Dodaj do ulubionych

szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa

08.08.03, 11:00
Od pazdziernika zamierzam poslac 4miesiecznego wowczas synka do zlobka. Czy
ktoras z mam lub tatusiow moze mi polecic przyjazny zlobek. Bede bardzo
wdzieczna. Pozdrawiam.

Kala
Obserwuj wątek
    • Gość: COBRA Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: *.chello.pl 08.08.03, 12:06
      DLA TAKIEGO MALUSZKA NAJLEPSZA BYŁABY OPIEKUNKA NIŻ ŻŁOBEK.PRZEDE WSZYSTKIM ZE
      WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH-W GROMADZIE DZIECI SZYBCIEJ ŁAPIĄ CHOROBY-ZWŁASZCZA W
      OKRESIE JESIENNYM.NIESTETY OPIEKUNKA TROCHĘ KOSZTUJE.Z PAŃSTWOWYCH PLACÓWEK(DLA
      DZIECKA ZNACZNIE STARSZEGO)POLECAM ŻŁOBEK NA SMOCZEJ.POZDRAWIAM
    • Gość: COBRA Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: *.chello.pl 12.08.03, 12:00
      PRZYPOMNIAŁAM SOBIE,ZE TAKIEGO MALUCHA MOŻNA POSŁAĆ DO ŻŁOBKA TYGODNIOWEGO
      MIESZCZĄCEGO SIĘ PRZY NOWOLIPIU 17(ALBO NOWOLIPKACH)DOKŁADNEGO ADRESU NIE
      PAMIĘTAM:)).DO TEGO ŻŁOBKA CHODZĄ TEŻ"NORMALNE" DZIECI."NORMALNE"-MAM NA MYŚLI
      TAKIE,KTÓRE NIE ZOSTAJĄ TAM NA NOC.NA WSZYSTKIE PYTANIA ODPOWIE DYREKTORKA TEJ
      PLACÓWKI.
      POZDRAWIAM
      • Gość: Kala Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: 62.233.188.* 12.08.03, 13:23
        Ten żłobek tygodniowy trochę mnie przeraził. Nie zostawiłabym Jaśka na noc. A
        ten na Smoczej sprawdzę.Dzięki.
        • Gość: Mamuśka Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: 213.241.32.* 12.08.03, 15:04
          Ja też polecam Smoczą, ale z tego co się orientuję w najmłodszej grupie jest
          już ok. 18 dzieci !!!. Gdy ja swojego szkraba oddawałam 2,5 roku temu - w
          najmłodszej grupie było 9 dzieci zapisanych, a stale chodziło ok. 5 dzieci.
          Zadzwoń do tego żłobka i się dokładnie podpytaj:838 25 55

Mamuśka
          • Gość: COBRA Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: *.chello.pl 13.08.03, 11:49
            ŻŁOBEK NA SMOCZEJ JEST BARDZO FAJNY-ALE Z TEGO CO WIEM NAJMŁODSZE MIAŁO PONAD
            ROK.TAK WIĘC 4 MIESIĘCZNE ODPADA-CHYBA ŻE COŚ SIE ZMIENIŁO.A TEN TYGODNIOWY-
            MOŻE NIE JEST PIĘKNY ALE JEST TAM CAŁKIEM DOBRA OPIEKA.A MALUCHA NIE MUSISZ
            ZOSTAWIAĆ NA NOC-Z TEGO KOŻYSTAJĄ W ZASADZIE TYLKO STUDENCI KTÓRZY NIE MAJĄ
            ZBYTNIO WARUNKÓW DO TRZYMANIA MALUCHA NP.W AKADEMIKU.
            POZDRAWIAM
            • Gość: Mamuśka Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: 213.241.32.* 13.08.03, 12:12
              Cobra,
              mój brzdąc miał ok. 6 m-cy gdy szedł do I grupy.
              Mamuśka
              • Gość: kala Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: 62.233.188.* 17.08.03, 16:18
                Mamuska baaaaaaaaardzo Ci dziekuje za telefon.Wiesz moze jaka jest miesieczna
                oplata?
                • Gość: Mamuśka Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: 213.241.32.* 18.08.03, 09:37
                  Stała opłata za Komitet Rodzicielski -25 zł + dzienna opłata za wyżywienie 4-5
                  zł. Dodatkowo zwracają za każdy dzień nieobecności (wyżywienie). Ja chyba
                  najwięcej to zapłaciłam ok. 110 zł za miesiąc. (za VIII wyliczyli mi 58 zł).
                  Nie ma żadnych dodatkowych opłat. Jest to taniocha w porównaniu z przedszkolem
                  za które będę od września płacić w granicach 250 zł.
                  Pozdrowionka Mamuśka
                  • Gość: kala Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: 62.233.188.* 21.08.03, 22:02
                    Dzieki mamuska:))))))))))))
              • Gość: COBRA Re: szukam dobrego zlobka w okolicy Woli i Bemowa IP: *.chello.pl 18.08.03, 11:48
                NIE WIEDZIAŁAM,ŻE TAM PRZYJMUJĄ AŻ TAKIE MALUCHY.KIEDY JA MIAŁAM TAM ZAJĘCIA
                DZIECIAKI NAJMŁODSZE JUŻ CHODZIŁY-WIĘC MUSIAŁY MIEĆ OKOŁO ROKU.POZDRAWIAM
                SERDECZNIE:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka