Dodaj do ulubionych

kosmetyki z morza martwego

15.02.07, 18:57
czy ktos powie cos wiecej??
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: kosmetyki z morza martwego 15.02.07, 19:09
      A co chcesz wiedzieć?
      Ja polecam firmę, która nazywa się Ahava (Miłość :))).
      www.ahava.co.il/
      Dla osób z problemami łuszczycowymi polecam (na własnej skórze przerobiony)
      preparat który nazywa się PsoHerba. Zdecydowanie łagodzi objawy.
      www.psoherba.com/
      Jest sporo producentów, różne ceny, poza tym to jest tak, że każy preparat
      inaczej działa na konkretna skórę, więc trzeba ewentualnie testować.
      • netuska Re: kosmetyki z morza martwego 15.02.07, 19:19
        www.seaofspa.com :) Tutaj robiliśmy zakupy podczas pobyty w Izraelu :)
        Polecam balsamy do ciała :-)
        • danka_2 Re: kosmetyki z morza martwego 15.02.07, 19:40
          dziekuje o to właśnie mi chodziło:-),a jeszcze na jakie ceny sie nastawic bo
          jak narazie nie mam wogole pojecia
          • eva2412 Re: kosmetyki z morza martwego 15.02.07, 21:17
            Zgadzam się z Miriam - Ahava produkuje np. świetne kremy do rąk.
          • miriam_73 Re: kosmetyki z morza martwego 15.02.07, 22:19
            Szczerze mówiąc nie pamiętam, PsoHerba na pewno tuba ok 30 USD i była droga,
            krem DermMud Ahavy bodaj ok 15 USD, kremy do twarzy sa chyba w granicach 40 USD.
            Mam tylko na podgladzie ostatni łączny rachunek na 209 ILS i wiem na pewno że
            kupowałam 2 kremy do rąk (właśnie linię Dermud oraz Mineral) ale co jeszcze nie
            wiem bo to było pół roku temu.
            • danka_2 Re: kosmetyki z morza martwego 16.02.07, 21:47
              pojedziemy i kupimy,zobaczymy jak sie spiszą;-)

widziałam twoje fotki z wyprawy,nie powiem ... imponujace, juz sie ciesze
    • rzenka2 Re: kosmetyki z morza martwego 18.02.07, 09:03
      Bylam w Izraelu tydzien temu i kupowalam kosmetyki z serii Minus-417 (mam
      problemy ze skora i te mi doradzono). Sa super! Jezeli mozesz sobie pozwolic to
      bardziej sie oplaca kupic w pakiecie (ok 100 dolarow). Nie wiem czy to byla
      jakas promocja czy zawsze tak jest(?) Dobierasz sobie sama co chcesz. Ja mam
      krem na dzien, na noc, dwie maseczki(jedna witaminowa, druga z peelingiem),
      mleczko, tonik, dwa balsamy do ciala i krem pod oczy! Kupujac kazdy kosmetyk
      osobno wyszloby duzo drozej. W dodatku za zakup powyzej pewnej kwoty (chyba 500
      szekeli) na granicy izraelsko-egipskiej zwracaja ci czesc. Ja dostalam zwrot 11
      $. Pozdrawiam, udanego pobytu
      • bryku_bryk Re: kosmetyki z morza martwego 15.03.14, 09:12
        Witam Serdecznie.
        W odpowiedzi na pytanie gdzie można kupić kosmetyki minus 417 to znalazłem stronę i sklep dystrybutora minus417.com.pl oraz na fb. z tego co widzę strona jest taka sama jak izraelska lecz ceny trochę niższe :). jest infolinia pełne dane i kontakt, sprawdziłem też sklep i podane są różne opcje wysyłki i płatności więc wydaje się wiarygodna. Jak już rozszyfruję potrzeby mojej kobiety na podstawie tego co ma w łazience to zrobię zamówienie. Jak otrzymam towar to Was poinformuję o przebiegu transakcji. Z Waszych opinii widzę że warto. Ewentualnie proszę o wskazówki co zamówić. wskazówki 24 lata cera chyba normalna i włosy z tendencją do przetłuszczania. Za wszelką pomoc z góry dzięki :))
    • p.kow990 kosmetyki -417 z morza martwego 13.02.14, 15:38
      Witam. Mam pytanie odnośnie firmy -417 produkujące kosmetyki z Morza martwego z Izraela.
      A więc moje pytanie jest następujące gdzie je można kupić ponieważ moja żona była na wycieczce w Izraelu i kupiła sobie kilka lecz się jej już skończyły i chciała by jeszcze kupić ponieważ jak ona to mówi "są rewelacyjne" ale nie mam ochoty lecieć do Izraela tylko po to by je kupić. Jeśli ktoś ma jakieś informacje to bardzo bym był wdzięczny. Pozdrawiam i czekam na informacje:)
      • miriam_73 Re: kosmetyki -417 z morza martwego 13.02.14, 17:31
        www.minus417.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka