Dodaj do ulubionych

Karta XIII- karta dnia.

19.05.07, 23:58
Właściwie to nie wyciągam kart na dany dzień.Lecz pewnego dzionka jakoś tak
,mając chwilkę czasu sięgnęłam po kartę - co tam ,spojrzę co dzień dzisiejszy
mi przyniesie.Karta XIII -no fajnie , przecież ją lubię smilejednakże trochę mnie
zaintrygowała !!! Zmiany w pracy ,w ekipie i to takie radykalne , bądż inne
możliwości tej karty .......smileMoże być ciekawie.
Rzeczywistość - czytam gazetę poranną i historia ,którą czytam spowodowała
wielki smutek i płacz.Otóż dot. ona małego pieska rasy Jack R....,który to
uratował 5-tkę dzieci przed agresją 2-ch pitbulów .Piesek widząc nadbiegające
psy ,pobiegł do nich ,odciągając ich uwagę od dzieci.Biedak przepłacił to
życiem.... beczałam jak bóbr.Dwa pitbule też zostały poddane eutanazji!!
Nic innego szczególnego nie wydarzyło się w tym dniu więc - karta smutku
,płaczu ,wiadomości strasznych jednakże w jak <dziwnym> kontekście.
Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • coill Re: Karta XIII- karta dnia. 22.05.07, 00:16
      gayga1 napisała: ,wiadomości strasznych jednakże w jak <dziwnym> kontekście.

1...a jakze doslownym(smierc)
      2..PO TAKIM OPOWIADNIU TO TEZ MI SIE TERAZ RYCZEC CHCEsad
    • dori7 Re: Karta XIII- karta dnia. 24.05.07, 13:03
      Mialam ja wczoraj. Dzien byl niezwykly, niespodziewanie dowiedzialam sie o nowej
      rewelacyjnej mozliwosci rozwoju pewnego mojego przedsiewziecia, wiec stary plan,
      w ktorym pokladalam wielkie nadzieje, okazal sie tylko rozwiazaniem tymczasowym.
      Le roi est mort, vive le roi! smile)
      • rawita7 Re: Karta XIII- karta dnia. 31.05.07, 11:53
        W ramach poszerzania mojej wiedzy o Tarocie, za Waszym przykładem pociągnęłam
        kartę dnia. Wyszła XIII. Wnioskuję, że odnosi się ona do tego, że mam dzisiaj
        ostatni angielski z ulubioną lektorką smile
    • coill Re: Karta XIII- karta dnia. 08.06.07, 19:51
      mam ją na dzis.Dzien co prawda jeszcze nie minal, Do tej pory bylam sobie u
      kosmetyczki,dosc dlugo tam siedzialam na zabiegach upiekszających(przemiana?smile
      choc tego nie widac golym okiem bo to nie jakies operacje plastyczne hehe)
      Kupilam sobie tez ladny stanik!big_grin
      W sumie mozna powiedziec ze nie tyle dzien Przemian,co nowosciwink
      A i jeszcze jedna rzecz ktora mi sie rano skojarzyla. Jadę tramwajem i tak sobie
      patrze na osiedla bezwiednie-zaznaczam ze blisko centrum,wiec nawet psa bez
      smyczy i pana zadko sie spotyka - a tam KOŃ!
      • yool125 Re: Karta XIII- karta dnia. 10.07.07, 00:12
        Ja dzis ja wyciagnelam i na poczatku sie przerazilam bo tasowalam cala talie a
        tu AW i to taka silna karta!Wstalam zgodnie z planem jaki sobie ulozylam wczoraj
        na dzis nawet zadzwonilam do swojego mezczyzny zeby mu dokladnie powiedziec
        gdzie bede co zamierzam do popoludnia itp...poczym za 20 min dzwonilam z
        powrotem ze jednak zmiana planow...babcia pomimo ze sie umawialysmy wybrala inna
        rozrywke niz kawa ze mna a takze moja przyjaciolka odwolala spotkaniesadz
        popoludniowych zakupow wrocilam z 2 parami butkow co prawda ale nie obylo sie w
        sklepie bez klotni z najblizszymi...poplakalam sobie ale na koniec dnia slysze
        ze ciaza zmienia mnie w oczach tak wyladnialam...choc na buzi przytylam i w
        ogole ale nareszcie widac ze cos sie zmienia w moim blogoslawionym wygladzie!Tak
        wiec "zmian" mnostwo...i troche nerwowki po drodze ale dzien milysmile))
        • anahella Re: Karta XIII- karta dnia. 10.07.07, 00:52
          Ciekawe, jaka karte dnia mial dzis Andrzej Lepper... stawiam na bohaterke watkuwink
          • coill Re: Karta XIII- karta dnia. 10.07.07, 18:40
            A CO Z Nim? BO wrocilam z wAKAcji i nie wiem co tam w polityce piszczybig_grin
            • rawita7 Re: Karta XIII- karta dnia. 10.07.07, 18:57
              To koniecznie poczytaj newsy, albo włącz tv! Co do jego karty dnia stawiam
              jednak na Wieżę smile
    • mysza012 Re: Karta XIII- karta dnia. 28.08.07, 17:35
      To moja karta na dzisiaj. Wlasciwie to spodziewalam sie po tej karcie czegos
      bardziej pozytywnego a tu takie tam... Jakas epidemia chyba. Od jakiegos czasu,
      prawie ze regularnie dowiaduje sie o kolejnych zdradach w dalszym otoczeniu
      (cale szczescie ze nie w rodzinie), rozwalonych malzenstwach i kolejnych
      dzieciach, ktore sie rodza z tych zdrad. Dziwne. Odbilo tym ludziom czy co? A
      moze to ja tylko jestem jakas niedzisiejsza, ze dla mnie to nie jest normalne...
    • jayanti Re: Karta XIII- karta dnia. 28.08.07, 18:13
      Kartę śmierci traktowałam staroświecko jako śmierć, osoby, sytuacji, pomysłu,
      związku i co tam jeszcze można kart zapytać.
      Kupiłam w Rzeszowie ZA 10 zł książkę "Koszmary senne" i jeden rozdział omawia
      właśnie śmierć. Na wstępie autor uspokaja, że senna śmierć wcale nie oznacza
      śmierci. Jak doczytam do końca rozdziału i dowiem się czegoś nowego, to Wam napiszę.
    • annalex Re: Karta XIII- karta dnia. 05.11.07, 18:00
      Dwa dni temu moją kartą dnia była Śmierć. Zadzwoniła przyjaciółka i
      powiedziała mi że jej dorosły syn po siarczystej kłótni z nią
      wyprowadza się do dzieczyny smile Powiedziała mi, że czuje sie jakby
      umarła...
      Może w końcu pora na odcięcie pępusia synusia? Zobaczymy trzymam za
      nich kciuki smile
      AA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka