kula_w_leb 20.03.06, 19:23 !To nie jest atak polityczny! Po prostu nie wierzę własnym oczom, zresztą sami zobaczcie: www.joemonster.org/article.php?sid=5741 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buffalo_bill O kurcze! To moje buty!!! 20.03.06, 19:26 Nie nadawały się już do pracy na działce i miesiąc temu wrzuciłem je do kontenera PCK! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Ładne buty...Pana Jarosława 20.03.06, 19:30 i ten facet tak nam urządzi kraj.jak własne buty.zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A nie mowilem, ze przez skapstwo kupuja buty w 20.03.06, 19:40 sklepach dla harcerzy? Mowilem:))) Nb. Kurduple maja proporcjonalne o calosci stopy i eleganckich meskich butow za diabla nie kupia - chyba ze babskie na szpilkach. A przeciez nie beda robic butow na zamowienie - popiera prywaciarza jak "lze-elyta"? Nigdy, partia i narod tego przeciez nie poprze;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Ładne buty...Pana Jarosława 20.03.06, 19:45 O k...wa. Jest gorzej niż myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
reader.a Re: Ładne buty...Pana Jarosława 20.03.06, 19:46 Wziął najlepsze jakie miał Czego jeszcze chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: To już wiemy dlaczego mają być wybory 20.03.06, 19:52 w maku:)) bo Girtych z Lepperem nie chcą Jarkowi butów glansować:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ra_v2 Re: Ładne buty...Pana Jarosława 20.03.06, 20:38 jak z biedronki to tylko dobrze wyprawionej Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Ładne buty...Pana Jarosława 20.03.06, 23:20 A kiedyś Sobotka miał ładne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: Ładne buty...Pana Jarosława 20.03.06, 23:48 t-800 napisał: > A kiedyś Sobotka miał ładne buty. kiedyś to Murzyni chodzili na Bosaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Ładne buty...Pana Jarosława 20.03.06, 23:38 niechluj od zębów po buty n/t. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Ładne buty...Pana Jarosława 21.03.06, 07:50 I w tych bucikach był na kongresie - przyuważyłem to i mnie zatkało. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Ładne buty...Pana Jarosława 21.03.06, 10:02 ...i można sobie zadać pytanie: Czy taki niechluj, nie dbający o swój wygląd może być kompetentnym w reprezentowaniu sporej części społeczeństwa? To jest chyba jakiś lumpen-przywódca. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Ładne buty...Pana Jarosława 21.03.06, 10:20 albacor napisał: > ...i można sobie zadać pytanie: Czy taki niechluj, nie dbający o swój wygląd > może być kompetentnym w reprezentowaniu sporej części społeczeństwa? To jest > chyba jakiś lumpen-przywódca. Odpowiedż słowami jego brata :SPIEPRZAJ DZIADU !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus on te kamasze pożyczył Dorna 21.03.06, 11:16 ciekawe czy razem ze skarpetkami? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To jest wina jego mamusi! 21.03.06, 12:27 z którą JK mieszka. Odczepcie się więc od Jarka. Jak dziecko idzie do pracy to dobra mama powinna: 1.Sprawdzić mu sznurówki i ewnetualnie poprawić. 2.Wyczyścić mu buty. 3.Sprawdzić, czy ma chusteczkę do nosa 4.Sprawdzić czy ma czyste uszy. 5.Uczesać go 6.Obejrzeć stan skarpetek. A nie wypuszczać go z domu jaj jakiegoś debila. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: To jest wina jego mamusi! 21.03.06, 12:40 Uzdrowi przemysl obuwniczy jak swoje buty. I produkcja sznurówek wzrosnie o dwie sztuki. Fabryki past wzmoza produkcje o jedno pudełko. Widac, że twórca IV RP tworzy popyt na nowe produkty. Pewnie wyprzedził jakiegos nurka przy smietniku. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: To jest wina jego mamusi! 22.03.06, 11:38 Fakt. Mamusia mogłaby się bardziej przyłozyć do obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: To jest wina jego mamusi! 22.03.06, 11:49 No i powinna mu raczej mokasyny kupować, spodnie na gumkę, bez rozporka. Krawat też na gumkę. (Oj były takie kiedyś! Z plasiku z tancerką na przykład.) M. Odpowiedz Link Zgłoś
ra_v2 Re: Ładne buty...Pana Jarosława 22.03.06, 11:50 kula_w_leb napisał: > !To nie jest atak polityczny! > Po prostu nie wierzę własnym oczom, zresztą sami zobaczcie: > www.joemonster.org/article.php?sid=5741 Kurde a ja takie fajne pepegi wyrzuciłem. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Ładne buty...Pana Jarosława 22.03.06, 12:20 Gdyby głupota mogła fruwac ( jak mawiał pewien lekarz), to bylibyscie bardzo wysoko notowani. Odpowiedz Link Zgłoś