromo, nie będziesz ostatnim pasażerem ale konkrety, konkrety. ja podałem:
            moralizatorstwo; marudzenie; kot na punkcie Żydów i nie-, antyŻydów; czepianie
            się pierdół. poczytaj też dyskusje na forumnt Luzera. Odpisz
    • Gość: wald Re: By bye GW... zegnam. Powodzenia w zmianie profilu gazety na brukow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 06:49
      zdaje się, że jesteśmy odosobnieni w swoich opiniach
      • Gość: nostromo no co wy? IP: 10.25.1.* / 165.21.83.* 01.08.01, 07:27
        jak to "zegnam"???

ja jako dziecko komunistycznej ojczyzny (?) od za(s)rania dziejow przywyklem do taplania sie w gownie...
        dlatego NIE zrezygnuje z odwiedzin na tej stronie, bo pachnie mi slodka przeszloscia...

brawo towarzyszu michnik, tak trzymac!
        • Gość: wald Re: no co wy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 19:06
          Gość portalu: nostromo napisał(a): ....
          nostromo, nie będziesz ostatnim pasażerem ale konkrety, konkrety. ja podałem:
          moralizatorstwo; marudzenie; kot na punkcie Żydów i nie-, antyŻydów; czepianie
          się pierdół. poczytaj też dyskusje na forumnt Luzera. Odpisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka