kempes79 01.03.06, 17:38 Poszukuję działki pod budowę domu...Znacie ceny za 1m2??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 01.03.06, 17:47 Ceny zaczynają sie od 100 zł za metr, Kempes czy my nie mamy na Ciebie za duży. Warto zastanowic sie nad lokalizacją bo nie wszędzie jest wodociąg czy kanalizacja i nie zapowiada się aby była. Niemniej jednak warto mieszkac w Łomiankach, szczególnie niedaleko KPN, (uważaj na trasę), lub nie daleko Wisły. Tamte tereny też są piekne. Zależy co wolisz i lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kempes79 Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 01.03.06, 22:37 Dziękuje wam za wszelkie wypowiedzi i porady..Uważam to forum za jedne z najlepszych miejsc, gdzie ktoś udzieli komuś informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 01.03.06, 22:43 Kempes ty tak poważnie?? Bo wiesz, my tu jesteśmy przyzwyczajeni do tekstów, że się niepotrzebnie wymądrzamy, wpi.rzamy między wódkę a zakąskę i wszyscy nowi się nas boją. ;-) Wreszcie jakieś miłe słowo, będę cię cytować. :) Tu masz trochę ogłoszeń: www.wigro.pl/ www.trader.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kempes79 Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 01.03.06, 22:54 powaznie, powaznie...na razie przynajmniej dowiaduje sie tutaj wielu ciekawych i pozytecznych rzeczy....:) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 02.03.06, 08:52 są tacy co uważają, że na forum to tylko kłamstwa są... Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 02.03.06, 12:00 Zajrzyj po prostu na www.trader.pl - tam znajdziesz setki działek, są mozliwości wyboru wg. różnych kategorii. Ja tam znalazłam swoją działkę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 02.03.06, 12:53 Oglądałem ostatnio kilka działek w okolicy. Mieszkam w Łomiankach ale jakoś zacząłem się skłaniać do Palmir( fajnie i drogo) lub Jasionki, Małocic, Sowiej Woli i Dębiny. Taniej niż w Ł, gmina CZOSNÓW-gdzie budują wszystkie media bez problemów, drogi odśnieżone i na górce... Nie bijcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 02.03.06, 12:58 ja Cię rozumiem doskonale, tylko to jeszcze dalej od ... Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 02.03.06, 13:09 Palmiry to bardzo dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: działka w Lomiankach i obrzeża... 03.03.06, 20:51 Kempes napisz jak poszukiwania. :) Odpowiedz Link Zgłoś