Dodaj do ulubionych

Prezent na bierzmowanie pomóżcie- to dzisiaj

27.03.06, 14:08
Dzisiaj moja chrześnica ma bierzmowanie jestem świadkiem . Czy kupuje się
jakiś prezent?, pieniążki? pomóżcie sama nie wiem. Nie przelewa się nam
zbytnio. Moja mama mówi że ona nic nie dostała ja też nie pamiętam ale może
coś pasuje może teraz jest inaczej.
Obserwuj wątek
    • mamadacja Re: Prezent na bierzmowanie pomóżcie- to dzisiaj 27.03.06, 14:21
      może ładne wydanie Biblii Tysiąclecia? Ja takie dostałam z 13 lat temusmile A sama
      świadkowałam szwagrowi z 6 lat temu - dałam 100 w koperciesmile
    • mika_p Re: Prezent na bierzmowanie pomóżcie- to dzisiaj 27.03.06, 14:23
      Ja od swojej świadek dostałam bombonierkę smile
    • weronikarb Re: Prezent na bierzmowanie pomóżcie- to dzisiaj 27.03.06, 14:41
      Ja nic nie dostałam, mój 5-lat młodszy brat jak szedł do bierzmowania też nic
      nie dostał i w zeszłym roku mojego męża brat szedł do bierzmowania i też nic
      nie dostał.
      Bierzmowanie to nie komunia smile
    • mamaoskarka Re: Prezent na bierzmowanie pomóżcie- to dzisiaj 27.03.06, 14:52
      Uwazam, ze powinnas jej cos dac, tym bardziej ze to Twoja chrzesnica. U mnie w
      rodzinie zawsze wszyscy dostawali prezenty z tej okazji, przewaznie ksiazki i
      pieniadze. Skoro Ci sie nie przelewa to daj jej cos drobnego, moze bombonierke
      i srebrny lancuszek albo kolczyki, moze ksiazke, sama nie wiem. Ale wiem, ze
      nie wypada isc z pustymi rekami. Pozdrawiam
      • katse Re: Prezent na bierzmowanie pomóżcie- to dzisiaj 27.03.06, 14:56
        jak bylam swiadkiem na bierzmowaniu to kupilam pioro i dlugopis parkera, ale z
        tych tanszych serii.

K
        • titicaka Re: Prezent na bierzmowanie pomóżcie- to dzisiaj 27.03.06, 15:03
          Ja dostalam srebrne kolczyki z branzoletka ... moim zdaniem wypada cos
          dac ,jakas mila pamiatke.
    • przeciwcialo Re: Prezent na bierzmowanie pomóżcie- to dzisiaj 27.03.06, 15:14
      Ja dałam zegarek.
      • pola731 Re: Prezent na bierzmowanie pomóżcie- to dzisiaj 27.03.06, 15:28
        Cześć - ja byłam świadkiem w zeszłym roku - kupiłam album o Janie Pawle II .
        Ładnie wydany - z dedykacją - nie zrujnował mnie - było sympatycznie bo się
        chyba niczego nie spodziewała . Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka