aga12211 17.07.06, 09:07 znacie fajnego i nie drogiego fotografa na chrzciny w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moskirz Re: fotograf na chrzciny 17.07.06, 11:43 zalezy w jakim terminie.. ja polecam jurka arsobę... gdybys miała jeszcze karte rabatową e-wesele miałąbyś dodatkowo znizkę.. zniżka na ta karte obejmuje ogólnie uroczystości (urodziny, imieniny, komunie, chrzciny, wesela , stypy.. itp)... lokale, orkiestry, fotografowie i ini mnapewno dadzą ci zniżkę.. www.e-wesele.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia4 Re: fotograf na chrzciny 17.07.06, 16:37 Chybaże może byc nieprofesjonalista,ale z doświadczeniem:),to proszę dzwonić pod nr 509759937. Odpada tylko najbliższy weekend(23-24.o7). Cena do ugadania:). Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_dell Re: fotograf na chrzciny 19.07.06, 11:25 Polecam www.adstudio.com.pl - są z Chojny, ale przyjeżdżają. Jeśli chodzi o zdjęcia w kościele to naprawdę bardzo polecam, bo umieją nie przeszkadzać w trakcie Mszy, a uchwycić atmosferę. Zresztą plener i studio też świetne - robili nam ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirula Re: fotograf na chrzciny 19.07.06, 16:43 Ja osobiście polecam zawsze i wszędzie Grześka z Gryczenko Studio! Jest niesamowity, ma wspanialy kontak z klientem. Robił nam sesje ślubną i "brzuszkową" oraz fotki dla firmy. Znajomi też się na nim nie zawiedli! www.gryczenko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz Re: fotograf na chrzciny 19.07.06, 23:55 mówisz o fotach w studio czy tych perfidnych stopklatkach z filmu imitujących zdjęcia reportażowe :/ studio nawet nawet mu wychodzi .. reszta jest na BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
zwirula Re: fotograf na chrzciny 20.07.06, 09:44 Nam robił fotki w studio, plenerze - ślubne, dla firmy plener, ciążowe - studio. Wszystkie są rewelacyjne. Ja nie lubię fotek typowo ustawianych z np. jakimiś sztucznymi gołąbkami itp. To co sie komu podoba to rzecz gustu. Mój jest taki - 100% naturalności, i tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz Re: fotograf na chrzciny 20.07.06, 21:01 ależ kto mówi o gołąbkach czy czymś takim poprostu piszę o sprawie sądowej jaką ma założoną w związku ze spartoleniem kilku filmów ślubnych.. o zdjęciach reportażowych - typowych rozmazanych stopklatkach, przebarwionych twarzach itp nie wspomnę... już mnie straszył,ze zaloży mi "sprawę z powóctwa prywatnego" ( oryginalna pisownia).... Odpowiedz Link Zgłoś