Gość: jotem IP: *.icpnet.pl 11.12.08, 14:47 Czy jest ktoś kto uzyskał od nich pożyczkę lub zna kogoś kto taką pożyczkę uzyskał. Czy jest ktoś kto zapłacił za promesę pożyczki (kilkadziesiąt tysięcy złtych minimum) a nie uzyskał pożyczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Meridian Capital Enterprises Ltd.-czy to wiry 23.01.09, 16:26 Wiesz chyba co myśleć o firmach domagających się pieniędzy PRZED udzieleniem pożyczki? Uwaga: to nie jest bank, nie podlega więc prawu bankowemu. Nie jest też firmą polską, a tylko przedstawicielstwem zagranicznej. W Polsce nie ma ani jednego członka zarządu. Inaczej mówiąc w razie problemów odzyskanie swoich pieniędzy może być bardzo problematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harabud62 Re: Meridian Capital Enterprises Ltd.-czy to wiry IP: *.chello.pl 09.03.09, 21:15 Moja firma nie dostała od nich pożyczki, bo niespełniła wszystkich wymagań. Mój znajomy przedsiębiorca, który mi polecił, dostał od nich pieniądze, ale dopiero po 4 miesiącach. Nie wierzcie im, że dostaniecie pieniądze w miesiąc lub dwa, ale najwcześniej po 3-4 miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś
istraga Re: Meridian Capital Enterprises Ltd.-czy to wiry 22.03.09, 19:07 jeśli można usłyszeć w prywatnych wiadomość dla mnie i te same interesy jak Ty, a Ty pytasz. Witaj. Zazwyczaj pisać w języku angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HJP Prefsystem Re: Meridian Capital Enterprises Ltd.-czy to wiry IP: *.tkk.pl 01.05.09, 10:40 Firma HJP Prefsystem. Staraliśmy się o pożyczkę. Zapłaciliśmy za wskazanie funduszu poręczeniowego. Pożyczki nie otrzymaliśmy. Wydaje min się, że firma prosperuje dzięki tym wpłatom. HJP Odpowiedz Link Zgłoś