maurrycy Re: Dni/godziny pracy tyskiej giełdy kwiatowej 23.05.05, 22:11 Dementia ale ty prosta jesteś !!! a idż na giełde i zapytaj ! - wszystko ci podpowie pierwszy lepszy badylarz... Po co nowy wątek zakładasz ? My tu mamy ważniejsze pogawędki! - rajdy moto są w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: Dni/godziny pracy tyskiej giełdy kwiatowej 24.05.05, 09:01 maurrycy napisała: > ale ty prosta jesteś !!! > a idż na giełde i zapytaj ! > - wszystko ci podpowie pierwszy lepszy badylarz... No nie wiem mnie też by to interesowało a nie przejdę sie na giełdę ponieważ mam dośc daleko i z małymi dziećmi nie zrobię sobie przejażdżki na rozmowę z badylarzem > My tu mamy ważniejsze pogawędki! > - rajdy moto są w pełni. To co dla jednych jest ważne dla drugich wcale być nie musi:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Dni/godziny pracy tyskiej giełdy kwiatowej 24.05.05, 09:18 > ale ty prosta jesteś !!! > a idż na giełde i zapytaj ! > - wszystko ci podpowie pierwszy lepszy badylarz... A w jakich godzinach/dniach można tego badylarza podpytać? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Dni/godziny pracy tyskiej giełdy kwiatowej 25.05.05, 08:01 Jeśli nic się nie zmieniło to codziennie rano, a w piątki po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: Dni/godziny pracy tyskiej giełdy kwiatowej 25.05.05, 13:32 Chyba nie codziennie ale na 100% we wtorki i czwartki od wczesnego rana i soboty też (ale tu ostrzegam są tłuuuumy ludzi) w piątek po południu Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Dni/godziny pracy tyskiej giełdy kwiatowej 25.05.05, 13:48 Dziękuję za informację! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: Dni/godziny pracy tyskiej giełdy kwiatowej 25.05.05, 23:28 Ja byłam w niedzielę ok 10 -11 i było otwarte:-) Odpowiedz Link Zgłoś