Dodaj do ulubionych

gdzie się bawią dzieci?

05.04.03, 11:39
Czy w Łomiankach są jakieś w miarę czyste place zabaw? Ja znam jeden w
Kiełpinie ale rozwalona piaskownica z brudnym piachem, metalowe drabinki i
zardzewiała karuzela. Plac raczej służy jako bar i toaleta dla okolicznych
pijaczków.
Gośka
Obserwuj wątek
    • Gość: tuta Re: gdzie się bawią dzieci? IP: *.policom.com.pl 05.04.03, 13:22
      Gość portalu: histeryk napisał(a):

> <a href="www.republika.pl/wroclaw00000/105-0523_IMG.JPG
      "target="_blank">ww
      > w.republika.pl/wroclaw00000/XIX-XX_001.htm</a>
      www.republika.pl/wroclaw00000/105-0523_IMG.JPG
    • Gość: esscort Re: gdzie się bawią dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:43
      Nie bardzo rozumiem o jakie place zabaw ci chodzi. O coś takiego jak jest
      czasem w miastach dla małych dzieci z blokasów - drabinka, piaskownica itp.?
      Szłabyś ze swojej działki na coś takiego?
      • Gość: macinak Re: gdzie się bawią dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 22:22
        Oj szłabym , szła. Właśnie o coś takiego mi chodzi. Drabinka, piaskownica,
        huśtawka itd a przede wszystkim inne dzieci. Moja 3 latka to uwielbia i jakoś
        nie chce zrozumieć, że w ogródku fajniej, czyściej i zdrowiej :) dlatego jak na
        razie nie chodzę ale jeżdzę na place zabaw do Warszawy... To dopiero paranoja
        nie?
        Pozdrawiam Gośka
        • Gość: esscort Re: gdzie się bawią dzieci? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 09:39
          Gość portalu: macinak napisał(a):

> razie nie chodzę ale jeżdzę na place zabaw do Warszawy... To dopiero paranoja
          > nie?

Faktycznie. A może przedszkole - choćby na 1/2 "etatu"...? Ja - zamiast jechać
          do Warszawy - sprobowalbym namierzyć w łomiankach kogoś w podobnej sytuacji
          (wyżu nie ma, ale jakieś dzieci w tym wieku się widuje) i pewenie z podobnymi
          problemami. To już by było jakieś towarzystwo
          • Gość: macinak Re: gdzie się bawią dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 21:53
            Towarzystwo już jakieś mamy, nawet sama prowadzę zajęcia dla 3 latków u mnie w
            domu. Ale cóż dzieci raz mogą a raz nie mogą a na placyku zawsze
            jakieś "dyżurne" dziecko się znajdzie ;)
            O przedszkolu też pomyślałam i właśnie jestem na etapie poszukiwań tego
            najlepszego :)
            No cóż bez placyku też jakoś dam sobie radę. W końcu wiosna idzie :)
            Pozdrawiam Gośka
            • mama.restauracyjna Re: gdzie się bawią dzieci? 24.08.03, 22:57
              Witaj, to znowu ja-napisz na priva o tych zajeciach-bardzo mnie to
              zainteresowalo.Pozdrawiam!
    • Gość: esscort Re: gdzie się bawią dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 23:45
      Jadę sobie dzisiaj na rowerze do puszczy ul. bodajże kampinoską (czy jak tam
      sie nazywa ta droga w Dąbrowie łącząca Wólkę z ul. Wiślaną), mijam tę
      drewnianą budkę z plackami ziemniaczanymi, patrzę, a tam placyk zabaw dla
      dzieci - z nowymi drewnianymi urzadzeniami, jakaś huśtawka, drabinki.
      • Gość: macinak Re: gdzie się bawią dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 11:47
        Dzięki za informację :)
        Przetestuję ten placyk z moimi dziewczynami.
        Pozdrawiam Gośka
    • Gość: esscort Re: gdzie się bawią dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 09:18
      Na ul. Partyzantów (przy Akacjowej) gmina urządza plac zabaw dla dzieci.
      Nazwano to "ogrodek jordanowski", na razie widać tam jakieś małe boisko z
      bramkami, chyba boisko do siatkówki. Sprzetu dla najmłodszych chyba jeszcze nie
      ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka