Dodaj do ulubionych

Spacer - badanie na Muranowie - część II

04.06.07, 20:22
Szanowni Państwo,
mam zaszczyt zaprosić Państwa do badań dotyczących historii Muranowa prowadzonych przez Wydział Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego (czyli też Muranowiaków).

Badanie polega na oprowadzeniu badacza po okolicy swojego miejsca zamieszkania i opowiedzeniu mu, które miejsca lubi się szczególnie, a które ocenia się raczej negatywnie. Opowiada się także o znanych historiach związanych z najbliższą okolicą. Przy okazji spaceru wykonuje się zdjęcia miejsc szczególnie ważnych dla nas ważnych, robi się dokumentację fotograficzną spaceru.

Jeżeli byliby Państwo zainteresowani takim spacerem, proszę o kontakt. Proszę pisać na konto na gazecie lub na awojcik (małpa) uw.edu.pl

Czekam na zgłoszenia.

Pozdrawiam serdecznie,
Adrian Wójcik
Obserwuj wątek
    • tukee Re: Spacer - badanie na Muranowie - część II 04.06.07, 23:13
      pan się chyba w kimś zakochał;))) na ostatnim spotkaniu :)))
      • marylalysiak Re: Spacer - badanie na Muranowie - część II 04.06.07, 23:55
        :))
        Nie tyle zakochal co sie zauroczył:))
        • outremer Re: Spacer - badanie na Muranowie - część II 05.06.07, 13:26
          No żesz dworują sobie i to na forum publicznym! ;> To kto ma ochotę na spacer? Przestało padać. :)
          • warszawianka_jedna Re: Spacer - badanie na Muranowie - część II 05.06.07, 14:27
            e tam, od razu dworują. Napisz, że się zakochałeś w ... Muranowie, to wszyscy z
            tobą na ten spacer pójdziemy ;-)
            • outremer Re: Spacer - badanie na Muranowie - część II 05.06.07, 18:53
              No ba! Jasne, że się zakochałem w Muranowie, tylko że tak 7 lat temu, od czasu studiów na Stawkach. I mój pierwszy gitarzysta rytmiczny był z Muranowa.. Wzdech. ;>

Pozdrawiam,
              Adrian
    • warszawianka_jedna Re: Spacer - badanie na Muranowie - część II 05.06.07, 09:50
      taki spacer, fajna rzecz, tylko trochę czasu brak.
      • mamula_to_ja Re: Spacer - badanie na Muranowie - część II 05.06.07, 13:10
        Ja bym może i poszła tyle że ja na Muranowie mieszkam od 5 lat a nie znam go
        wacale...Historii to juz w szczególności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka