Dodaj do ulubionych

wieczor nadszedl

09.10.05, 22:16
a ja chcem poinformowac,ze mam nowom sygnaturkem.
O, to na dole, to siem nazywa sygnaturka.
Obserwuj wątek
    • aaki Re: wieczor nadszedl 09.10.05, 22:20
      monika.univ.gda.pl/~literat/krpnski/002.htm
      • goldbaum Re: wieczor nadszedl 09.10.05, 22:21
        o tym to bym nawet nie pomyslal! Ale rzeczywiscie cos w tym jest! :-)
      • puls Re: wieczor nadszedl aaki juz z meczetu wyszedl 09.10.05, 23:13
        • aaki ano wyszedłem i mam dla ciebie w propozycję 09.10.05, 23:17
          www.hotgraphics.citymax.com/t/STICKERS/KISSMYASS.jpg
    • lechu1 wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napisal 09.10.05, 22:25
      Najlepsza metoda walki z islamistami--pomysl Lema
      Lem ma swietny pomysl na lslamistow ( w Wyborczej). 2003.05.20
      Dzisiaj na stronie 14 Gazety Wyborczej przeczytałem tekst Lema.
      Ten swietny autor powiesci fantastycznych znalazł
      rozwiązanie "problemu al Kaidy".

"Mam pomysł dla srogiego Donalda Rumsfelda: po każdym ataku al Kaidy
      rozsiewać środki SUD w krajach arabskich. Akronim oznacza lotne środki
      udaremniające zapłodnienie. Tym sposobem nikogo się nie zabije, lecz będzie
      zmniejszać dzietność arabską. Po pewnym czasie Arabowie przestaną istnieć i
      wtedy problem al Kaidy rozwiąże się sam. Jedyny problem to na razie brak
      środków antykoncepcyjnych w aerozolu."

Brawa dla Lema i brawa dla Wyborczej.
      POMYSL GODNY POPARCIA !!!!!!

• lechu1 Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 09.10.05, 22:41
        arabuski forumowe nie lubia Lema ? ))) A ja go lubie..
        • nasrallach Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 10.10.05, 09:32
          lechu1 napisała:

> arabuski forumowe nie lubia Lema ? ))) A ja go lubie..

Rzeczywistosc jest ciekawsza niz lemowe bajdurzenie.

www.excludedmiddle.com/ethnic_weapons.htm
      • dana33 Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 09.10.05, 23:16
        genialnyh pomysl, lechu, musze to jutro powiedziec arikowi.... ty farsztejst,
        alkaida ma juz na synaju niezla baze, podobno lepsza niz w afganistanie, wiec
        musimy jakos zadzialac.....

a propos afganistanu..... myslisz, ze przy tym ostatnim trzesieniu ziemi,
        zawalila sie moze grota osamy????? byloby niezle... :))))
        • puls Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 09.10.05, 23:21
          pozdr Dana , moze go zaje....alo tego starego islamskiego dziadyge.
          • dana33 Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 10.10.05, 00:15
            al jazeera pulsie nic nie podaje ani marsza zalobnego nie gra.... chyba tym
            razem sie nie udalo, ale nie trace nadzieji... :))))
        • goldbaum masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 09.10.05, 23:39
          dana33 napisała:

> genialnyh pomysl,

Masowe sterylizowanie ludnosci z powodu "rasy"? "Genialny" pomysl?
          Byli juz tacy, ktorzy taki pomysl uwazali tak samo jak ty za "genialny"
          i nawet eksperymentowali w tym kierunku....

> a propos afganistanu..... myslisz, ze przy tym ostatnim trzesieniu ziemi,
          > zawalila sie moze grota osamy????? byloby niezle... :))))

Nie wiadomo czy sie zawalila. Zawalilo sie ponad wszelka watpliwosc mnostwo
          domow i pogrzebalo zywcem dziesiatki tysiecy ludzi.....
          • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 00:20
            nu, drzewiecki z rodu sucha lodyga, co znow krecisz? cusik pisalam o
            sterylizowaniu? chociaz na sekundke.... to nawet niezly pomysl, ale za pozno,
            bo juz cie splodzono.....

zgadza sie, strasznie zal tych ludzi, nawet zaofiarowalismy pomoc, ale pakistan
            jeszcze nie odpowiedzial, wiec moze jednak nie potrzebuja pomocy az tak bardzo,
            jesli wazniejsze im nawet w takim momencie ze pomoc ofiaruje zyd, wiec nie
            przyjmowac. ale ja tu nie pisalam o domach i ludziach, tylko o grotach i
            osamie. twojemu najlepszemu przyjacielowi. twoja choroba psychiczna rzuca ci sie
            juz na oczy i rozum i nie pojmujesz dokladnie co czytasz....
            • goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 09:54
              dana33 napisała:

> cusik pisalam o sterylizowaniu? chociaz na sekundke....

nu Rozencwajgowa, stosowanie srodkow "udaremniajacych zaplodnienie" wbrew woli
              poszkodowanego to wlasnie jest "sterylizowanie". I ty pomysl stosowania takich
              srodkow na ludnosci arabskiej uwazasz za pomysl tak "genialny", ze chcesz nawet
              podzielic sie nim z Adolfkiem.
              Dobrze, ze 15 wrzesnia postawilas sprawe jasno, kim jestes.

> zgadza sie, strasznie zal tych ludzi,

Zgadza sie. Dowcipkowanie z tej okazji, nawet jesli dotyczy o Osamie jest tak
              samo niesmaczne jak twoja osoba.
              • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:48
                och, och drzewiecki.... jak to dobrze, ze tak sie litujecie nad ta
                terrorystyczna banda.... widzisz drzewiecki, kiedys myslalam, ze ich jest pare
                grupek, dzisiaj to juz wiadomo, ze nie pare grupek, ale masa grupek, i do tego
                miliony, ktore ich popieraja, tych terrorystycznych bandziorow, ktorych ty
                tutaj tak bronisz. nu, ja ich nie popieram, i to swietny pomysl z ta
                sterylizacja, zeby ich nie naroslo wiecej, tych terrorystow, bo jak widzisz,
                nie latwo zlapac osame & co. no i nie zapominaj, ze arafacik juz dawno przejal
                podobna metode, zalecajacswojemu narodowi z trybuny publicznej zabijac rowniez
                niemowlaki israelskie, bo pewnego dnia beda zolnierzami. jakos wtedy, hipokryto,
                nie protestowales, nie? nu, ale co ty za type nie do strawienia, to juz dawno
                wiadomo na tym forum.
                • goldbaum ludnosc arabska = "terrorystyczna banda" 10.10.05, 11:00
                  No coz Rozencwajgowa, to co napisalas ostatecznie powinno rozwiac jakiekolwiek
                  watpliwosci odnosnie twojej osoby bo wlasnie potwierdzilas, ze cala ludnosc
                  arabska uwazasz za "terrorystyczna bande".

Brawo!

Jestes dokladnie w tym samym punkcie, w ktorym byli najbardziej zagorzali i
                  wyuzdani nazisci widzacy w was, bez wzgledu na wiek i plec dokladnie to samo.
                  • dana33 Re: ludnosc arabska = "terrorystyczna banda" 10.10.05, 12:36
                    nu, drzewiecki, ty nie tylko kretacz, antysemita, prymityw, manipulant i
                    klamca, ty tez jakos tak bardzo niepewny siebie: w kazdym poscie podkreslasz
                    ze "ostatecznie rozwialam wszelkie watpliwosci" co do tego kim jestem.
                    cholernie dlugo potrzebujesz na rozwianie tych twoich watpliwosci. jeszcze sie
                    znajdzie jakis glupek, ktory w to uwierzy, nie? nu, drzewiecki, ja ci moze
                    powiem, zebys nie musial nic wiecej rozwiwewac: uwazam dzisiaj, ze 80% arabow w
                    moim regionie popiera bandy terrorystow, i czynem i slowem. czyli wg mojej
                    logiki, kto popiera terrorystow jest rowniez takim. czyli, drzewiecki, jako ze
                    ty ich nic tylko bronisz, uwazam ciebie tez za jednego z tej bandy. scigac cie
                    nie bede, ale jak mi sie przypadkiem nawiniesz pod reke, to i potraktuje cie
                    jak takiego. nasze wiezienia, drzewiecki, nie sa tak eleganckie, jak np
                    amerykanskie. watch out, drzewiecki.
                    • goldbaum O czym po nocach marzy Rozencwajgowa???:-) 10.10.05, 12:47
                      O "POTRAKTOWANIU" (specjalnym?) Goldbauma w sraelskim wiezieniu, "jako terroryste"
                      :-))))))

Wyklulas juz w tej twojej tlustej lepetynie jakies specjalne "atrakcje" poza
                      "kula w leb na miejscu" jak to juz kiedys propagowalas?
                      Oj babo, babo.... Tobie juz calkiem odbilo. Zjedz cos wreszcie, wyjdz na
                      powietrze, jesli mozesz...

I jeszcze jedno pytanie... Skoro 80% Arabow uwazasz za "terrorystow", to
                      dlaczego wysterilizowalabys i te pozostale 20%?

:-)
                      • dana33 Re: O czym po nocach marzy Rozencwajgowa???:-) 10.10.05, 14:18
                        niestety, nie ma u nas kary smierci, drzewiecki, wiec pozostaniesz przy zyciu w
                        tym naszym wiezieniu.
                        nu, te 20% nie wysterylizuje, pod warunkiem, ze mi wskazesz dokladnie, ktorzy
                        naleza do tych 20%.
                        • goldbaum Re: O czym po nocach marzy Rozencwajgowa???:-) 10.10.05, 16:09
                          niestety musisz zatem snic i moczyc sie noca dalej ze swiadomoscia, ze nie
                          jestes w stanie zrobic nic goldbaumowi i milionom innych, ktorzy pogardzaja toba
                          dokladnie tak samo.

Nu i poza tym wysterylizowac to ty mozesz najwyzej siebie i wlasnego kota. Jak
                          chcesz wiedziec, kto zalicza sie do tych 20% to spytaj najlepiej tego psychola,
                          ktory przed chwila przyznal tu otwarcie, ze wysterylizowalby (gdyby mogl ale nie
                          moze) wszystkich Arabow a 80% z nich "potraktowalby" jako "terrorystow" czyli
                          dal im "kule w leb na miejscu".
          • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 09:22
            nie ma na calym swiecie nic tak podlego,co wymyslone nie zostaloby
            zastosowane,jesli ku temu sa odpowiednie mozliwosci techniczne.
            Wiec i tu probowano, ale Lem przyznaje sie w innym miejscu z rozbrajajaca mina
            starego pierdoly,ze na przeszkodzie stanelo podobienstwo genotypow Arabskich i
            zydowskich ludow semickich.
            Bo takim aerozolem trudno sterowac :)))
            Kto wie, moze juz proby techniczne czyniono i pewne experymenty w
            srodowisku:))))
            Jak inaczej wytlumaczyc fakt,ze nagle narod Israela przestal sie rozmnazac w
            naturalny sposob? he,he,he:kto dolki kopie..."
            • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 09:50
              nu, nu, krystianek..... zeby sie oglupic, to jestes gotow nawet na takie
              kretynskie zdanie jak "nagle narod Israela przestal sie rozmnazac w naturalny
              sposob?" ????
              nu, git, i tak wszyscy wiedza, zes glupek antysemicki, wiec jak dolozysz takie
              zdanko na potwierdzenie, to tylko mozna pokiwac glowa z litosci...
              • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:02
                wystarczy toje posty poczytac, by od razu widziec,ze cos jest z wami nie tak,
                pod tym czy innym wzgledem.Nie trzeba statystyk czytac.
            • goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 09:59
              Najciekawsze jest to, ze proby i eksperymenty hitlerowcow majace na celu
              dokladnie to samo, a wiec masowe sterylizacje powszechnie klasyfikowane sa jako
              szczyt wynaturzenia i zezwierzecenia.
              W 60 lat po Holocauscie nasi koszerni przyjaciele po raz kolejni blyszcza
              brakiem jakichkolwiek oporow moralnych w tym wzgledzie.

Jesli Lem rzeczywiscie cos takiego napisal lub powiedzial to zdyskwalifikowal
              sie jako czlowiek.
              • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:19
                Lem rzeczywiscie to napisal,ale wystarczy go posluchac,co ostatnimi czasy
                mowi,by zauwazyc,ze calkowicie utracil kontakt z rzeczywistoscia.
                On powiedzial,ktos to wydrukowal i poszlo w swiat :)))
                • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:30
                  nu, najpierw piszecie brednie, ze obrzezanie prowadzi do kalectwa i impotencji,
                  potem ze nie mozemy sie juz naturalnie rozmnazac (to znaczy ze jednak
                  obrzezanie nie prowadzi do impotencji czy jak?), a potem to sie nazywa "tak czy
                  inaczej".... jak ty to piszesz he he he

najwazniejsze krystianek, zes ty nie stracil kontaktu z rzeczywistoscia.
                  ta twoja antysemicka. siedzisz w tym mocno, prymitywie.
                  • lechu1 Krystek ty tez sie zalapiesz na ta akcje i bedzi 10.10.05, 10:31
                    i bedzie spokoj na forum.

religiapokoju.blox.pl/resource/prostytutkidlapokoju.html
                  • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:47
                    przykra sprawa Danus ,ale moze rzeczywiscie cos mam experymentalnie ropylono
                    nad glowami,co mialo obnizyc dzietnosc Arabow,a w perfidny sposob,za przyczyna
                    zmiany kierunku wiatru negatywnie odbilo sie na waszym IQ.
                    Jak inaczej tlumaczyc fakt,ze prostego postu nie rozumiesz.
                    1/nigdy nic nie pisalem o wplywie obrzezania,nie przypominam sobie abym cos
                    mogldodawac w twoim extra watku,bo to byl TWOJ watek.
                    2/faktem jest,ze spadla dzietnosc Zydow w Israelu, tych samych Zydow,ktorzy w
                    innych regionach swiata szczycili sie posiadaniem nawet kilkunastu czlonkow
                    progenitury.
                    3/faktem jest,ze w historii czesto czyniono experymenty z nowa bronia
                    poczynajac od wlasnych obywateli:Alamo,USA, bron atomowa,gazy trujace w I
                    wojnie swiatowej,jakies naswietlania kilkuset razy silniejsze od
                    dopuszczalnych , w Israelu,cos niedawno byla o tym mowa na forum
                    Poki nie udowodnione, to he,he
                    Wazne jest tylko to,ze tobie pomysly twojego wspolplemienca lema sie bardzo
                    podobaja.
                    Wiec kto tu jest prymitywem,?Nawet jak na to forum bijesz wszystkich na glowe.
                • goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:35
                  Facet, ktory przezyl wojne zyskwalifikowal sie jako czlowiek i zoutowal jako
                  nazista. Szkoda.
                  • lechu1 islam to faszyzm i trzeba z nim walczyc brawo LEM 10.10.05, 10:38
                    Ilu ludzi musi wymordowac w EU islamski terror zeby sie ockneli z letargu ?
                  • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:51
                    nu, drzewiecki s rodu sucha galaz, nie widzialam ani razu twoich protestow, jak
                    pisano tutaj niedoholkaustowani, wylaziliscie przez komin, itd itd...
                    nu, ciuciek, popieraj dalej terroryzm. ja bede stala z boku i sie przygladala,
                    co bedziesz robil w momencie, jak cie ten terroryzm dosiegnie. bo co do tego to
                    nie mam najmniejszych zludzen...
                    • goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 11:05
                      a to cos takiego napisal Lem albo jakas inna powszechnie znana osoba?
                      Postow oszolomow (jak lechu i paru innych) nie zwyklem nawet komentowac.

Acha... Jak widze, zyjesz nowa nadzieja: ze "dosiegnie mnie terroryzm" :-)
                      I to znow potwierdza to, co o was sie pisze i co tak pieknie potwierdzil wann,
                      ktory tez nie traci nadzieji, ze w Niemczech zwycieza fundamentalisci (obojetne
                      czy chrzescijanscy, islamscy, narodowi czy komunistyczni) i Polske wreszcie
                      spotka to co teraz Izrael amoze nawet cos gorszego? :-)

• krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 11:31
                        i to jest wlasnie to , co danie, calej diasporze forumowej i wreszcie calemu
                        Israelowi poprawiloby zdecydowanie humor.Wcale nie zakonczenie ich zmagan z
                        Arabami,
                        ale przeswiadczenie,ze i Europa,a juz szczegolnie Polska tez sie z terroryzmem
                        musi zmagac.
                        Bomby wybuchajace z ta sama czestotliwoscia co u nich, raz na tydzien jakis
                        samobojczy zamach, ultimatom niemieckiego rzadu w sprawie powrotu Slaska do
                        macierzy.
                        Siedza pogarbieni przy tych kompach i tylko strzyga uchem, :"czy to juz?,czy to
                        to?"
                        • goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 12:25
                          czytales ten "scenariusz"?
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30177299
                          Co za wyobraznia... Idac takim tokiem myslenia mozna nawet zalozyc, ze powrot
                          swietej inkwizycji, niewolnicwa w USA i znakowania Zydow to tylko kwestia
                          "zwyciestwa fundamentalizmu chrzescijanskiego, narodowego, komunistzycznego albo
                          islamskiego" :-)
                          • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:11
                            he,he po raz pierwszy zabraklo mi slow, by to jakos skomentowac...:)))
                        • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:15
                          ales ty duren, krystianku. nawet w najgorszym okresie zamachow, nikt nie
                          siedzial z uchem przy wiadomosciach, one niestety zawsze przychodzily za
                          wczesnie. no i prosze, jak widac te wasze charakterki.... nie potepujecie
                          terroru, tylko wysmiewacie israelczykow, ze sie boja.... ciuciek, dojdzie do
                          was ten terror, nie dlatego, ze ja tego chce, tylko dlatego, ze on powoli
                          obejmuje caly swiat, jesli jeszcze tego nie zauwazyles i dojdzie do polski tez.
                          nu, i wtedy ja bede sprawdzac, jak ty sie boisz, parszywcze, o twoje dziecko.
                          i troszke sie z ciebie ponasmiewam, git? git.
                          • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:40
                            ja wiem co pisze,d...sta krokodylico,od nieszczerych lez,bo mam dobra pamiec.
                            Np.pamietam post z cytatem o tym,jak w czasie okupacji uratowala sie jakas
                            zydowka,bo okazala polskie papiery.
                            Post i caly watek,szybciutko trafil na osla,bo autor miedzy wierszami nie
                            potrafil ukryc glupiej zawisci z tego powodu.
                            Pamietam tez otworzony przez zdalekiego watek pt"cos tam u was
                            wybuchnelo",cytuje z pamieci.
                            Gdy GW podala ,ze byl wybuch w Warszawie,a dzialo sie to w czasie londynskich
                            zmagan w metrze.
                            I uszami wyobrazni slyszalem ten jek zawodu, ze to jeszcze nie to, ze to tylko
                            butla z gazem.Przyznasz , albo nie , ze to dziwny powod do tworzenia
                            watku.Butle z gazem,magazyny fajerwerkow, ba, nawet elewatory od czasu do
                            czasu wybuchaja, taka ich natura i nikt tu specjalnie nie sledzi akurat tych
                            przypadkow, ktore maja miejsce na calym swiecie, w Polsce tez.
                            Nie jestes zwyklym obserwatorem, ty zwyczajnie zacierasz tluste piegowate lapki
                            z plamami watrobianymi i tylko nadsluchujesz,czekajac az terror rozleje sie po
                            calym swiecie.
                            A ja , choc stary cynik , musze wyprowadzic cie z bledu.Nihil novi, d..sta Dano.
                            Wiele krajow to przezywalo i wiekszosc dala sobie rade sama , wlasnymi
                            silami,nawet bez zawieszania wolnosci obywatelskich,przeciw czemu protestuje
                            obecna Europa, vide ostatnio spoleczenstwo Francji.
                            A nawet , gdy to ograniczenie wolnosci obywatelskich nastapi, nikt nie jest
                            taki glupi, by nie wiedziec, komu tak naprawde to zawdziecza.
                            Popatrz sobie w badania opini publicznej, ktore to panstwo zostalo przez
                            spoleczenstwo europejskie uznane za wroga swiatowego pokoju...
                            I chocby caly Israel zgrzytal zebami,Europa sie jednak powolutku
                            jednoczy,wlasnie w tym celu, by juz nigdy,zaden podjudzacz, majacy na oku tylko
                            wlasne interesy, nie wywolal wojny miedzy jej krajami.
                            Masz nas Polakow za naiwniakow,nie bierzesz motywow,ktore kierowaly polskim
                            spoleczenstwem, gdy tak masowo,poltora roku temu wlasnie za przystapieniem do
                            Europy zaglosowalo.
                            I dlaczego TERAZ powszechnie popiera starania Ukrainy?
                            He,he naiwna d..sta Dano,nie tylko na tym forum widac wasze starania by judzic
                            i podjudzic jednych przeciw drugim.
                            Europa, to brak granic, to swoboda przemieszczania sie, osiedlania , kupna
                            ziemi, prowadzenia biznesu.
                            Niemcy, moga swoje sentymentalne cele w ten sposob osiagnac, mozemy i my, na
                            dawnych Kresach Rzeczpospolitej.
                            I Europa osiagnie swoj cel, chocby nawet 5 milionow sfrustrowanych Zydow
                            toczylo piane po chalatach i wylo jak wilkolaki.
                            • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:04
                              he he he he, krystianku, nie doczytalam do konca, bo nie wiem o czym ty tam
                              belkoczesz, w kazdym razie po pierwszych paru zdaniach zrozumialam, ze nie
                              odpowiadasz mi na moj post o twoich manipulacyjkach moimi postami, tylko
                              wyciagasz jakies historie, ktore "pamietasz" a o ktorych ja nie mam pojecia, bo
                              to nie moje posty..... nu ales sie zdenerwowal, krystianku..... i tak nie do
                              rzeczy odpowiadasz bo nie masz zadnej normalnej odpowiedzi na twoje
                              manipulanctwo no i sie denerwujesz i wijesz i ciskasz.... spoko, antysemito
                              prymitywny, bo jeszcze apopleksji dostaniesz...... ty to jak ci palestynscy
                              arabowie, zaczynasz wojne, czyli manipulowanie, i przegrywasz za kazdym razem i
                              nic sie nie uczysz i zaczynasz od nowa i tak da capo al fine..... buhahahahaha..
                              • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:27
                                no to doczytaj, a potem odpowiedz,bo w przeciwnym wypadku ja tez tylko do
                                pierwszej linijki sie ogranicze,
                                Zreszta nie wierze,ze nie doczytalas, skad by sie wzielo,ze ci sie zaczely
                                watrobiane plamy na tlustych lapkach trzasc?
                    • krystian71 nikt tu dana nie popiera terroryzmu 10.10.05, 14:10
                      Zwlaszcza tego najbardziej wysublimowanego i zbrodniczego, bo PANSTWOWEGO.
                      Sama przeciez widzisz,z jaka krytyka spotykaja sie pociagniecia Panstwa
                      Israel...

> nu, ciuciek, popieraj dalej terroryzm. ja bede stala z boku i sie
                      przygladala,
                  • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:52
                    wiesz,ja tez bylem zszokowany.Od wczesnego dziecinstwa wychowalem sie na jego
                    bajkach robotow i piloci prixie:)
                    Ale Lem od dawna zrobil sie metny, ma juz zreszta chyba ze sto lat,wiec
                    skatalogowalem go,jako starego pierdziela,ktory zbzikowal , nie wnikajac w jego
                    pochodzenie i wojenne przezycia.
                    A to wszystko dlatego,ze jeszcze wtedy nie odwiedzalem tego forum i nigdy by mi
                    do glowy nie przyszlo,ze sa gdzies indywidua,ktore nie wstydza sie popierac
                    jego pomyslow, ba, fascynowac sie nimi.
                    Jesli dobrze pamietam pierwszy wygrzebal ta opinie markuss, a teraz jak
                    widzimy , rowniez u Dany pomysl ten wzbudzil entuzjazm.Dziwne...Ale wcale nie
                    jestem tym zaskoczony.
                    • goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 11:07
                      Tragiczne jest to, ze Lem, co by o ni nie powiedziec ma cos w rodzaju haryzmy.
                      Facet byl w koncu wybitnym pisarzem i wizjonerem. To tragiczne, co na starosc
                      dzieje sie z niektorymi ludzmi....
                      • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:12
                        u ciebie, drzewiecki, nawet nie trzeba czekac na twoja starosc, zeby zobaczyc,
                        co sie z toba dzieje....
                        • goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:10
                          A co sie dzieje? Straszne, co, ze mam cos przeciw psycholom, ktorzy z luboscia
                          dokonywaliby mordu na milionach ludzi?
                    • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 12:31
                      ty krystianek ostatnio ciagle zaszokowany jestes.... tu cie tuwim szokuje,
                      tutaj lem.... widac, zes niedouczony czlowiek, ale to wiadomo juz bylo
                      wczesniej. tylko uwazaj zlotko z tym szokiem, to moze sie zamienic w stan
                      permanentny i wtedy jak nic do zakladu zamknietego...
                      • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 12:57
                        zastanowilas sie,po co te cztery linijki napisalas?Zero mysli,zero nowych
                        informacji,tylko bezsilne skamlenie.
                        Goldiemu grozisz wiezieniem,i to israelskim, mnie zakladem zamknietym, tez z
                        tej samej sieci?
                        A i tak wszyscy sie z ciebie tu nabijaja,bo jestes tak zdegenerowany element,ze
                        to az sie robi smieszne.
                        Napisalem wyraznie, od czasu ,gdy wszedlem na to forum:NIC MNIE NIE ZDZIWI.
                        Moge najwyzej o czyms nie wiedziec,i to jest ludzkie i normalne wsrod
                        NORMALNYCH spoleczenstw.
                        Ja nie wiedzialem o ciagotach Tuwima ku katolicyzmowi,i o masowosci zjawiska
                        zwanego "zywe tarcze " w tym twoim kraju , zapomnianym przez Boga.
                        Goldi nie znal wypowiedzi Lema.
                        Na pewno masz w rekawie jeszcze wiele rzeczy,ktorymi twoj kraj cywilizowana
                        ludzkosc zaskoczy, wiec sie nie martw, ja nie omieszkam tego skomentowac, tobie
                        pozostana tylko inwektywy, czyli alleluja i do przodu.
                        • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:23
                          sluchaj krystianku, niczym wam nie groze, bo nie moge. pisalam wyraznie "jak mi
                          sie podwiniesz pod reke" jak, krystianku, jak. widac polskiego nie znasz dobrze.
                          rowniez tobie w zakladzie zamknietym nie grozilam, tylko ostrzegalam, ze jesli
                          nie przestaniesz byc ciagle zaszokowanym, to to sie moze, krystianku, moze
                          zamienic w stan permanenty i wtedy bedziesz musial byc w zakladzie.
                          ty mnie mozesz krystianku poinformowac natychmiastowo, skad sie u waz biora te
                          trudnosci w zrozumieniu czytanego? jakies niedociagniecia w wyksztalceniu
                          podstawowym? niemoznosc kojarzenia? skleroza? czy to po prostu, jak
                          przypuszczam, zwykle zaklmanie polskich antysemitow?
                          • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:47
                            urwalas w polowie? Bo dalej nie potrafie zaskoczyc, co to znaczy jak mi sie
                            podwiniesz pod reke?
                            Co wtedy jestes gotowa uczynic?Zamknac wlasne granice?
                            Przeciez kazdemu na swiecie wiadomo, ze Israel, to jeden wielki oboz wojskowy,
                            jedno wielkie wiezienie i w konsekwencji szpital wariatow, ale raczej dla
                            wlasnych obywateli i tych , ktorych nieszczesciem sie stalo byc pariasami na
                            ziemi swoich ojcow.
                            Poza nich wasza jurysdykcja nie siega, chocby i nawet wasz sad najwyzszy czy
                            rabinacki inaczej ustalil.
                            • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:10
                              jak mi sie podwiniesz pod reke, krystianku, to znaczy dokladnie to. po polsku
                              juz nie rozumiesz???? nic nie urwalam w polowie, znow zaczynasz manipulowac,
                              ciuciek. to bylo napisane do drzewieckiego, nie do ciebie. i napisalam
                              dokladnie, ze jak mi sie nawinie, to potraktuje go dokladnie tak samo, jak
                              arabskiego terroryste. do wiezienia. nic o granicach nie pisalam. ty bredzisz
                              juz ganc, krystianku, wscieklosc rzucila bielmo na twoje zezujace oczka i
                              krzyczysz coz bez ladu i skladu, byle miec ostatnie slowo.... buhahahahaha....
                              • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:29
                                kiepsko to wyszlo, bo g...mozesz, zwlaszcza jak was cala Europa za zagrozenie
                                dla swiatowego pokoju uwaza
                                • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:38
                                  hihihi, manie wielkosci tez masz, ciuciek? krystian to cala europa....
                                  buhahahaha.....
                                  • antek_cukierman Odpowie Ci wkrótce 10.10.05, 15:42
                                    wynikami sondaży robionego dwa lata temu przez UE.
                                    Dziwię się Tobie, że się z nim boksujesz. To idiota o jednej półkuli.
                                    • dana33 Re: Odpowie Ci wkrótce 10.10.05, 15:56
                                      ja sie antos z nim nie boksuje. lubie zagonic go tam, gdzie nie moze juz wiecej
                                      odpowiadac bez dalszego pograzania sie we wlasnych manipulacjach i wtedy
                                      zmienia szybko temat.... wroci do tego za pare tygodni, bo go to bedzie
                                      uwierac w najjasniejsza, i w nadzieji, ze inni zapomnieli, zacznie znow
                                      manipulowac na ten sam temat.... a ja mam swietna zabawe.... :)))
                                    • goldbaum Re: Odpowie Ci wkrótce 10.10.05, 16:11
                                      antek_cukierman napisał:

> wynikami sondaży robionego dwa lata temu przez UE.

Tu sie z toba zgodze antos. byl taki sondaz i wynik byl dosyc jednoznaczny. Tak
                                      samo jak Krystian mysli kilkadziesiat milionow Europejczykow.
                                      • krystian71 Re: Odpowie Ci wkrótce 10.10.05, 16:16
                                        i ja wlasnie o tym sondazu, chos nie jest mi on do szczescia potrzebny,skoro i
                                        bez niego doskonale wiem co to za panstwo, kim sa jego obywatele i co sie im w
                                        duszach sni
                                  • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:52

• krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:03
                                    no i coz ci tu napisac.
                                    Cala Europa i ta czesc USA , ktora znam nienawidzi procederu zywych
                                    tarcz,pozbawiania obywatelstwa, wysiedlania, zamykania w obozach, otaczania
                                    murem, umierania noworodkow rodzacych kobiet zamknietych pod murem z
                                    bramka,rownania z ziemia buldozerami zamieszkalych domow,mwyprozniznia
                                    magazynkow do lezacych i umierajacych juz malych dziewczynek, karczowania gajow
                                    oliwnych , nie zezwalania na zbiory z wlasnego pola,przepustek,tylko w tym
                                    celu, by raz w zyciu zobaczyc morze, chociaz zyje sie pareset metrow od
                                    niego,bezsensownego panstwa , ktore trzeba w nieskonczonosc dotowac i wziac na
                                    swiatowe utrzymanie,bo inaczej za kwartal splajtuje,,wojska,ktore gra w noge
                                    szczatkami rozstrzelanych cywilow i sra w fotokopiarki instytucji kulturalnych
                                    swoich bardziej kulturalnych sasiadow,panstwa na czele ktorego stoi zbrodniarz
                                    wojenny, bo bez tego nie mial by kwalifikacji by sie na premiera zalapac.
                                    Drugiego takiego na tej ziemi nie ma i nie bylo.
                                    • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:16
                                      nu, kurrcze, krystianek.... co ja ci ide powiedziec..... my straszny, straszny
                                      narod i kraj i ludzie.... a ty farsztejst, dlaczego te araby nie tylko staly
                                      godzinami w kolejce na przejsciach do israela, nie tylko protestuja w wielu
                                      wioskach na wiadomosc o przylaczeniu ich do autonomii, ale i teraz, po oddaniu
                                      im gazy, zadaja wolnego przejscia do israela????

nu, baranie, pisz dalej.
                                      • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:23
                                        ty rozne rzeczy pisalas, ze arafat umarl, choc nie umarl, ze wszyscy
                                        przeklinaja jego imie, choc na pogrzebie byla widziana jedna zaloba,wiec sobie
                                        daruj, glupi na twoje rewelacje zareaguje.
                                        A tylko z jednym mi sie to kojarzy, z kolejka chetnych do pracy w obozach
                                        koncentracyjnych, bo tylko tak mozna uratowac swe zycie i napelnic swoj
                                        zoladek,skoro wszystkie inne drogi zostaly zablokowane
                                      • goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:25
                                        dana33 napisała:

> nu, kurrcze, krystianek.... co ja ci ide powiedziec..... my straszny, straszny
                                        > narod i kraj i ludzie....

Zgadza sie Rozencwajgowa, straszny bo stosujacy metody, jakimi wslawili sie
                                        hitlerowcy i to ci najbrudniejsi z brudnych.

> a ty farsztejst, dlaczego te araby nie tylko staly
                                        > godzinami w kolejce na przejsciach do israela,

Bo czlowiek w krancowej sytuacji gotow jest na wszystko, nawet na kolaboracje z
                                        wrogiem! Twoja mame powinna moc ci co nieco opowiedziec na ten temat.
                                        • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:31
                                          ty, drzewiecki, wara od mojej mamy. do paznokcia u malego palce jej nogi nie
                                          siegasz, ani moralnie, ani kulturalnie. ty takie male zero, probujace glosno
                                          wrzeszczec a jedno co mozesz, to to samo co krystianek: przebierac nozkami.
                                          • goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:35
                                            nu nozkami to poki co tylko ty tu przebierasz fantazjujac o sterylizowaniu,
                                            zamykaniu i mordowaniu.... Choc powoli pojelas, ze nic a nic nie mozesz.
                                          • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:49
                                            no nie koniecznie.Twoja mame tez nie widzi podobienstwa miedzy tymi co zydami w
                                            obozach zamknieci,oczekiwali na wyzwolenie z zewnatrz,a tymi arabuskimi
                                            kobietami co w kolejce do przejscia stoja?
                                            • dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 11.10.05, 10:53
                                              hatichat zewel
                                              • krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 11.10.05, 10:59
                                                ja tez brzydze sie wieziennych zweli,co dla polepszenia swego wieziennego losu
                                                orientacje zmieniaja, nawet seksualna i jeszcze im sie wydaje,ze caly swiat da
                                                sie przezwelic na ich modle.
                                                Izraelskie zludzenia i brak moralnego kregoslupa
                                • goldbaum badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 16:18
                                  bo mimo wszystko "scigac" nas "nie bedzie" :-)))))))
                                  Ale jak bysmy sie tak "podwineli" jej "pod reke" to...... zabilaby nas.
                                  Jesli do tej pory nie miales do czynienia z nikim, kto przy nadazajacej sie
                                  okazji bylby gotow cie zabic, tutaj wreszcie masz kogos - Rozencwajgowa.
                                  Ten czlowiek nic nie moze ale gdyby mogl to "potraktowalby" nas jak
                                  "terrorystow" a terrorysci jej zdaniem zasluguja na jedno "kule w leb na miejscu".

Pisala tu kiedys o tym....
                                  • i-love-2-bike Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 17:13
                                    goldbaum napisał:

> bo mimo wszystko "scigac" nas "nie bedzie" :-)))))))
                                    > Ale jak bysmy sie tak "podwineli" jej "pod reke" to...... zabilaby nas.
                                    > Jesli do tej pory nie miales do czynienia z nikim, kto przy nadazajacej sie
                                    > okazji bylby gotow cie zabic, tutaj wreszcie masz kogos - Rozencwajgowa.
                                    > Ten czlowiek nic nie moze ale gdyby mogl to "potraktowalby" nas jak
                                    > "terrorystow" a terrorysci jej zdaniem zasluguja na jedno "kule w leb na miejsc
                                    > u".
                                    >
                                    > Pisala tu kiedys o tym....

a tez sie macie czym zajmowac,jakimis wizjami dementycznej hipopotamki. tyle
                                    rzeczy sie dzieje ciekawych,a to sklerotycznie prychajace babsko zostawcie
                                    kolezance po fachu neceserce i innym mamnictylkozerkom,oni chodz do tych samych
                                    fryzjerow to sie rozumieja.
                                    • goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 17:38
                                      i-love-2-bike napisała:

> a tez sie macie czym zajmowac,jakimis wizjami dementycznej hipopotamki.

Masz chyba w sumie racje... To chyba spory blad robic tej psychotyczce az taki
                                      zaszczyt i uzanawac ja cos za vox populi sraela.
                                      Dzisiaj dowiedzialem sie, ze gdyby mogla, to wymordowalaby 80% muzulamanow i
                                      wysterylizowala 100%. Mnie i Krystiana tez tak bardzo nienawidzi, ze w swojej
                                      goraczce przyznala, ze tez by nas zabila....

Problem w tym, ze ani jeden koszerny nie powie ze to wariatka i premierem tego
                                      kraju jak byl, tak jest pospolity morderca.
                                      • i-love-2-bike Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 17:39
                                        goldbaum napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                                        >
                                        > > a tez sie macie czym zajmowac,jakimis wizjami dementycznej hipopotamki.
                                        >
                                        > Masz chyba w sumie racje... To chyba spory blad robic tej psychotyczce az taki
                                        > zaszczyt i uzanawac ja cos za vox populi sraela.
                                        > Dzisiaj dowiedzialem sie, ze gdyby mogla, to wymordowalaby 80% muzulamanow i
                                        > wysterylizowala 100%. Mnie i Krystiana tez tak bardzo nienawidzi, ze w swojej
                                        > goraczce przyznala, ze tez by nas zabila....
                                        >
                                        > Problem w tym, ze ani jeden koszerny nie powie ze to wariatka i premierem tego
                                        > kraju jak byl, tak jest pospolity morderca.

co sie odwlecze to nie uciecze, w koncu takich jak dana jest tam troche,a musza
                                        sie hloopcy i dziewczenta czym zajac,poza noblem nu nie?
                                        • goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 17:48
                                          mimo wszystko, czlowiek, ktorego matka przezyla zaglade i przyznajacy otwarcie,
                                          ze gdyby mogl, to by zabijal i sterylizowal i to na miliony.....
                                          To nazywam juz niezly odlot.
                                          • i-love-2-bike Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 20:24
                                            goldbaum napisał:

> mimo wszystko, czlowiek, ktorego matka przezyla zaglade i przyznajacy otwarcie,
                                            > ze gdyby mogl, to by zabijal i sterylizowal i to na miliony.....
                                            > To nazywam juz niezly odlot.

znaczy sie mame dobrze wychowalo potomstwo,ktore nigdy nie zdobyloby sie na
                                            zaden gest w stosunku do nieswoich. ja nie mam co do tego zadnych
                                            watpliwosci,rasizm w koncu nie rodzi sie w ciagu paru minut, na to trzeba
                                            wychowania pokolen w duchu czystosci i wyzszosci swojej rasy.
                                            • goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 10:35
                                              przypuszczam ze dana i tysiace jej podobnych to taki uboczny efekt Holocaustu...
                                              Mame byc moze nie byla potworem ale sam nie wiem, kim lub czym bym sie stal,
                                              gdybym widzial wokol siebie tylko smierc i byl szczuty jak zwierze. Nie wiem czy
                                              starczyloby mi sil na wychowanie dzieci na ludzi.

Mame grubej jak widac sil nie sterczylo...
                                              • dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:00
                                                nu, drzewiecki, tacy jak ty wlasnie mieli czesc w tym szczuciu i smierci zydow.
                                                takie wlasnie gnojki jak ty. ty nawet nie przechodzac takiego piekla nie
                                                wychowales swoich dzieci na ludzi, bo przeciez mialy z ciebie przyklad.
                                                natomiast ci zaszczuci zbudowali kraj, ktory funkcjonuje, ktory dzisiaj jest
                                                jednym z wiodacych panstw w high tech i nie tylko i ktorego obywatele dostaja
                                                nagrody nobla. i to takich antysemitow jak ty denerwuje, i ta wasza nienawisc
                                                wylazi z was dzien w dzien.
                                                nu, gryz paznokcie, drzewiecki. gryz i zazdrosc dalej, bo bedziesz mial jeszcze
                                                duzo okazji do zazdrosci, newela echad.
                                                • goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:49
                                                  nu zapewne, zapewne... straszny ze mnie musi byc czlowiek wedle twoich wyobrazen
                                                  skoro wpoilem (skutecznie!!!!) moim dzieciom, ze pragnienie lub pochwalanie
                                                  smierci, okaleczenia lub obrabowania kogokolwiek jest w kazdej postaci ZLEM.

Gdyby ktos im powiedzial, ze kilkuletnie dziecko moze byc "masowym morderca" to
                                                  z pewnoscia stukneliby sie w czolo.

Nu ale probuj dalej i fantazjuj o tym jak sterylizujesz, eliminujesz, zamykasz i
                                                  jacy to straszni musieli byc rodzice tych, ktorzy podtykaja ci dzisiaj pod twoj
                                                  nochal lustro z twoja wykrzywiona z nienawisci geba.
                                                  • dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:54
                                                    belkoczesz okropnie, drzewiecki.
                                                  • goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 12:03
                                                    wiem, wiem rozencwajgowa.... Nic nie rozumiesz. Ale skad TY masz wiedziec, ze
                                                    zabijanie, kaleczenie, rabowanie nie-Zydow jest taka sama zbrodnia jak
                                                    zabijanie, kaleczenie, rabowanie Zydow?

Ty tego nie wiesz i nie bedziesz w stanie nigdy zrozumiec. Ale nie przejmuj sie.
                                                    My to juz dawno wiemy.
                                            • dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 10:55
                                              nu, moze mama niezbyt dobrze wychowala, ale pustemo, nie wychowalam sie na
                                              ulicy, jak ty.
                                              • krystian71 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:11
                                                prawde mowiac,dana, czytajac twoje wynurzenia, mozna miec duze watpliiwosci.
                                                Zwykle to z domu rodzinnego wynosi sie przekonania o tym co jest dobre a co
                                                zle, ze w okreslonej religii czlowiek sie rodzi i jest jej wierny, a nie
                                                zmienia jej koniunkturalnie ,by sluzyla okreslonym celom,dom,a juz szczegolnie
                                                matka uczy szacunku do zycia, nawet tego jeszcze nienarodzonego,uczy,ze taki
                                                nienarodzony czlowiek nie jest przeszkoda dla kariery twojej corki,ale
                                                czlowiekiem, twoim wnukiem.
                                                Zawsze mnie to dziwilo,wlasnie u ludzi,ktorzy deklaruja sie jako niewierzacy.
                                                Bo my nosimy w sobie przekonanie o zyciu wiecznym,wiec przedwczesna smierc,
                                                nawet w lonie matki tak bardzo tego planu nie zakloca i malo zmienia-te
                                                kilkadziesiat lat wczesniej czy pozniej, coz to jest w perspektywie wiecznosci.
                                                Ale u osob deklarujacych sie jako niewierzace, takie zabojstwo to przeciez
                                                koniec swiata, dla tej wlasnie jednostki,ktorej nie dano zadnych szans.
                                                Podsuwowujac Dana, stara kobieta z ciebie,ale NIC cie ani dom ,ani nawet ULICA
                                                nie nauczyla.Wrecz przeciwnie , jestes doskonalym przykladem na antysemickie
                                                poglady o wrodzonym braku moralnosci i egoizmu u Zydow
                                                • dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:24
                                                  ale belkot, krystianku, ale belkot....
                                                  • krystian71 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:27
                                                    wydrukuj i zanies twojej matce,bo to ona gdzies ten blad popelnila dziesiatki
                                                    lat temu, wiec pewnie zrozumie , to cos co dla ciebie jest nieosiaglne,bo ty
                                                    tylko Zydowka jestes, i nikt cie nie nauczyl co to znaczy byc czlowiekiem
                                                  • dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:30
                                                    TYLKO zydowka??? nu, jak to pisze w biblii, wybacz im, bo nie wiedza co mowia.
                                                  • krystian71 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:42
                                                    w ewangeli bylo troszke inaczej, wybacz im , bo nie wiedza co CZYNIA.
                                                    A ty nie czujesz na sobie tych ograniczen, ktore na ciebie fakt twojej
                                                    przynaleznosci etnicznej naklada?
                                                    To dziwne,choc nie bardzo,bo zadna przedstawicielka narodow Europy by tak
                                                    nienawistnych wobec innych ludzi, matek ciezarnych , dzieci nie glosila.
                                                    Albo by zamilkla , wstydzac sie swoich opinii
                                                  • dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:53
                                                    wyobraz sobie krystianku, ze nie czuje zadnych ograniczen. czuje za to dume, ze
                                                    jestem zydowka. sama wprawdzie duzo nie zrobilam, ale naleze do bardzo
                                                    specjalnego narodu. nie chcialabym byc nikim innym.
                                                  • krystian71 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:57
                                                    gdybym o tym nie wiedzial, wspolczulbym ci, a ze wiem, gardze toba i twoimi
                                                    przekonaniami
                                                  • goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 12:05
                                                    dana33 napisała:

> sama wprawdzie duzo nie zrobilam,

ha ha ha ha..... :-)

• dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 13:29
                                                    no i z czego sie tak glupkowato smiejesz, drzewiecki?
                                                  • goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 13:38
                                                    z takiej jednej grubej, ktora "sama wiele nie zrobila" ale starczylo tego akurat
                                                    na indywiduum pozbawione jakiejkolwiek moralnosci i ludzkich odruchow,
                                                    przepelnione nienawiscia i marzace o mordowaniu i sterylizowaniu miilionow ludzi....
                                                  • dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 13:43
                                                    kretyn.
                                                  • goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 21:08
                                                    dana33 napisała:

> kretyn.

Nie musisz az tak czesto sie przedstawiac.
            • lechu1 Krystian znowu klamie juz kolejny raz klamie... 10.10.05, 10:11
              Krystek napisal : " Lem przyznaje sie w innym miejscu z rozbrajajaca mina
              starego pierdoly,ze na przeszkodzie stanelo podobienstwo genotypow Arabskich i "

Lem nic takiego nie powiedzial , nie przyznaje i wogole Krystek
              klamie i wklada w usta Lema swoje slowa o genach.

Daj link klamco , oczywiscie nie dasz bos zmyslil wszystko.
      • dan34bratdany33 Faktycznie dobry pomysl. 10.10.05, 10:56
        Taki czysto syjonistyczny i nasz.
        Viva Israel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka