Dodaj do ulubionych

ile płacą w banku ???????????

IP: *.68.80.7.ostrow80.tnp.pl 07.06.06, 20:46
Mam prośbę jeżeli ktoś pracuje, pracował w banku proszę o podanie jakie są
wynagrodzenia w bankach, Ja pracuję5 lat w banku spółdzielczym i zarabiam
1200zł netto . chce wiedzieć gdzie jest więcej, bo napewno jest i gdzie warto
się przenieść. A, a tmosfera w pracy też ważna . Dziękuję, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jk Re: ile płacą w banku ??????????? 07.06.06, 21:19
      Jakie masz stanowisko? Tzn. czym się zajmujesz?
      I to stała (średnia?) pensja czy są jakieś premie?
    • hanka2501 Re: ile płacą w banku ??????????? 08.06.06, 08:45
      2000 brutto PKO BP SA. Z atmosferą bywa różnie ale generalnie nie narzekam
      chociaż jest zapieprz.
      • julka177 Re: ile płacą w banku ??????????? 17.06.06, 19:01
        Pensja OK a co do atmosfery ja generalnie narzekam - na atmosferę i szczurki
        wyścigowe
    • Gość: m Re: ile płacą w banku ??????????? IP: 80.54.200.* 08.06.06, 20:48
      byłem doradcą w mBanku. Forma zatrudnienia - własna działalność. sprzedaż kart
      kredytowych i kredytów odnawialnych - ok. 7000 minus paliwo, telefon, zus,
      podatek. Zostawalo jakies 4000
      • Gość: Maa Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.06, 22:24
        to samo mBank, ale sprzzedaż kredytów hipotecznych: średnio 10tys minus podatek
        i minus ZUS (bo działalność)
    • Gość: m Re: ile płacą w banku ??????????? IP: 80.54.200.* 08.06.06, 20:49
      A atmosfera całkiem fajna, wszyscy młodzi więc było wesoło
    • Gość: lol Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:20
      Radziłbym zostać, tam gdzie jesteś, bo moze kasa srednia, ale raczej masz
      spokojna ciepła posadke i z tego co słyszałem,to nie macie jakiejs wojny targetowej.
      No chyba, że lubisz wyscig szczórów i jesteś świetnym spredawcą (potrawisz
      wepchnąć wszystko i każdemu) wtedy polecam np. Millennium:)
    • mada57 Re: ile płacą w banku ??????????? 13.06.06, 14:02
      BGŻ - kierownik oddziału zarabia 3000 pln brutto, chyba że jest "znajomym
      szefa", kasjero-dysponenci średnio 2200-2500 pln brutto, chyba że są j.w.
    • Gość: odpowiedz Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.crowley.pl 14.06.06, 15:18
      Millennium - bez znajomosci (nie wiem czy znajomosci cos daja, nie wiem nie znam
      sie zarobiona jestem) asystent klienta (kasa, kredyty kons, karty) 2000 podstawa
      na dzien dobry, mozliwosc do 100% premii! z tytulu premii zdobywasz kredyty
      awansu, ktore przeradzaja sie w awans, premie lub podwyzke w zaleznosci od
      ilosci punktow zgromadzonych.
      Konsultant - czyli awansowany z asystenta juz pewnie z punktow awansu moze miec
      2400 i dalej jw czyli premia do 100%, kredyty awansu, podwyzka, premia, awans
      Kiero oddzialu - nie wiem, jak nim zostane to odpowiem ;-)
      • malgos118 Re: ile płacą w banku ??????????? 14.06.06, 15:51
        bank millennium- podstawa 1230 brutto +premia :-) atmosfera spoko:-)
        • jk Re: ile płacą w banku ??????????? 14.06.06, 18:37
          malgos118 napisała:

> bank millennium- podstawa 1230 brutto +premia :-) atmosfera spoko:-)

A ty to chyba tylko karty sprzedajesz, prawda? Nie jesteś w oddziale?
          Bo ciągle na forum chcesz coś sprzedać.
        • julka177 Re: ile płacą w banku ??????????? 17.06.06, 19:03
          żartujesz chyba - spoko atmosfera w millenium????
          • little_ladybird Re: ile płacą w banku ??????????? 18.06.06, 22:15
            no właśnie, zgadzam się z przedmówcą. Jeden wielki wyścig szczurów, gdzie nie
            spojrzysz słowo TARGET miga Ci przed oczyma, a pracownicy oddziałów zmieniają
            się w mgnieniu oka. Nie odchodzą chyba tylko ci którym się nie chce, albo nie
            mają szans gdzie indziej. Gratuluję optymizmu tym, którzy uważają to za świetną
            atmosferę.
        • Gość: odpowiedz Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.crowley.pl 18.06.06, 22:54
          1230??? brutto???? hmmmmmmm
          no to ciekawe gdzie (miasto) pracujesz?!

na atmosfere tez nie narzekam, jest ok, wyscig szczurow jak wszedzie i nie
          mowcie, ze nie, ze tak jest tylko w BM

target maja wszystkie banki nie tylko BM
          :)
          • malgos118 Re: ile płacą w banku ??????????? 14.07.06, 17:47
            a w krakowie, ale dla informacji- zmieniłam pracę:-) nie pracuję już dla millennium ale tylko ze względu ze dostałam lepsze stanowisko- mały awansik:-)
            • Gość: ida Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.e-wro.net.pl 15.07.06, 16:50
              co dla bankowca oznacza target?
              • malgos118 Re: ile płacą w banku ??????????? 16.07.06, 10:45
                target- masz w planie zrobic nr 30 szt na m-c- to jest target, jak go nie wykonasz to nie dostaniesz za niego kasy
                • Gość: ida Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.e-wro.net.pl 16.07.06, 11:28
                  ale chyba mówisz o premii, bo pensja na umowę o prace nie zależy od wyników?
                  czy te plany są realne do wykonania?
    • czuk1 Re: ile płacą w banku ??????????? 15.07.06, 19:07
      xlunay. Banki zagraniczne i wszystkie inne płacą więcej , ale fachowcom do
      których zaliczyłbym - doradców, inspektorów kredytowych, analityków.
      Stanowiska (pracownicy) których praca jest prosta, bez styku z klientem, nie
      odpowiedzialna materialnie (wprost) - są opłacane podobnie jak w BS.
      Ale to tylko mój pogląd.
      czuk
      • Gość: GE Money Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:41
        Specjalista w windykacji w GE Money Bank w Gdansku - podstawa na caly etat ok
        1000-1300 brutto, ale premie (średnio raz do roku zdarza mi się nie wyrobić)
        2000-3000 brutto. Na 0,6 etetu (5 godz dziennie) bez problemu wyrabia sie
        1100-1300 na rękę. na cały srednio 2000-2600 . No i mam umowę na czas nieokreśl.
        • Gość: glick Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.e-wro.net.pl 22.07.06, 15:53
          to chyba nie tak tragicznie?
          • Gość: GE Money Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:41
            No nie ... a zdarzały się przy jakichś tam mega wynikach i wyplaty po 5 kawalkow
            na reke u pracownikow infolinii
            • Gość: glick Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.e-wro.net.pl 23.07.06, 13:18
              tylko ten ciągły wyścig szczurów....to chyba niefajne...
    • Gość: absolwentka Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.e-wro.net.pl 26.07.06, 21:12
      • Gość: kara Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:21
        W moim 1700zł netto
        • Gość: tete Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.tczew.net.pl 12.09.06, 21:12
          ja zarabiam dużo - pracuję w Privete Banking - więc inny klient, brutto 4000
          tys. + premia za targety. Może być drugie tyle, ale targety do wykonania kosmiczne.
          Parę ładnych baniek trzeba dobrze ulokować, pozyskać nową kasę i nowych klientów.

• Gość: skok Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.CNet2.Gawex.PL 12.08.06, 12:38
      w instytucji j.w. ok 2000 brutto + priemia liczona od poziomu sprzedaży i
      procentu windykacji za ostatnie 12 m-cy, wychodzi od 300 do 1000 brutto
      • Gość: Tom Re: ile płacą w banku ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:03
        3540pln brutto plus premia kwartalna, ryczalt na paliwo, darmofon i karta
        charge. stanowisko doradca small business, ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka