gonja 31.12.04, 12:05 Chodzi mi o te ktore sa zlokalizowane przy ul. Struga? - Boboland (to gdzies za Realem) i Bebe Club (dawne lody Ecco). Jezeli robilyscie tam zakupy to dajcie znac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazuba Re: ktora hurtowania z art.dziec. najtansza? 31.12.04, 14:00 boboland jest bardzo fajny jesli chodzi o ubranka, jest ich tam zatrzesienie, w wiekszosci polskie firmy i ceny baaardzo fajne. jesli chodzi o wiekszy sprzet (np. wozki) polecam Olenke (na tylach Biedronki na Milczanskiej), bardzo duza hurtownia, akcesoria bardzo rozne i duzy wybor, ale na przyklad maja malo komodek i lozeczek ( i drogie niestety), a jesli chodzi o lozeczka to mi sie najbardziej podobaja te drewniane w hipermarketach....po 100 zl. i chyba takie kupie nie ulegajac modzie. pozdr magda Odpowiedz Link Zgłoś
annka12 Re: ktora hurtowania z art.dziec. najtansza? 12.01.05, 14:40 Polecam Boboland za Realem kolo Noomi nie polecam tej drugiej -dawne lody ekko bo ceny sa duzo wyzsze.Np moj upatrzony wozek byl 300zl drozszy niz w olence a jeszcze taniej kupilam go w internecie.W pgole to ja mam juz dosc tych zakupow i chcialabym miec jus Wszysko z glowy Pozdrawiam Annka i 31 tydz. dzidia Odpowiedz Link Zgłoś
kropla113 Re: ktora hurtowania z art.dziec. najtansza? 12.01.05, 15:16 Aniu! Czy mozesz podac linka do sklepu internetowego? Kurcze, ja jeszcze nie zaczelam zakupow, nie mam doslownie nic, przerasta mnie to latanie po sklepach, bo juz ledwo sie ruszam :) gdybym wiedziala, ze bede taka ociezala to bym wszystko kupila wczesniej, ale balam sie ze zapesze. pozdrawiam szczecinskie przyszle mamusie kropla i Kropka 35tc Odpowiedz Link Zgłoś
atena80 Re: ktora hurtowania z art.dziec. najtansza? 12.01.05, 15:46 Hey, to ja sie do Ciebie Kroplo dołączam i do Annka. jestem w 32 tyg ciazy i tez jeszcze nic a nic nie mamy. Ale juz zdązyłam zrobic rozeznanie dośc konkretne typu hurtownie Oleńka, Boboland i BeBe Club (Ecco) jak również sklep Tato no i oczywiście oblatałam cały internet. W Szczecinie zdecydowanie najtaniej jest w Bobolandzie - chodzi mi o wszystkie rzeczy typu wózki, łóżeczka, komody, pościele itp. nie zwracałam uwagi na ciuszki. Wóżków tez jest moim zdaniem dośc duzo BeBe Club ZDECYDOWANIE droższy ale tam jest bardzoooooo duzo ciuszków i jak patrzyłam na ceny to nie wydawały mi sie drogie. W Oleńce nie znalazłam ani jednego wózka, który by mi sie spodobał, znalazłam tylko takie w Tato ale są troche droższe niż w sklepach internetowych. Dlatego wózek postanowiliśmy kupic z netu. W sklepie go sobie dobrze oglądnęłam ale zamówimy z netu. Z ręką na sercu polecam zakupy właśnie w internetowych sklepach te takie grubsze jak wózki czy komody, foteliki i łózeczka. Dla przykładu: na poczatku spodobało mi sie w Oleńce łóżeczko firmy Drewex model Julia. W oleńce kosztowało 270 zł a w necie 190 zł jest różnica? Z takich sklepów polecam www.bobasmarket.pl www.bobomarket.pl, www.swiatdziecka.pl, może być tez allegro.pl Pozdrawiam Aneta i Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
kropla113 Re: ktora hurtowania z art.dziec. najtansza? 12.01.05, 23:23 dziękuję za adresy! zaraz będę buszować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annka12 Re: ktora hurtowania z art.dziec. najtansza? 13.01.05, 10:00 Hejka ponownie...Odnosnie adresow w internecie to wszystko zalezy od tego co chcesz kupic. Ja wozek kupila na www.wozkidzieciece.pl ale to dlatego ze zdecydowalam sie na peg perego i tam one wlasnie byly taniej. Tak w ogole to sa tylko drogie fimy , mnostwo adresow znajdziesz na forum ogolnym edziecko- ciaza.... inne ktore korzystalam to www. calineczka.pl; www.tomi.pl ; www.bobasek.pl ; www.bobasmarket.pl ; www.baby.com.pl ; www.familyshop.com.pl www.tanimarket.pl ; www.maledziecko.pl W praktyce wygladalo to tak :kilka godzin w necie szukania wozka ktory chyba chce , potem jazda po hurtowniach tutaj zeby go zobaczyc na zywo, potem szukanie opinii na forum na jego temat i niestety zmiana zdania. Koszmar :) Tak ze bieganie po sklepach i tak mnie nie ominelo.Tez czekalabym z zakupami dluzej ale maz na wyjazdach i jak przyjedzie znowu moze byc juz za pozno.Tak ze tupnal nozka i musielismy robic zakupy teraz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś