Dodaj do ulubionych

Zrzucmy sie na Miśka dla Prałata !!!

IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:14
Kiedy matka Sławka zaczęła oponować, miała
usłyszeć od księdza: - Nie mogę sam spać w nocy..

no to takie buty...to trzeba nabyc, droga najlepiej kupna takiego misia-przytulasia dla Prałata
bo jak sie nie wyspi to kto nas bedzie bronil przed Michnikiem, Unia i Masonami??
Obserwuj wątek
    • Gość: Jorg Misia z dziura w pupie i z gumy IP: *.univel.br / 200.163.234.* 31.07.04, 21:33
      • Gość: uciekająca wiedźma Re: Misia z dziura w pupie i z gumy IP: *.crowley.pl 01.08.04, 01:34
        Świnie,zostawcie Glempa w spokoju :)
        • Gość: jan Re: Misia z dziura w pupie i z gumy IP: *.devs.futuro.pl 01.08.04, 19:01
          Ręce precz od misiów gumowych !
          • Gość: Piotr Re: Misia z dziura w pupie i z gumy IP: *.marketscore.com / *.sj3.marketscore.com 01.08.04, 19:15
            Przeciez nie chodzi o rece !
    • Gość: hehe Dobrze że o.Tadeusz jest hetero IP: *.multicon.pl 07.08.04, 10:18
      ...i nie łapie sie za jakiś małoletnich ministrantów.
    • Gość: MMM obrazasza tego swietego czlowieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:30
      Jakas pijaczka rzuca kalumnie na tego Bogobojnego czlowieka, a media to
      podchwycily, zreszta jakie media, neoliberalne pozostajace w masonskich rekach a
      jedynie polskojezyczne, ty tez zamilcz zydokomuchu jeden, i nie obrazaj pralata
      bo to duzo lepszy czlowiek od ciebie. Walczy dzielnie ze zboczeniami dlatego
      masoneria neoliberalna chce go zniszczyc
    • nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Zrzucmy sie na Miśka dla Prałata !!! 07.08.04, 10:33
      ks prałąt nie zamierza zakłądać prywatnego zoo
      • Gość: Salvadore Dali Re: Zrzucmy sie na Miśka dla Prałata !!! IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:51
        no widzisz :/
        i gdzi ty i yosi teraz robote znajdziecie?
    • Gość: hehe Re: Zrzucmy sie na Miśka dla Prałata !!! IP: *.multicon.pl 12.08.04, 19:07
      Czy jest gdzieś konto na ktore mozna wpłacic Wdowi Grosz na Miśka ?
    • Gość: jan. Re: Zrzucmy sie na Miśka dla Prałata !!! IP: *.multicon.pl 18.08.04, 21:31
      ja w tej zbożnej i wielce prewencyjnej (ze względu na morale ministrantów)
      intencji gotów jestem podarować swoje Swiadectwo Udziałowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka