Dodaj do ulubionych

Meridian Capital Enterprises Ltd.-czy to wirygodne

IP: *.icpnet.pl 11.12.08, 14:47
Czy jest ktoś kto uzyskał od nich pożyczkę lub zna kogoś kto taką
pożyczkę uzyskał.
Czy jest ktoś kto zapłacił za promesę pożyczki (kilkadziesiąt
tysięcy złtych minimum) a nie uzyskał pożyczki?

Obserwuj wątek
    • jan-w Re: Meridian Capital Enterprises Ltd.-czy to wiry 23.01.09, 16:26
      Wiesz chyba co myśleć o firmach domagających się pieniędzy PRZED udzieleniem
      pożyczki? Uwaga: to nie jest bank, nie podlega więc prawu bankowemu. Nie jest
      też firmą polską, a tylko przedstawicielstwem zagranicznej. W Polsce nie ma ani
      jednego członka zarządu. Inaczej mówiąc w razie problemów odzyskanie swoich
      pieniędzy może być bardzo problematyczne.
    • Gość: Harabud62 Re: Meridian Capital Enterprises Ltd.-czy to wiry IP: *.chello.pl 09.03.09, 21:15
      Moja firma nie dostała od nich pożyczki, bo niespełniła wszystkich wymagań. Mój
      znajomy przedsiębiorca, który mi polecił, dostał od nich pieniądze, ale dopiero
      po 4 miesiącach. Nie wierzcie im, że dostaniecie pieniądze w miesiąc lub dwa,
      ale najwcześniej po 3-4 miesiącach.
    • istraga Re: Meridian Capital Enterprises Ltd.-czy to wiry 22.03.09, 19:07
      jeśli można usłyszeć w prywatnych wiadomość dla mnie i te same interesy jak Ty, a Ty pytasz. Witaj. Zazwyczaj pisać w języku angielskim.
    • Gość: HJP Prefsystem Re: Meridian Capital Enterprises Ltd.-czy to wiry IP: *.tkk.pl 01.05.09, 10:40
      Firma HJP Prefsystem.
      Staraliśmy się o pożyczkę. Zapłaciliśmy za wskazanie funduszu poręczeniowego.
      Pożyczki nie otrzymaliśmy.
      Wydaje min się, że firma prosperuje dzięki tym wpłatom.
      HJP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka