natla 17.12.06, 09:58 No, najwyższa pora remont w Twoim salonie zrobić ) Link do części 1: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=21137274 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krista57 Re: krista 57 ……….2 …R 17.12.06, 11:02 Dziękuje Natlo.Zapraszam jak ktos tu wpadnie na rozłożyste sofy wygodne do siedzenia i odpoczynku.Niestety pospac dłużej nie można...nie rozkładają się. img91.imageshack.us/img91/7669/p9011069bd7.jpg Odpowiedz Link
takanietaka Ładny pomysł 17.12.06, 11:40 z tym salonem i kanapami.....tez tak zrobie przy odpowiedniej okazji! * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
tofika Re: Ładny pomysł 17.12.06, 15:33 Krista..uaaa, to nic, ja na stojaco moze naucze drzemnac) ale sobie fundnelas prezencik.. super! Odpowiedz Link
tofika Re: Ładny pomysł ..taaaak!:) 17.12.06, 23:55 pomysl z kanapami bbb dobry, Krystynko...juz zalacznik zaraz ogladne...dziekuje.. dobry listonosz, dobry..nawet nocka mnie odwiedzil krysiu, ja nie wiem .. trzeba te nowiutkie wygodne siedzonka jakos uswiecic ? by sie zdalo)))) Odpowiedz Link
tofika Re: Ładny pomysł ..taaaak!:) 18.12.06, 00:00 Krista, piekny , piekne wszystkie mysli.. dziekuje CI bbbb .. pozdrawiam Odpowiedz Link
vogino55 Re: Ładny pomysł ..taaaak!:) 18.12.06, 00:08 Dobrze ze tak późno siedze na necie,,,,,,,,teksty extra, jak sobie drugi raz przeczytałem, to wychodzi że za wiele nie mam sobie do zarzucenia. Wieczorny całus dla Ciebie CMOK Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: Ładny pomysł ..taaaak!:) 18.12.06, 09:02 nareszcie nie trzeba sie do Ciebe dopychac a kacik niezly bede miala gdzie z pracy na wagary uciekac, powiedz gdzie guziczek sie naciska coby muzyczka relaksujaca zabrzmiala Odpowiedz Link
krista57 Re: Ładny pomysł ..taaaak!:) 18.12.06, 10:19 Powiem teraz prawdę! Zawsze wszystkich do siebie chętnie zapraszam gość po spędzeniu jednej nocy na sofie,no...ewntualnie dwóch... skraca pobyt: Gwarantuje jednak,ze po wypiciu takiej ilosci herbaty z prądem spanie jest komfortowe. Odpowiedz Link
goskaa.l Sofy 18.12.06, 13:07 Trudno, sofy nierozkładane. Ale zawsze pozostaje puszysty dywan... A na tych Twoich sofach jest bardzo wygodnie (siedzieć) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sofy 18.12.06, 13:10 Gosiu sprawdzałas ? a jak bym się tak na chwilkę wirtualnie rozłożył ....))))) Odpowiedz Link
malosia06 Re: Sofy 18.12.06, 13:22 No jasne! Osobiście ległam na sofie i na dywanie )) Odpowiedz Link
takanietaka Piazzola.. 18.12.06, 15:24 przyjrzyj sie dobrze wykonaniu jego muzyki......zrobił sie modny i wszyscy nagle zaczęli go grac -z róznym skutkiem ,niestety.W takim wykonaniu wiernym kompozytorowi powinien byc Bandeon (?) -taki mały jakis argentyński akordeon, ale teraz bywaja fantastyczne transkrypcje .itd..w kazdym boąż razie nie kupuj "w ciemno"! * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
b_ska56 Re: krista 57 ……….2 …R 24.12.06, 16:38 Krysiu, dziekuję serdecznie za życzenia imieninowe i przepraszam, ze dopiero teraz piszę, ale dłuższy czas byłam odcięta od komputera. A dzisiaj życzę Ci ciepłych,spokojnych i radosnych Świąt i samych szczęśliwych dni w Nowym Roku. Basia Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 ……….2 …R 30.12.06, 13:18 Krista, dziekuje za zyczenia, baw sie wysmienicie.. kochana co tak ,ze nie ma sniegu-- wazne ze masz przyjaciol i z nmi bedziesz witac Nowy Rok! pozdrawiam,tancz! tancz! nie zaluj nozek) Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 ……….2 …R 30.12.06, 14:23 Krista, )))))))))ale bogactwo nas czeka! jaki super domyslny!!! pedzi z pieniedzmi Zuch.. poprostu wie o co chodzi..czyli jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze! no taki prosiaczek.. hihihi.. harlejowiec.. Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
dankarol Re: krista 57 ……….2 …R 30.12.06, 15:21 Dzięki Ci pani ************** załóżmy, że dziś spotka nas coś miłego Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 :)) 4 styczen:)) witam:) 04.01.07, 10:36 Krystynko, juz przybiegl listonosz i pobiegl spowrotem do Ciebie.. jaki sprytek!)) a prawdziwi pocztowcy jeszcze donosza listy wyslane sprzed Swiat Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 :)) 4 styczen:)) witam:) 04.01.07, 23:10 Krista a widzisz..a widzisz.. juz do mnie jak by co to trafisz a piosenka..trudno tak.. znow w kierunku Ciebie powedrowala, tylko do szczecinka..tyci odmiana miast www.riversongs.com/cards/love-is-a-song.html tancz Krysiu)) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 :)) 5styczen:)) witam:) 05.01.07, 14:10 Przejrzaam pocztę. Dziękuję za wszystko )Ale masz tego faktycznie dużo... Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: krista 57 08.01.07, 15:09 Dzięki za przesyłki. Obejrzałam pierwszą, drugią tylko zapisałam i nijak nie mogę obejrzeć.W żadnym programie nie mogę zobaczyć. To jest zapisane w exe i nie mam pojęcia jaki jest tu konieczny program. Może coś podpowiesz? Odpowiedz Link
dankarol Re: krista 57 10.01.07, 15:18 czołem bije w ziemie ja mizerny robak, O PANI nie wykreślaj mnie.! A co juz se ponarzekać nie wolno ? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: krista 57 11.01.07, 21:08 Dzięki za przesyłki, wysłuchałam, pośmiałam sie Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 29.01.07, 11:33 Dziekuję , jesteś kochana Tylko gdzie się podziewasz...???? Odezwij się, jak będziesz mogła. Miałam od piątku kłopoty z internetem. Dziś już OK. Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 29.01.07, 21:57 Krystynko, dzieki Tobie w sobote i niedziele odwiedzil mnie listonosz.. zupelnie inaczej poczulam.. dzieki takiemu gosciu Dziekuje ze moj adres mu podalas Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Buena Vista S.C. 30.01.07, 19:35 Krista - otwiera sie jeden - bo to jest link tylko do konkretnej piosenki i konkretnego tele_dysku. Na Y.T jest jeszcze kilka ich piosenek wraz z filmikami. Wejdź na YouTube i wpisz tam nazwę zespołu. Jak chcesz, to ci wyśłe foto pianisty - jak był młody i z czsow obecnych. pozdro. Padalcowa Odpowiedz Link
graga211 Dziękuję 30.01.07, 22:20 ...za przesyłkę, ale nie było okazji pokazać jej Filomenie. Jak wypuściłyśmy sie w Polskę, to dopiero dzisiaj po południu odebrałam pocztę. Niestety już sama... Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: krista 57 ……….2 …R 18.12.06, 15:37 Krysiu a nie mogłabys umieścić jakiegoś utworu na forum , bardzo proszę, jakbys mogła to dla starego sagiego zrobic ) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 ……….2 …R 20.12.06, 23:00 Krystynko, ciasta zaczęłam pic, teraz poszły do piekarnika rurki i babeczki, potem ciasto francuskie, z żytniej, razowej mąki, tylko dla Sylwii. Nie mam pojęcia jaki bedzie tego efekt końcowy. Czy się uda to ciasto ? W życiu nie piekłam niczeko z innych mąk. Na końcu pójdą do pieczenia kuleczki. Zjem jedną, muszę spróbować czym wnuczkę będę karmić) Podziwiałam Twoją pracowitośc w pracach piernikowych. Pełna podziwu jestem ) Gratuluję. Ale łakomczuchy z Was. Do świąt jeszcze 3 dni, poczekajcie trochę )) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 ……….2 …R 21.12.06, 00:40 Ciasteczka z mąki razowej, żytniej są super Polecam wszystkim. Babeczki już są, zaraz wkładam kuleczki do piekarnika. Sama ciekawa jestem Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 ……….2 …R 21.12.06, 11:52 A zo co Ty mnie przepraszasz, Krystynko ? Na żartach to ja się jeszcze znam, poczucie humoru mnie jeszcze nie opuściło Pomimo różnych rzeczy, które mnie smucą. Ale nie mają nic wspólnego ze św. Mikołajem. Życie, kochana, daje popalić...Ale śmiać się jeszcze potrafię Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 ……….2 …R 21.12.06, 18:57 Jesteś cudowna Dziękuję serdecznie, bardzo mi pomogłaś. Nawet nie wiesz jak bardzo )) Odpowiedz Link
graga211 Re: krista 57 ……….2 …R 31.01.07, 09:37 Krysiu, masz zatkaną skrzynkę pocztową i mój mail nie zmieścił się. Zrób miejsce, albo podaj adres priv. Gr. Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 :))))))))))))) 13.02.07, 11:08 Krystynko , dziekuje, caŁuchy --cmoooooooooook wiem ,wiem a tak sobie kliknelampozdrawiam ()()()()() usciskow moc, widzialam saneczkowe zjazdy --fajniutko, zapisalam zdjecia Odpowiedz Link
fleur1 Mam nadzieję, że poczta juz dotarła. 13.02.07, 16:52 Kristo zmieniłam adres na podany przez Ciebie, dotarło już coś ode mnie? Odpowiedz Link
regine Re: Mam prośbę. 14.02.07, 11:39 Napisz mi coś na GG, mam problemy, nie mogę uruchomić. Moze sie uda jak ktoś sie pojawi. Nie wiem ki licho Córcia dobija się od rana a tu kicha.. Słowo tylko..Dla sprawdzenia komunikatora. Dzieki Odpowiedz Link
maladanka Re: do Krysi i Reni 14.02.07, 15:17 do Krysi - Humorek pojechał na badania do szpitala, na razie nieobecny a do Reni - GG dzis szaleje - pojawia sie i znika , i komunikat,że problem z aplikacją Odpowiedz Link
tofika Re: do Krysi 14.02.07, 16:54 Krystynko , moj komputer polknal dzisiaj Twoj zalacznik..buuuuuuu.. to nic, i tak bb dziekuje, Odpowiedz Link
regine Re: do Krysi 14.02.07, 17:16 Ńic Krystynko nie dostałam. Program wogóle nie odpowiada i nie reaguje na nic Dzięki za woiadomość Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Krysi 14.02.07, 17:17 Dziękuje Krysiu,zasypałaś mnie dzisiaj rózyczkami,cudny prezent))))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: krista 57 ……….2 …R 15.02.07, 13:56 Dzięki za miłe słowa, a piec nie musiałam, koleżanka przyniosła oponki. Leniwi górą Odpowiedz Link
malwina52 Re: krista 57 ……….2 …R 16.02.07, 07:26 dzieki, chyba sie naprawilo bo misiaczki obejrzalam udanego dnia zycze i szalonego zakonczenia karnawalu Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Krista, 17.02 17.02.07, 17:54 nio, nie wiem, dlaczego nie umiesz sama ) To jest prosta sprawa...wejść na Youtube i wpisać w pasek wyszukiwania np.: panflute peru....i JUŻ !! A co do sprawy wiadomej....to przelozona na 22 lutego Odpowiedz Link
maladanka Re:Krysiu,może pójdziesz? 18.02.07, 12:25 i opowiesz jak było? www.decokreacje.com/spotkania.php Odpowiedz Link
regine Re:Krysiu !!! 19.02.07, 15:48 Żyję, nie zalało mnie, nie zawiało i nie zasypało. Żyję jeszcze Tylko mam zapalenie spojówek i patrzenie w monitor sprawia mi straszny ból. Odpowiedz Link
regine Re:Krysiu !!! 20.02.07, 22:08 Dzięki za życzonka K......u )) Buziaki...A wiesz, klikałam wczoraj do 21:40, palce mnie aż bolały. Warto było i ciekawie )) Odpowiedz Link
regine Re:Krysiu !!! 28.02.07, 11:03 Nie będzie mnie od jutra do soboty do popołudnia. Ważne sprawy rodzinne. Smutne, bo pogrzeb. Bedę miała u siebie rodzinę do przenocowania, podwiezienia, nakarmienia. Nie będę więc mogła pogadać. Dziś wieczorkiem tylko mam jeszcze czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fleur1 Dziekuję 01.03.07, 10:52 Buziaczki za przesyłki, zdecydowanie preferuję chińszczyznę. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziekuję 02.03.07, 07:18 przylaczam sie do dziekuje, a na pytanie kto lubi? odpowiadam za na 100% goscie a jak jeszcze wodeczka na stole i jedzonko )))) Odpowiedz Link
malwina52 urodzinkowe cmok cmok:) 05.03.07, 07:09 Krysiu wszystkiego dobrego, lap zycie w dwie raczki trzymaj sie jak dotad w zdrowiu i humorku i niech Ci sie wszystko uklada i udaje sciskam urodzinkowo Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: urodzinkowe cmok cmok:) 05.03.07, 09:14 Ile razy klikam w napis "poczta" Tyle razy jestem tego pewien, że tam czeka mój prywatny listonosz obrzucając mnie swoimi listami. I choć zawsze jest tam cudów pełno, ja pamięcią wracam do listu jednego, gdy mój listonosz miły zechciał mi pokazać swój domek. Odtąd jest nastepna ciekawość drążąca mnie wciąż nieustannie. Spotkać tego nieznajomego, acz jakże swojego listonosza i obsypać go pięknymi kwiatami. Tak po prostu wyrazić choć troszkę, uczuć moc krążącą gdzieś po mnie, a gdy jeszcze jest dziś taka okazja , by uwiesić mu sie pilnie u szyi i tak szepnąć coś mu dzisiaj do uszka . W dzień urodzin tak szczęśliwych i ślicznych Tak Cię proszę - mój Osobisty Listonoszu Byś już nigdy nie zapomniała o mnie a ja w zamian swe uśmiechy do Ciebie będę rad wysyłać je wciąż . Dużo zdrowia Ci życzę i szczęścia Byś siłę i chęć życia zawsze miała a gdy następny list przyjdzie Ci szykować pomyśl proszę o odbiorcy jednym , który tak przyzwyczaił się silnie, że dziś może Ci posłać także buziaków moc i uścisków, cóż wirtualnych jedynie. Lecz gdy ciepło zawładnie już światem, racz spoglądać na te tory brzęczące szumem kół parowozu z Warszawy, gdzie w przedziale jednym skryję się tylko przecież po to by Ci OSobisty Listonoszu zarzucić na szyję rąk kiście trzymające kwiaty pól mazowieckich . Krysiu, żyj proszę spokojnie lecz radośnie oddychaj co dzień szczęściem a serce niech ci służy długo byś mogła spokój innym dawać . Wszystkiego Najlepszego!. Odpowiedz Link
regine Re: Urodzinowe buziaki :) 05.03.07, 10:33 Życze Ci spełnienia wszystkich marzeń, pogody ducha do następnych urodzin - za rok przedłużę swoje życzenia, wielu nowych przyjaciół, albo nie tak wielu, ale za to sprawdzonych oraz żebyś była zawsze uśmiechnięta i szczęśliwa. Zdrowia Krystynko !!!! img204.imageshack.us/img204/1853/czerwonarozagi2.jpg Na żywy a nie wirtualny bukiet, musisz troszkę poczekać )) Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 :)masz urodzinki:))) 05.03.07, 12:29 a ktory to raz 18?po co pytac wiadomo! pierwszy prawda? Krystynko , moc najlepszych zyczen urodzinkowych, duzo pieknych radosnych Dni.. zdrowia przeswietnego! a juz radosci wsrod najblizszych przeogromnych...tofika Ci zyczy tym bardziej ze z moim malzonkiem ...hihihihi.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 :)masz urodzinki:))) 05.03.07, 15:16 Krysiu!! Samych szczęsliwych dni w zyciu,szczęścia,miłosci,radości,pogody ducha i spełnienia wszystkich marzeń,tych duzych i tych małych. Sto lat...sto lat...sto lat niech żyje ,żyje nam nasza Krystynka)) img179.imageshack.us/img179/3432/rosetoply3.jpg Odpowiedz Link
krista57 Re: krista 57 :)masz urodzinki:))) 05.03.07, 19:18 Bardzo dziękuję za życzenia i te na forum i na gg ,kwiaty,sms-y,telefony oraz prezentacje zrobione specjalnie dla mnie. Mam nadzieję,ze chociaż część życzeń się spełni. Przyjecie w gawiarence urządzam w następnym tygodniu,zapraszam. Odpowiedz Link
ania091951 Re: krista 57 :)masz urodzinki:))) 05.03.07, 19:40 Krysiu urodzinowe 100 lat Odpowiedz Link
e-baba Re: krista 57 :)masz urodzinki:))) 05.03.07, 21:12 Krysiu, biegnę do Ciebie dziś z dobrym słowem, tak jak należy w dzień uroczysty, choć przecież żaden z Ciebie dostojny jubilat wbrew temu, że ślemy do Ciebie urodzinowe listy. Bo wiek Twój w istocie żaden - raz, czy dwa razy po osiemnaście? Czy więc należy takie urodziny świętować? Ja tam poczekam, aż Ci setka trzaśnie. Bo czego życzyć młodej przecież kobiecie, Urody, zdrowia czy szczęścia w miłości? Urodę wszak posiadasz i serce gorące, Więc chyba tylko – wielkiej w życiu barwności. Więc niech Ci kolorowo wszystkie dni mijają, przynosząc pogodę, a nawet radochę, i wbrew metryce, pal licho metrykę, - miej myśli beztroskie, a nawet wręcz płoche. Bo beztroskę niesłusznie z młodym wiekiem kojarzą ci, co nie umieją korzystać z życia, a ja Ci życzę byś pięknie z życia korzystała, zarówno co do spożywania, jak i współżycia. Tak, niech to współżycie z innymi ludźmi, układa Ci się zawsze bezproblemowo, a wtedy i Twoje życie będzie kolorowe, na co ja – e-baba – daję swoje słowo. www.drakkart.com/photos_ire/kwiaty01.jpg Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 !!!!!!! 07.03.07, 12:50 Wstawaj, ile można spać !!! Dziś rano dopiero się dowiedziałam, obgadałam i potwierdzam )) Będę jeszcze z pół godziny w domu, a potem wybywam, coby wiosnę podziwiać Odpowiedz Link
kryzar krista 57 !!!!!!! 08.03.07, 09:49 "donosiciel" wraz ze spóźnioną pocztą poleciał Pozdrowienia Kr Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 !:))) 09.03.07, 14:05 krista... duze posylam podziekowania, za to ze pamietasz, ze przysylasz.. bardzo Ci dziekuje Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 !:))) 13.03.07, 16:44 Dzięki Krysiu za przesyłkę,sliczny Twój stół,zasliniłam sie jak dziecko patrząc na te smakołyki))) Wszystkiego dobrego raz jeszcze 60-tko)))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: krista 57 !:))) 27.03.07, 17:27 Krysiu, dziekuję za wszystkie przesyłki. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
maladanka Re: krista 57 !:))) 28.03.07, 16:40 Krycha! Brawo! Ja Cię proszę - daj znac wcześniej - ja w przyszłym roku przyjadę absolutnie! Cudnie się bawicie! A strażacy to są prawdziwe chłopy! Z nimi nigdy nie jest nudno Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: krista 57 !:))) 28.03.07, 16:56 Piękne, lekkie panie ze Szczecina cudnie tańczą cza-cze Wesoło witaliście wiosenkę, brawo!! No i dzięki za fotki, absolutnie ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 !:))) 28.03.07, 18:34 Dziękuje Krysiu za fotki,wspaniła zabawa,az Ci zazdroszczę))))) Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 !:))) 30.03.07, 13:45 Krystynko, nie uznaje slowa "Zazdrosc" ale tym razem dolacze do wypowiedzi Helenki.. wspaniala zabawa witania wiosny ..poprostu swietnie.. aha.. zdjecia i twoje szczegolnie wyszukane wszedzie.. pieknie! "Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: krista 57 !:))) 31.03.07, 23:08 Kristo, dzięki za przesyłkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
fleur1 Zyczenia i dziekuje za list, odpowiem. 05.04.07, 14:41 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy Jola <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< amor vincit omnia - miłość zwycięża wszystko Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: krista 57 ……….2 …R 11.04.07, 20:48 Dziękuję bardzo za poszturganie))mnię) Krysiu już opróżniłem pocztę ,ale gdybyś miała kłopoty to proszę i na te pozostałe wysyłaj wiadomości . Naprawdę byś mnię ) usunęłła oooooo..... )))) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 ……….2 …R 20.04.07, 19:26 Byłam w płaszczu jesiennym i z kapturem Makabra jak zimno, pod płaszczem sweterek nawet był. Wróciłam przed chwilą zmarznięta na kość. Wieje jak licho ( W nocy, dziś i jutro mają być przymrozki. Ale 3 dni siedzę w domu. Zięć ma wolne. Więc się pogrzeję. Nie mogę SMS-ować, bo ślepota ze mnie, zmieniałam aparat i coś zablokowałam sobie na karcie SIM. Starość nie radość( Dzięki za pozdrowienia Odpowiedz Link
fleur1 Wyżyję, wyżyje. 22.04.07, 11:15 Kristo mam nadzieję i wierzę głeboko,że wyżyję z mojej emerytury, jestem jeszcze współwłaścicielką firmy informatycznej, wypracowyjemy dywidendę i liczę na wsółwłaścicieli, że będą o swoje i moje interesy dbali. Dziękuję za zaproszenie w Tatry, ale przewędrowałam szlaki tatrzańskie i chciałabym poznawać coś nowego. Jak będzie spotkanie bliżej mnie, w nowym miejscu to pojadę chętnie. Odpowiedz Link
malwina52 Re: krista 57 ……….2 …R 10.05.07, 06:57 Krysia a czymze sie tak wysuszylas? moze sie zle domyslam ale pij duzo herbatki porobilam dodatkowe dziurki w skrzynkach ciurkalo z nich do wieczora, a moze jednak nie pognija Odpowiedz Link
fleur1 Dziękuję za pocztę 14.05.07, 11:02 Ale jesteś pracowita, tyle mi ciekawych liścikow wysłałaś, odwzajemniam się powoli. Odpowiedz Link
regine Re: Dziękuję za pocztę 17.05.07, 19:40 No zaczęłaś pisać i znikłaś...Co jest ?Czekam... Odpowiedz Link
fleur1 Jedziemy nad morze w poniedziałek do Ustki 19.05.07, 09:59 KRYSIU jak możesz podaj mi jakiś numer telefonu, chętnie do Ciebie zadzwonię, chciałabym usłyszeć Twój głos, opowiem jak zastałam przywitana przez morze. Odpowiedz Link
wiktoria53 A ja Krysiulkę pozdrawiam i również 19.05.07, 11:07 dziekuję za przesyłki. Dzięki. Życzę miłego dnia. Odpowiedz Link
regine Re: A ja Krysiulkę pozdrawiam i również 20.05.07, 00:10 Krystynko, odpisałam jeszcze wczoraj, zajrzyj na pocztę. Odpowiedz Link
tofika Re: Krystynko...:) 24.05.07, 09:40 Slucham Tojego prezenciku.." O Matce" dziekuje Ci i daje CI taki malenki dwuserduszkowy upominek..miej milosci od nich.. miej.. img264.imageshack.us/img264/4937/imgza0.jpg Odpowiedz Link
tofika Re: Krystynko...:) 12.06.07, 14:48 podziekowania za listy wraz z specjalnym kwiatkiemi milutkimi pozdrowieniami.....od tofci img413.imageshack.us/img413/9671/5oqjzrftjqipte4gaxdh8.jpg Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Krystynko...:) 14.06.07, 09:04 Krysiu! Bardzo dziękuję za listy i załaczniki.Nie mogę odpisać ,bo zmieniono mi wyszukiwarkę na Operę i do mnie maile dochodzą,ą za nic nie chcą wyjść.Coś z serwerem poczty wychodzącej.Czekam ,aż ktoś mi to ustawi,bo ja się na tym nie znam.Cierpliwości.Buziaczki Odpowiedz Link
regine Re: Krystynko...:) 15.06.07, 14:09 GG mi nie działa, więc przepraszam, Cię bardzo, że nie odpowiadam Przed chwilą przeczytałam list. Ide troszkę poprasować i pakować sie. Jutro skoro świt, czyli przed 8:00 rano wyjeżdzamy. Napiszę więcej już po powrocie. Odezwę się, jak będę miała chwilę wolną. Pa, uściski serdeczne ) K.......)0 Trzymaj się ciepło No trzymaj za mnie kciuki Odpowiedz Link
wiktoria53 Krista57 26.06.07, 17:48 Krysiulek, dzieki, dzięki, dzieki za tyle śliczności Odpowiedz Link
tofika Re: Krista57 11.08.07, 23:38 Krystynko.. sliczne www.youtube.com/watch?v=8PHZHzhnilQ&mode=related&search dziekuje,serdecznie.. za lisciki , wszystkich jeszcze nie ogladalam, usciski i caluski.. Odpowiedz Link
tofika Re: Krista57 13.08.07, 12:43 Krystynko,Mlodej Parze --samych szczesliwosci Mowisz za dwa tyg?a to dobre ,bo ja o tydzien pozniej (moj czwarty syn slubowac bedzie) wiem ,rozumiem jak pracujesz nad tym by dopiac wszystko na ostatni guzik-ja mam wszystko omowione ,ustalone i tez jeszcze cos i cos .. Dziekuje za zyczonka, trzymaj , bedzie wszystko pomyslnie , no i wreszcie dolaczysz do grona "tesciowych" pociesze Ciebie conieco o ile slucham i czytam Umorki na temat tesciowych,to popisuja szczgolnie zieciowie, a NAS mnie i Ciebieto wcale nie dotyczY..buhahaha Odpowiedz Link
tofika Re: Krista57 26.08.07, 10:19 Krystynko, witam Ciebie w nowiutkiej roli-tesciowej i życze CI:milości od najbliższych wczoraj zaślubionych, wnuczatek zdrowiutkich i ogromu radości dni codziennych STO LAT Mlodej Parze A tu coś znalezione w necie z okazji ślubu.. img251.imageshack.us/img251/3633/h3zb6.jpg tiny.pl/5nzs Odpowiedz Link
pia.ed Re: Krista57 01.09.07, 00:53 Czy gdzies zamiescilas zdjecia ze slubu? Chetnie obejrze! Odpowiedz Link
tofika Re: Krista57 08.10.07, 21:26 Krystynko CZYTALAM TWOJ WPIS Z NAD MORZA, .. MOZE JESZCZE NAPISZESZ COS DO 15 STAMTAD?MILEGO TAM TAM WSZYSTKIEGO Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Krista57 15.10.07, 09:35 Krysiu, widzę, ze tęsknisz za forum, korzystasz z kawiarenki, fajnie. Gdzieś czytałam, że tak wczesnie z rana biegniesz nad moze podziwiać je, cieszyć oczy pięknymi widokami. Życzę Ci dużo miłych wrazeń, ale pewnie juz niedługo wracasz do domu? Odpowiedz Link
dankarol Re: Krista57 15.10.07, 09:44 Dzięki za pozdrowionka i widok morza, ale mam nadzieję, że nie zapomniałaś aparatu i zrobiłaś duuużo zdjęć. Odpowiedz Link
regine Re: Krista57 15.10.07, 19:49 Dziś już powinnaś być w domu... Pewnie się nie możesz odnaleźć. Napisz jak już sobie wszystko "poukładasz". Pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link
dankarol Re: krista 57 ……….2 …R 16.10.07, 22:33 Krystynko, hej Krystynko!!! jesteś już? Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 20.10.07, 14:02 Krista? a tak nic,nic o sanatorijumiefajnie ze calutka i pelna radosci wypczeta wrocilas do domku.. czekaj no czekaj, zasypie ciebie opisami po pobycie,ale jeszcze stos spraw by mi wogole pozwolili pojechac gdzies do kurortu, no chyba ze (poszpitalne) to ruszy jak z "katakulpy" czy jak to zwal... ZA zdjecia.. "jedynych" radosci! twoich rodzonych !!serdeczne dzieki Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 01.11.07, 16:53 Dziękuje Krysiu za cudnego całuska w moim saloniku,ależ z Ciebie pieszczocha,super laska z Ciebie)))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: krista 57 02.12.07, 19:34 Co z Tobą, Krysiulku? Weszłam po kilkudniowej nieobecności na forum i jakoś nie widzę Twoich wpisów? Czy to tylko taki odpoczynek? No, mam nadzieję.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 03.12.07, 11:51 Masz rację, też lubię schaboszczaki Ale czym zasmażasz tą kiszoną, odgotowaną kapustę. Bo Wiktoria wczoraj mi napisała, ale nic tam nie ma o zasmażaniu. Podpowiedz, bo inaczej będzie kapusta wprost z beczki ))) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 03.12.07, 18:32 Mąką, podsmażaną na oleju, na brązowo ją zagęszczasz ? Znaczy kapustę . Niezdrowe takie zasmażki, a co dodajesz, majeranek może, cebulę, por, marchew, czy tylko kapucha i na to zasmażka...? Kurczę, nie mam kiedy eksperymentować, bo odgotowanie samej kapusty, to nie problem... Jaśnie wytłumacz ciemnej masie, która nigdy tego nie robiła, a jadła 2 razy w życiu i bardzo jej posmakowało Ale to było tak dawno. że nie pamiętam co tam było oprócz kapusty, nie rozkładałam na czynniki pierwsze zjadanych dań Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a krista 57 , zaspokój mą ciekawość 05.12.07, 17:59 i powiedz( napisz ) skąt ci " wyskoczyła" tamta śmierć ? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a sory Kryzar 06.12.07, 21:37 Wybacz - pomyliłam nicki Krista i Kryzar. Ciekawa byłam - co niż powodowało, że napisała o śmierci Pana G. Holoubka. pozdraiwm, EE Odpowiedz Link
wiktoria53 Do Kristy urodzinowo 05.03.08, 07:41 Krysiu, wszelkiej pomyślności w życiu, dużo zdrowia dla Ciebie i Twoich bliskich, zawsze wiele powodów do uśmiechu na Twojej twarzy. Odpowiedz Link
natla Re: Do Kristy urodzinowo 05.03.08, 09:03 Niechaj Ci Krystynko życie upływa w tak wspaniałych rytmach Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Kristy urodzinowo 05.03.08, 13:28 img178.imageshack.us/img178/6983/rozwkompxa9.jpg zdrowia i samych radosnych dni. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Kristy urodzinowo 05.03.08, 20:41 img301.imageshack.us/img301/4236/krystynapi6.jpg Zdrówka,pogody ducha,zadowolenia z dzieci słońca na co dzień Krysiu!! ) Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Kristy urodzinowo 05.03.08, 21:52 Krysiu, niech Ci pogoda ducha zawsze dopisuje, a los niech powodów do niej Ci nie szczędzi... www.rybczonek.info/wp-content/uploads/2007/10/flowers.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Do Kristy urodzinowo :) 09.03.08, 21:10 Spóźnione, ale naprawdę same szczere i ciepłe życzenia przesyłam. Zdrowia życzę pół tony, albo i więcej, tyleż samo grosza i humoru takiego jaki dopisuje Ci zawsze, czyli wspaniałego Odpowiedz Link
malwina52 sto lat........ 05.03.08, 07:32 img486.imageshack.us/my.php?image=100lat6id.jpg Odpowiedz Link
malwina52 Z okazji imienin... 13.03.08, 07:38 Pęk kwiatów pachnących i słońce na niebie, oraz moc życzeń gorących: zdrowka i szcześcia sle Odpowiedz Link
dankarol Re: Z okazji imienin... 13.03.08, 09:59 img84.imageshack.us/img84/6049/reimozartol7.jpg radość niech w Twym domu gości każdego dnia Odpowiedz Link
natla Re: Z okazji imienin... 13.03.08, 11:15 Dopiero balowałaś i znów balujesz.......i tak trzymaj....w zdrowiu i miłości. Odpowiedz Link
ovaka Re: Z okazji imienin... 13.03.08, 11:23 ciekawego zycia , smiechu i zadowolenia na imieniny ...i po imieninach! Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziękuję... 13.03.08, 11:40 ...za życzenia i zapraszam do gawiarenki. Miło otrzymywać zyczenia tu na forum,na skrzynke i telefoniczne. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziękuję... 13.03.08, 19:17 Samych pogodnych dni w życiu, dużo pieniędzy, zdrowia i spełnienia wszelkich marzeń. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dziękuję... 13.03.08, 19:36 Krysiu, niech każdy dzień coś dobrego Ci przynosi. Niech Ci się po prostu pięknie wiedzie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Z okazji Imienin.. 13.03.08, 21:12 Słońca za oknem i w sercu Ci życzę Krysiu) img166.imageshack.us/img166/9938/cadrecarte01wt7.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Z okazji Imienin.. 14.03.08, 20:15 Dołączam i ja spóźnione życzenia. I będę się powtarzać za Helenką, "słońca za oknem i w sercu" życzę Ci Krystynko )) Żadnych chmurek na niebie ani na twarzy ) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: krista 57 ……….2 …R 14.03.08, 20:24 Krysiu!!! Spóżnione ale bardzo serdeczne życzenia imieninowe.Bądż szczęśliwa www.ewa.bicom.pl/zyczenia/imieniny/imie3.htm Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: krista 57 ……….2 …R 14.06.08, 22:03 Kristo, ja też osłoniłam swój balkon przed wiatrem, wścibskim okiem ludzi. Założyłam grubą białą folie zakupioną w sklepie ogrodniczym. Mam ją już chyba trzeci rok i widzę, że już w wielu miejscach skruszała,podarła się. Jestem już w formie chociaż na dwóch dietach. Czekam na operację w drugiej połowie lipca. Odpowiedz Link
regine Re: Dziś są Twoje Urodziny :) 05.03.09, 21:15 Wszystkiego Najlepszego Życzę Krystynko w to dzisiejsze Twoje Święto ! Przyjmij ten bukiecik wraz z serdecznymi życzeniami Urodzinowymi. Żyj z uśmiechem, bądź nadal pełna optymizmu, przyjaciół niech Ci nigdy nie ubywa, zdrowie niech dopisuje jak dotychczas. No i konto w banku niech zawsze będzie na + Zdrowia Solenizantko !!! ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziś są Twoje Urodziny :) 05.03.09, 21:55 urodzinkowe usciski, zdrowia moc zycze!!!!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dziś są Twoje Urodziny :) 05.03.09, 22:21 Krysiu,zdrowia kochanego,radości,wspaniałych przyjaciół,radości i miłości Ci zyczę Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Dziś są Twoje Urodziny :) 05.03.09, 23:23 Krysiu, spełnienia marzeń ukrytych pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół.... Odpowiedz Link
izis52 Re: Dziś są Twoje Urodziny :) 06.03.09, 07:32 Wszelkiej pomyślności i dużo szczęścia życzę. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dziś są Twoje Urodziny :) 06.03.09, 08:45 Krysiu, bądź zawsze taka wesoła, optymistycznie nastawiona do świata w otoczeniu przyjaciół i kochającej rodziny.Poza tym życzę udanych eksperymentów działkowo- balkonowych, dużo zdrowia i szczęścia. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Wczoraj były Twoje Urodziny :) 06.03.09, 16:12 Byłem kiedyś w tym Szczecinie Przyjeżdżałem odjeżdżałem Smak peronów poznawałem Jednak ani razu nigdy Tam do środka nie wdepnąłem Gdzie w tym tyglu ulic wstęgi Mógłbym poznać naszą Kristę Ze co , że to niemożliwe Może jest prawda ale Dziś przechadzam się w tym wątku Zaglądając do okienek Gdzie swa główkę już wystawia Krista nasza Ukłon składam już wyciągam myśli zwoje I zaczynam pieśń pochwalną Sławiąc Kristy urodziny Zdrowia Krysiu Pomyślności Niechże szczęście mieszka z Tobą Idź z radością w oczach mądrych Tam gdzie znajdziesz serca spokój Błogiej ciszy w kącie miłym Lecz byś sama tam nie była Także w towarzystwie miłym Zechciej spędzać czas swój drogi Słońca blasku i skry jednej Która srebrem ci się wplecie Rozjaśniając blask Twych włosów Teraz pod okienkiem stojąc Pobrzdąkując w słowach miłych Zechcę machnąć Ci swą ręką I powrócę z tej wyprawy Szczecin Główny wnet pożegnam I zatrzymam się znów tutaj W tym okienku strony jednej Powodzenia Jubilatko Sagi Odpowiedz Link
krista57 Re: Wczoraj były Twoje Urodziny :) 06.03.09, 20:07 Bardzo dziękuję wszystkim i każdemu z osobna. Odpowiedz Link
natla Re: Wczoraj były Twoje Urodziny :) 06.03.09, 20:29 Dla naszej urodzinowej KRISTY kwiaty z najlepszymi życzeniami! Odpowiedz Link
regine Re: Wczoraj były Twoje Urodziny :) 03.04.09, 20:51 Dziekuję Krysiu serdecznie za pamieć i życzenia urodzinowe Zaskoczyłaś mnie miło ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link