wenecka 23.03.05, 15:11 to raczej pytanie do kobiet, bo rzadziej im się na ogół coś takiego zdarza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek11 Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 15:18 pewnie tak, nie próbowałam ) Odpowiedz Link
wenecka Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 16:01 a nie, to nie chodzi o to, żeby próbować zasnąc, ale po prostu zasnąć samoistnie, bez próbowania. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 18:10 Ja jestem w stanie zasnąć zawsze i wszędzie...;D Odpowiedz Link
mariolka99 Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 18:16 Wiesz, nieraz by się przydało...;P Odpowiedz Link
herezja Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 18:22 Szczerze mówiąc ciężko mi tosobie nawet wyobrazić Odpowiedz Link
tamara_t Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 21:49 Mi sie to często zdarzało - łóżkowe przygody z mim ex były tak wyczerpujące, że zasypialiśmy oboje )) a potem po drzemce... <CENZURA> RAZ zdarzyło mi się zasnąć i w trakcie - ale jestem usprawiedliwiona- oboje byliśmy bardzo zmęczeni i miałam problem z rozróżnieniem jawy i snu a jest kilka pozycji sprzyjających zaśnięciu w miłosnym zespoleniu )) Odpowiedz Link
anima Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 21:57 tamara_t napisała: a jest > kilka pozycji sprzyjających zaśnięciu w miłosnym zespoleniu )) wymien kilka Odpowiedz Link
tamara_t Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 21:59 daj GG to Ci opowiem )) Odpowiedz Link
anima Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 22:13 alez nie ma sie czego wstydzic!!! moze zablysniesz pomyslowoscia )) Odpowiedz Link
pauli7 Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 21:59 w trakcie???? no tego sobie nie wyobrazam))))))))) jakis ten twoj ex nie tego byl chyba Pauli Odpowiedz Link
tamara_t Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 22:00 oj, tego był, tego ))) tylko ja byłam baaaardzo zmęczona ))) Odpowiedz Link
pauli7 Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 22:12 no rozumiem, ze nie chcialo ci sie wymyslnych figur odstawiac, ale zeby usnac?? hihi trzeba bylo zaczekac choc chwile))) Pauli Odpowiedz Link
hispana Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 24.03.05, 12:07 ja potrafie natychmiast Odpowiedz Link
pararudychkucykow Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 23.03.05, 23:19 Moze to niepopularne rozwiazanie - ale mnie sie czesto zdarza... ;D Odpowiedz Link
putativus Re: czy potraficie zasnąć ZARAZ po seksie? 24.03.05, 11:48 ...sen po wyczerpującym sexie..to przeciez cudna sprawa nie ma nic fajniejszego jak pierwsza mysł po : (nogi)" i wkońcu razem" , ale i cudownie jest sie mimo wszystkiego jeszcze wtulic dupeczką w partnera i zasnąc jak poukładane łyżeczki w szufladzie mmmhhmmmmmmmmmm.... Odpowiedz Link