ocelar 15.04.05, 16:10 Jestem NORMALNYM, inteligentnym i przystojnym mężczyzną. Chciałbym zawrzeć miłą, niezobowiązującą znajomość z kobietą… Oczekuję na mail od Ciebie. ocelar@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
landrynka8 Re: Poszukuję kochanki (Śląsk) 15.04.05, 16:35 fajnie, przynajmniej szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
vovin11 Re: Poszukuję kochanki (Śląsk) 18.04.05, 11:01 Skoro taki megaprzystojniak z ciebie, to po co szukasz kochanki tutaj. Zastosuj raczej stary, sprawdzony sposób takich przystojniaków: włosy na żelik, złoty łańcuch na szyję plus jakieś gustowne dresiki i na disco....efekt murowny :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ocelar Re: Poszukuję kochanki (Śląsk) 18.04.05, 12:37 Dzięki za interesującą radę, nie preferuję jednak twoich rozrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
vovin11 Re: Poszukuję kochanki (Śląsk) 18.04.05, 12:47 A kto powiedział, że to moje rozrywki ??!! Może trochę więcej uwagi przy czytaniu postów ! Opisałem tu jedynie sposób rozumowania i postępowania pewnej grupy cwaniaczków, którzy uważają się za ósme cudo świata, podczas gdy w rzeczywistości nie są warci kopnięcia w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey Re: Poszukuję kochanki (Śląsk) 18.04.05, 13:02 Zazdroscisz mu,ze Ciebie pewnie nie stac na kochanke...? Dlaczego zawsze jakies madrale odpowiadaja na posty,które nie sa do nich...Szuka-jego sprawa i Tobie nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
vovin11 Re: Poszukuję kochanki (Śląsk) 18.04.05, 13:15 tomskey napisał: > Zazdroscisz mu,ze Ciebie pewnie nie stac na kochanke...? Dlaczego zawsze jakies > madrale odpowiadaja na posty,które nie sa do nich...Szuka-jego sprawa i Tobie > nic do tego Zazdrość, to takie niskie uczucie. Możesz mi wierzyć lub nie, ale rzadko mnie ono dopada. Tym razem, to nie ona mną kierowała, ale nie ważne, faktycznie szuka jego sprawa i mnie nic do tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ocelar Re: Poszukuję kochanki (Śląsk) 18.04.05, 13:05 Vovin, moja wiadomość była odpowiedzią na Twój post (przeczytany uwaznie), który zawierał nieco złośliwą propozycje pod moim adresem. Odpowiedź poszła w podobny deseń. Nie należę do grupy cwaniaczków, o których piszesz. Generalnie liczę na nawiązanie kontaktu z kobietą, więc wybacz, że poprzestanę na tej wymianie zdań. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vovin11 Re: Poszukuję kochanki (Śląsk) 18.04.05, 13:10 Chyba błędnie Cię oceniłem i ździebko przegiąłem. SORKI ! Pozdrawiam i wynoszę się z Twojego wątku, bo w sumie faktycznie nic tu po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś