Dodaj do ulubionych

najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedykolwiek

09.03.06, 09:49
usłyszałam...
Na pytanie,dlaczego facet nie chce z Tobą rozmawiać,odpowiada,że:
Nie tolerujesz jego znajomych(czytaj dwóch koleżanek),więc i on nie chce się
narzucać...
Nie wiedziałam,czy mam się śmiać czy płakać i kto jest nienormalny w tym
wszystkim.
Obserwuj wątek
    • lajton obrazalski jakis? i niedojrzaly do tego? ;-)) 09.03.06, 09:51
      • bad_habit Re: obrazalski jakis? i niedojrzaly do tego? ;-)) 09.03.06, 09:56
        nie wiem właśnie...niektórzy faceci zachowują się gorzej niż kobiety w okresie
        menopauzy!
        Niedojrzały to raz,nietolerancyjny bardziej...
        Do czego to podobne,żeby ktoś mi stawiał warunki,z kim mam się przyjaźnić a z
        kim nie?i zebym miała tolerować jego znajomych???Żałosne!
        • morfeusz_1 Re: obrazalski jakis? i niedojrzaly do tego? ;-)) 09.03.06, 10:13

Strach pomyśleć jaki kibel będzie jak pozna morfiego,koczisssa,makbrajda,zewsi,
          nekro i kamilara wink
          (masz dziłszka przesrane jak w ruskim czołgu,zazdrośnik jeden)
          • bad_habit Re: obrazalski jakis? i niedojrzaly do tego? ;-)) 09.03.06, 10:30

> (masz dziłszka przesrane jak w ruskim czołgu,zazdrośnik jeden)
            dlaczego????Myślisz,że go wystraszycie???Fajnie by byłosmile
    • tygrysio_misio Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 10:32
      "na Tobie mi bardziej zalezy ale wole byc z nia bo jest bardziej pociagajaca"
      • bad_habit Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 10:34
        tygrysio_misio napisała:

> "na Tobie mi bardziej zalezy ale wole byc z nia bo jest bardziej pociagajaca"
        >
        >
        ja myślę,że po prostu niektórzy kolesie mają jakieś kompleksy na punkcie tego
        no,ekhem...i stąd te ich żenujące teksty!
        • tygrysio_misio Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 10:36
          a ja mam to juz za soba...tylko mimo checi calkowitego oderwania sie teraz on
          zaczyna mnie meczyc
      • morfeusz_1 Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 10:36
        Tygrys ty nie w szkole?..
        • bad_habit Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 10:37
          morfeusz_1 napisał:

> Tygrys ty nie w szkole?..
          a co???A Ty byś wszystkich tylko do szkoły gonił...Pilnuj lepiej Nekro,żeby na
          wagary nie chodziłwink
        • tygrysio_misio Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 10:37
          milam miec na 8.15-10.00 wyklad..ale nie dalam rady wstac...

a teraz mam okienko do 12

potem od 12.15 mam zajecia do 14 i znow okienko do 16...a potem godzine wykladu
          i do domu;]
          • bad_habit Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 10:39
            a ja mam od 9.30 do 16.30 wolne(potem wykład) i zaraz idę do domu,zeby się
            pouczyć biochemii,bo w weekend mam imprezkę urodzinową i będę trochę zajętawink

Dlatego już się żegnam,bo muszę lecieć

papap,wszystkim!
            • morfeusz_1 Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 10:46

Eh i tak właśnie jest z tymi "kardioloszkami"
              Najpierw serca zabiorą do analizy i dializy a później jak człowiek zabujany że
              chodzi jak pijany znikają w czeluściach odchłani,Serca jednak nie oddają!

/ od kiedy to się wykład motyla noga,kurczę pióro nazywa!!! /
              • bad_habit Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 10.03.06, 21:09
                morfeusz_1 napisał:

>
                > Eh i tak właśnie jest z tymi "kardioloszkami"
                > Najpierw serca zabiorą do analizy i dializy a później jak człowiek zabujany że
                > chodzi jak pijany znikają w czeluściach odchłani,Serca jednak nie oddają!
                Oj kwiatuszku,nie wiedziałam,ja nie chciałam,wybacz mi!
                > / od kiedy to się wykład motyla noga,kurczę pióro nazywa!!! /
                >
    • dzikoozka Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 11:29
      Dlaczego nie zabrałeś mnie do kina ze sobą??
      To był taki brutalny film, zupełnie nie dla ciebie .... (poczułam się jak
      przedszkolak wink)
    • vanhongen Re: najbardziej żałosne wyjaśnienie,jakie kiedyko 09.03.06, 15:46
      przysli go na leżankę VanFreud`a
      to wyjaśnimy przyczynę takiego zaburzenia
      ...może kolezanka mamy molestowała chłopaczka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka