mirmilek 25.10.03, 00:15 czy mozna sie bujac na chustawce i chustac na bujawce? czy na bujawce mozna sie wylacznie bujac, a na chustawce chustac??? pzdr, m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirmilek przy czym zaznaczam 25.10.03, 00:48 ze chustawka wyglada lepiej od hustawki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maeialonga Re: przy czym zaznaczam 25.10.03, 01:51 już Ty idź lulu - kołyska czeka ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Ad: dreczy mnie takie pytanie: 27.10.03, 10:50 Jak kto potrafi, to czemu nie? J. Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: dreczy mnie takie pytanie: 27.10.03, 15:43 mirmilek napisał: > czy mozna sie bujac na chustawce i chustac na bujawce? > > czy na bujawce mozna sie wylacznie bujac, a na chustawce chustac??? > > pzdr, Można, pod warunkiem,że masz na głowie chustkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyckal Re: dreczy mnie takie pytanie: 27.10.03, 22:21 Wy tu chyba blusa (sic) nie czujecie. Facet chciał się grą półsłówek popisać. Jak dalej nie kumacie, to postawię kropkę nad "i": "hujać na buśtawce, buśtać na hujawce". Jest przy tym (w odróżnieniu od niżej podpisanego - por. wątek 3) zwolennikiem pisowni przez "ch" - co zadeklarował w swoim upodobaniu do "chuśtawki". A że nic sensownego z tego nie wyszło, więc się wycofał na z góry upatrzone pozycje. Pyckal Odpowiedz Link Zgłoś