wojciech_filozof 09.10.05, 22:16 a ja chcem poinformowac,ze mam nowom sygnaturkem. O, to na dole, to siem nazywa sygnaturka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki Re: wieczor nadszedl 09.10.05, 22:20 monika.univ.gda.pl/~literat/krpnski/002.htm Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wieczor nadszedl 09.10.05, 22:21 o tym to bym nawet nie pomyslal! Ale rzeczywiscie cos w tym jest! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ano wyszedłem i mam dla ciebie w propozycję 09.10.05, 23:17 www.hotgraphics.citymax.com/t/STICKERS/KISSMYASS.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napisal 09.10.05, 22:25 Najlepsza metoda walki z islamistami--pomysl Lema Lem ma swietny pomysl na lslamistow ( w Wyborczej). 2003.05.20 Dzisiaj na stronie 14 Gazety Wyborczej przeczytałem tekst Lema. Ten swietny autor powiesci fantastycznych znalazł rozwiązanie "problemu al Kaidy". "Mam pomysł dla srogiego Donalda Rumsfelda: po każdym ataku al Kaidy rozsiewać środki SUD w krajach arabskich. Akronim oznacza lotne środki udaremniające zapłodnienie. Tym sposobem nikogo się nie zabije, lecz będzie zmniejszać dzietność arabską. Po pewnym czasie Arabowie przestaną istnieć i wtedy problem al Kaidy rozwiąże się sam. Jedyny problem to na razie brak środków antykoncepcyjnych w aerozolu." Brawa dla Lema i brawa dla Wyborczej. POMYSL GODNY POPARCIA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 09.10.05, 22:41 arabuski forumowe nie lubia Lema ? ))) A ja go lubie.. Odpowiedz Link Zgłoś
nasrallach Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 10.10.05, 09:32 lechu1 napisała: > arabuski forumowe nie lubia Lema ? ))) A ja go lubie.. Rzeczywistosc jest ciekawsza niz lemowe bajdurzenie. www.excludedmiddle.com/ethnic_weapons.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 09.10.05, 23:16 genialnyh pomysl, lechu, musze to jutro powiedziec arikowi.... ty farsztejst, alkaida ma juz na synaju niezla baze, podobno lepsza niz w afganistanie, wiec musimy jakos zadzialac..... a propos afganistanu..... myslisz, ze przy tym ostatnim trzesieniu ziemi, zawalila sie moze grota osamy????? byloby niezle... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 09.10.05, 23:21 pozdr Dana , moze go zaje....alo tego starego islamskiego dziadyge. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wieczor nadszedl-a ja mysle o tym co Lem napi 10.10.05, 00:15 al jazeera pulsie nic nie podaje ani marsza zalobnego nie gra.... chyba tym razem sie nie udalo, ale nie trace nadzieji... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 09.10.05, 23:39 dana33 napisała: > genialnyh pomysl, Masowe sterylizowanie ludnosci z powodu "rasy"? "Genialny" pomysl? Byli juz tacy, ktorzy taki pomysl uwazali tak samo jak ty za "genialny" i nawet eksperymentowali w tym kierunku.... > a propos afganistanu..... myslisz, ze przy tym ostatnim trzesieniu ziemi, > zawalila sie moze grota osamy????? byloby niezle... :)))) Nie wiadomo czy sie zawalila. Zawalilo sie ponad wszelka watpliwosc mnostwo domow i pogrzebalo zywcem dziesiatki tysiecy ludzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 00:20 nu, drzewiecki z rodu sucha lodyga, co znow krecisz? cusik pisalam o sterylizowaniu? chociaz na sekundke.... to nawet niezly pomysl, ale za pozno, bo juz cie splodzono..... zgadza sie, strasznie zal tych ludzi, nawet zaofiarowalismy pomoc, ale pakistan jeszcze nie odpowiedzial, wiec moze jednak nie potrzebuja pomocy az tak bardzo, jesli wazniejsze im nawet w takim momencie ze pomoc ofiaruje zyd, wiec nie przyjmowac. ale ja tu nie pisalam o domach i ludziach, tylko o grotach i osamie. twojemu najlepszemu przyjacielowi. twoja choroba psychiczna rzuca ci sie juz na oczy i rozum i nie pojmujesz dokladnie co czytasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 09:54 dana33 napisała: > cusik pisalam o sterylizowaniu? chociaz na sekundke.... nu Rozencwajgowa, stosowanie srodkow "udaremniajacych zaplodnienie" wbrew woli poszkodowanego to wlasnie jest "sterylizowanie". I ty pomysl stosowania takich srodkow na ludnosci arabskiej uwazasz za pomysl tak "genialny", ze chcesz nawet podzielic sie nim z Adolfkiem. Dobrze, ze 15 wrzesnia postawilas sprawe jasno, kim jestes. > zgadza sie, strasznie zal tych ludzi, Zgadza sie. Dowcipkowanie z tej okazji, nawet jesli dotyczy o Osamie jest tak samo niesmaczne jak twoja osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:48 och, och drzewiecki.... jak to dobrze, ze tak sie litujecie nad ta terrorystyczna banda.... widzisz drzewiecki, kiedys myslalam, ze ich jest pare grupek, dzisiaj to juz wiadomo, ze nie pare grupek, ale masa grupek, i do tego miliony, ktore ich popieraja, tych terrorystycznych bandziorow, ktorych ty tutaj tak bronisz. nu, ja ich nie popieram, i to swietny pomysl z ta sterylizacja, zeby ich nie naroslo wiecej, tych terrorystow, bo jak widzisz, nie latwo zlapac osame & co. no i nie zapominaj, ze arafacik juz dawno przejal podobna metode, zalecajacswojemu narodowi z trybuny publicznej zabijac rowniez niemowlaki israelskie, bo pewnego dnia beda zolnierzami. jakos wtedy, hipokryto, nie protestowales, nie? nu, ale co ty za type nie do strawienia, to juz dawno wiadomo na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum ludnosc arabska = "terrorystyczna banda" 10.10.05, 11:00 No coz Rozencwajgowa, to co napisalas ostatecznie powinno rozwiac jakiekolwiek watpliwosci odnosnie twojej osoby bo wlasnie potwierdzilas, ze cala ludnosc arabska uwazasz za "terrorystyczna bande". Brawo! Jestes dokladnie w tym samym punkcie, w ktorym byli najbardziej zagorzali i wyuzdani nazisci widzacy w was, bez wzgledu na wiek i plec dokladnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ludnosc arabska = "terrorystyczna banda" 10.10.05, 12:36 nu, drzewiecki, ty nie tylko kretacz, antysemita, prymityw, manipulant i klamca, ty tez jakos tak bardzo niepewny siebie: w kazdym poscie podkreslasz ze "ostatecznie rozwialam wszelkie watpliwosci" co do tego kim jestem. cholernie dlugo potrzebujesz na rozwianie tych twoich watpliwosci. jeszcze sie znajdzie jakis glupek, ktory w to uwierzy, nie? nu, drzewiecki, ja ci moze powiem, zebys nie musial nic wiecej rozwiwewac: uwazam dzisiaj, ze 80% arabow w moim regionie popiera bandy terrorystow, i czynem i slowem. czyli wg mojej logiki, kto popiera terrorystow jest rowniez takim. czyli, drzewiecki, jako ze ty ich nic tylko bronisz, uwazam ciebie tez za jednego z tej bandy. scigac cie nie bede, ale jak mi sie przypadkiem nawiniesz pod reke, to i potraktuje cie jak takiego. nasze wiezienia, drzewiecki, nie sa tak eleganckie, jak np amerykanskie. watch out, drzewiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum O czym po nocach marzy Rozencwajgowa???:-) 10.10.05, 12:47 O "POTRAKTOWANIU" (specjalnym?) Goldbauma w sraelskim wiezieniu, "jako terroryste" :-)))))) Wyklulas juz w tej twojej tlustej lepetynie jakies specjalne "atrakcje" poza "kula w leb na miejscu" jak to juz kiedys propagowalas? Oj babo, babo.... Tobie juz calkiem odbilo. Zjedz cos wreszcie, wyjdz na powietrze, jesli mozesz... I jeszcze jedno pytanie... Skoro 80% Arabow uwazasz za "terrorystow", to dlaczego wysterilizowalabys i te pozostale 20%? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O czym po nocach marzy Rozencwajgowa???:-) 10.10.05, 14:18 niestety, nie ma u nas kary smierci, drzewiecki, wiec pozostaniesz przy zyciu w tym naszym wiezieniu. nu, te 20% nie wysterylizuje, pod warunkiem, ze mi wskazesz dokladnie, ktorzy naleza do tych 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: O czym po nocach marzy Rozencwajgowa???:-) 10.10.05, 16:09 niestety musisz zatem snic i moczyc sie noca dalej ze swiadomoscia, ze nie jestes w stanie zrobic nic goldbaumowi i milionom innych, ktorzy pogardzaja toba dokladnie tak samo. Nu i poza tym wysterylizowac to ty mozesz najwyzej siebie i wlasnego kota. Jak chcesz wiedziec, kto zalicza sie do tych 20% to spytaj najlepiej tego psychola, ktory przed chwila przyznal tu otwarcie, ze wysterylizowalby (gdyby mogl ale nie moze) wszystkich Arabow a 80% z nich "potraktowalby" jako "terrorystow" czyli dal im "kule w leb na miejscu". Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 09:22 nie ma na calym swiecie nic tak podlego,co wymyslone nie zostaloby zastosowane,jesli ku temu sa odpowiednie mozliwosci techniczne. Wiec i tu probowano, ale Lem przyznaje sie w innym miejscu z rozbrajajaca mina starego pierdoly,ze na przeszkodzie stanelo podobienstwo genotypow Arabskich i zydowskich ludow semickich. Bo takim aerozolem trudno sterowac :))) Kto wie, moze juz proby techniczne czyniono i pewne experymenty w srodowisku:)))) Jak inaczej wytlumaczyc fakt,ze nagle narod Israela przestal sie rozmnazac w naturalny sposob? he,he,he:kto dolki kopie..." Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 09:50 nu, nu, krystianek..... zeby sie oglupic, to jestes gotow nawet na takie kretynskie zdanie jak "nagle narod Israela przestal sie rozmnazac w naturalny sposob?" ???? nu, git, i tak wszyscy wiedza, zes glupek antysemicki, wiec jak dolozysz takie zdanko na potwierdzenie, to tylko mozna pokiwac glowa z litosci... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:02 wystarczy toje posty poczytac, by od razu widziec,ze cos jest z wami nie tak, pod tym czy innym wzgledem.Nie trzeba statystyk czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 09:59 Najciekawsze jest to, ze proby i eksperymenty hitlerowcow majace na celu dokladnie to samo, a wiec masowe sterylizacje powszechnie klasyfikowane sa jako szczyt wynaturzenia i zezwierzecenia. W 60 lat po Holocauscie nasi koszerni przyjaciele po raz kolejni blyszcza brakiem jakichkolwiek oporow moralnych w tym wzgledzie. Jesli Lem rzeczywiscie cos takiego napisal lub powiedzial to zdyskwalifikowal sie jako czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:19 Lem rzeczywiscie to napisal,ale wystarczy go posluchac,co ostatnimi czasy mowi,by zauwazyc,ze calkowicie utracil kontakt z rzeczywistoscia. On powiedzial,ktos to wydrukowal i poszlo w swiat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:30 nu, najpierw piszecie brednie, ze obrzezanie prowadzi do kalectwa i impotencji, potem ze nie mozemy sie juz naturalnie rozmnazac (to znaczy ze jednak obrzezanie nie prowadzi do impotencji czy jak?), a potem to sie nazywa "tak czy inaczej".... jak ty to piszesz he he he najwazniejsze krystianek, zes ty nie stracil kontaktu z rzeczywistoscia. ta twoja antysemicka. siedzisz w tym mocno, prymitywie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Krystek ty tez sie zalapiesz na ta akcje i bedzi 10.10.05, 10:31 i bedzie spokoj na forum. religiapokoju.blox.pl/resource/prostytutkidlapokoju.html Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:47 przykra sprawa Danus ,ale moze rzeczywiscie cos mam experymentalnie ropylono nad glowami,co mialo obnizyc dzietnosc Arabow,a w perfidny sposob,za przyczyna zmiany kierunku wiatru negatywnie odbilo sie na waszym IQ. Jak inaczej tlumaczyc fakt,ze prostego postu nie rozumiesz. 1/nigdy nic nie pisalem o wplywie obrzezania,nie przypominam sobie abym cos mogldodawac w twoim extra watku,bo to byl TWOJ watek. 2/faktem jest,ze spadla dzietnosc Zydow w Israelu, tych samych Zydow,ktorzy w innych regionach swiata szczycili sie posiadaniem nawet kilkunastu czlonkow progenitury. 3/faktem jest,ze w historii czesto czyniono experymenty z nowa bronia poczynajac od wlasnych obywateli:Alamo,USA, bron atomowa,gazy trujace w I wojnie swiatowej,jakies naswietlania kilkuset razy silniejsze od dopuszczalnych , w Israelu,cos niedawno byla o tym mowa na forum Poki nie udowodnione, to he,he Wazne jest tylko to,ze tobie pomysly twojego wspolplemienca lema sie bardzo podobaja. Wiec kto tu jest prymitywem,?Nawet jak na to forum bijesz wszystkich na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:35 Facet, ktory przezyl wojne zyskwalifikowal sie jako czlowiek i zoutowal jako nazista. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 islam to faszyzm i trzeba z nim walczyc brawo LEM 10.10.05, 10:38 Ilu ludzi musi wymordowac w EU islamski terror zeby sie ockneli z letargu ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:51 nu, drzewiecki s rodu sucha galaz, nie widzialam ani razu twoich protestow, jak pisano tutaj niedoholkaustowani, wylaziliscie przez komin, itd itd... nu, ciuciek, popieraj dalej terroryzm. ja bede stala z boku i sie przygladala, co bedziesz robil w momencie, jak cie ten terroryzm dosiegnie. bo co do tego to nie mam najmniejszych zludzen... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 11:05 a to cos takiego napisal Lem albo jakas inna powszechnie znana osoba? Postow oszolomow (jak lechu i paru innych) nie zwyklem nawet komentowac. Acha... Jak widze, zyjesz nowa nadzieja: ze "dosiegnie mnie terroryzm" :-) I to znow potwierdza to, co o was sie pisze i co tak pieknie potwierdzil wann, ktory tez nie traci nadzieji, ze w Niemczech zwycieza fundamentalisci (obojetne czy chrzescijanscy, islamscy, narodowi czy komunistyczni) i Polske wreszcie spotka to co teraz Izrael amoze nawet cos gorszego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 11:31 i to jest wlasnie to , co danie, calej diasporze forumowej i wreszcie calemu Israelowi poprawiloby zdecydowanie humor.Wcale nie zakonczenie ich zmagan z Arabami, ale przeswiadczenie,ze i Europa,a juz szczegolnie Polska tez sie z terroryzmem musi zmagac. Bomby wybuchajace z ta sama czestotliwoscia co u nich, raz na tydzien jakis samobojczy zamach, ultimatom niemieckiego rzadu w sprawie powrotu Slaska do macierzy. Siedza pogarbieni przy tych kompach i tylko strzyga uchem, :"czy to juz?,czy to to?" Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 12:25 czytales ten "scenariusz"? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30177299 Co za wyobraznia... Idac takim tokiem myslenia mozna nawet zalozyc, ze powrot swietej inkwizycji, niewolnicwa w USA i znakowania Zydow to tylko kwestia "zwyciestwa fundamentalizmu chrzescijanskiego, narodowego, komunistzycznego albo islamskiego" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:11 he,he po raz pierwszy zabraklo mi slow, by to jakos skomentowac...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:15 ales ty duren, krystianku. nawet w najgorszym okresie zamachow, nikt nie siedzial z uchem przy wiadomosciach, one niestety zawsze przychodzily za wczesnie. no i prosze, jak widac te wasze charakterki.... nie potepujecie terroru, tylko wysmiewacie israelczykow, ze sie boja.... ciuciek, dojdzie do was ten terror, nie dlatego, ze ja tego chce, tylko dlatego, ze on powoli obejmuje caly swiat, jesli jeszcze tego nie zauwazyles i dojdzie do polski tez. nu, i wtedy ja bede sprawdzac, jak ty sie boisz, parszywcze, o twoje dziecko. i troszke sie z ciebie ponasmiewam, git? git. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:40 ja wiem co pisze,d...sta krokodylico,od nieszczerych lez,bo mam dobra pamiec. Np.pamietam post z cytatem o tym,jak w czasie okupacji uratowala sie jakas zydowka,bo okazala polskie papiery. Post i caly watek,szybciutko trafil na osla,bo autor miedzy wierszami nie potrafil ukryc glupiej zawisci z tego powodu. Pamietam tez otworzony przez zdalekiego watek pt"cos tam u was wybuchnelo",cytuje z pamieci. Gdy GW podala ,ze byl wybuch w Warszawie,a dzialo sie to w czasie londynskich zmagan w metrze. I uszami wyobrazni slyszalem ten jek zawodu, ze to jeszcze nie to, ze to tylko butla z gazem.Przyznasz , albo nie , ze to dziwny powod do tworzenia watku.Butle z gazem,magazyny fajerwerkow, ba, nawet elewatory od czasu do czasu wybuchaja, taka ich natura i nikt tu specjalnie nie sledzi akurat tych przypadkow, ktore maja miejsce na calym swiecie, w Polsce tez. Nie jestes zwyklym obserwatorem, ty zwyczajnie zacierasz tluste piegowate lapki z plamami watrobianymi i tylko nadsluchujesz,czekajac az terror rozleje sie po calym swiecie. A ja , choc stary cynik , musze wyprowadzic cie z bledu.Nihil novi, d..sta Dano. Wiele krajow to przezywalo i wiekszosc dala sobie rade sama , wlasnymi silami,nawet bez zawieszania wolnosci obywatelskich,przeciw czemu protestuje obecna Europa, vide ostatnio spoleczenstwo Francji. A nawet , gdy to ograniczenie wolnosci obywatelskich nastapi, nikt nie jest taki glupi, by nie wiedziec, komu tak naprawde to zawdziecza. Popatrz sobie w badania opini publicznej, ktore to panstwo zostalo przez spoleczenstwo europejskie uznane za wroga swiatowego pokoju... I chocby caly Israel zgrzytal zebami,Europa sie jednak powolutku jednoczy,wlasnie w tym celu, by juz nigdy,zaden podjudzacz, majacy na oku tylko wlasne interesy, nie wywolal wojny miedzy jej krajami. Masz nas Polakow za naiwniakow,nie bierzesz motywow,ktore kierowaly polskim spoleczenstwem, gdy tak masowo,poltora roku temu wlasnie za przystapieniem do Europy zaglosowalo. I dlaczego TERAZ powszechnie popiera starania Ukrainy? He,he naiwna d..sta Dano,nie tylko na tym forum widac wasze starania by judzic i podjudzic jednych przeciw drugim. Europa, to brak granic, to swoboda przemieszczania sie, osiedlania , kupna ziemi, prowadzenia biznesu. Niemcy, moga swoje sentymentalne cele w ten sposob osiagnac, mozemy i my, na dawnych Kresach Rzeczpospolitej. I Europa osiagnie swoj cel, chocby nawet 5 milionow sfrustrowanych Zydow toczylo piane po chalatach i wylo jak wilkolaki. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:04 he he he he, krystianku, nie doczytalam do konca, bo nie wiem o czym ty tam belkoczesz, w kazdym razie po pierwszych paru zdaniach zrozumialam, ze nie odpowiadasz mi na moj post o twoich manipulacyjkach moimi postami, tylko wyciagasz jakies historie, ktore "pamietasz" a o ktorych ja nie mam pojecia, bo to nie moje posty..... nu ales sie zdenerwowal, krystianku..... i tak nie do rzeczy odpowiadasz bo nie masz zadnej normalnej odpowiedzi na twoje manipulanctwo no i sie denerwujesz i wijesz i ciskasz.... spoko, antysemito prymitywny, bo jeszcze apopleksji dostaniesz...... ty to jak ci palestynscy arabowie, zaczynasz wojne, czyli manipulowanie, i przegrywasz za kazdym razem i nic sie nie uczysz i zaczynasz od nowa i tak da capo al fine..... buhahahahaha.. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:27 no to doczytaj, a potem odpowiedz,bo w przeciwnym wypadku ja tez tylko do pierwszej linijki sie ogranicze, Zreszta nie wierze,ze nie doczytalas, skad by sie wzielo,ze ci sie zaczely watrobiane plamy na tlustych lapkach trzasc? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nikt tu dana nie popiera terroryzmu 10.10.05, 14:10 Zwlaszcza tego najbardziej wysublimowanego i zbrodniczego, bo PANSTWOWEGO. Sama przeciez widzisz,z jaka krytyka spotykaja sie pociagniecia Panstwa Israel... > nu, ciuciek, popieraj dalej terroryzm. ja bede stala z boku i sie przygladala, Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 10:52 wiesz,ja tez bylem zszokowany.Od wczesnego dziecinstwa wychowalem sie na jego bajkach robotow i piloci prixie:) Ale Lem od dawna zrobil sie metny, ma juz zreszta chyba ze sto lat,wiec skatalogowalem go,jako starego pierdziela,ktory zbzikowal , nie wnikajac w jego pochodzenie i wojenne przezycia. A to wszystko dlatego,ze jeszcze wtedy nie odwiedzalem tego forum i nigdy by mi do glowy nie przyszlo,ze sa gdzies indywidua,ktore nie wstydza sie popierac jego pomyslow, ba, fascynowac sie nimi. Jesli dobrze pamietam pierwszy wygrzebal ta opinie markuss, a teraz jak widzimy , rowniez u Dany pomysl ten wzbudzil entuzjazm.Dziwne...Ale wcale nie jestem tym zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 11:07 Tragiczne jest to, ze Lem, co by o ni nie powiedziec ma cos w rodzaju haryzmy. Facet byl w koncu wybitnym pisarzem i wizjonerem. To tragiczne, co na starosc dzieje sie z niektorymi ludzmi.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:12 u ciebie, drzewiecki, nawet nie trzeba czekac na twoja starosc, zeby zobaczyc, co sie z toba dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:10 A co sie dzieje? Straszne, co, ze mam cos przeciw psycholom, ktorzy z luboscia dokonywaliby mordu na milionach ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 12:31 ty krystianek ostatnio ciagle zaszokowany jestes.... tu cie tuwim szokuje, tutaj lem.... widac, zes niedouczony czlowiek, ale to wiadomo juz bylo wczesniej. tylko uwazaj zlotko z tym szokiem, to moze sie zamienic w stan permanentny i wtedy jak nic do zakladu zamknietego... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 12:57 zastanowilas sie,po co te cztery linijki napisalas?Zero mysli,zero nowych informacji,tylko bezsilne skamlenie. Goldiemu grozisz wiezieniem,i to israelskim, mnie zakladem zamknietym, tez z tej samej sieci? A i tak wszyscy sie z ciebie tu nabijaja,bo jestes tak zdegenerowany element,ze to az sie robi smieszne. Napisalem wyraznie, od czasu ,gdy wszedlem na to forum:NIC MNIE NIE ZDZIWI. Moge najwyzej o czyms nie wiedziec,i to jest ludzkie i normalne wsrod NORMALNYCH spoleczenstw. Ja nie wiedzialem o ciagotach Tuwima ku katolicyzmowi,i o masowosci zjawiska zwanego "zywe tarcze " w tym twoim kraju , zapomnianym przez Boga. Goldi nie znal wypowiedzi Lema. Na pewno masz w rekawie jeszcze wiele rzeczy,ktorymi twoj kraj cywilizowana ludzkosc zaskoczy, wiec sie nie martw, ja nie omieszkam tego skomentowac, tobie pozostana tylko inwektywy, czyli alleluja i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:23 sluchaj krystianku, niczym wam nie groze, bo nie moge. pisalam wyraznie "jak mi sie podwiniesz pod reke" jak, krystianku, jak. widac polskiego nie znasz dobrze. rowniez tobie w zakladzie zamknietym nie grozilam, tylko ostrzegalam, ze jesli nie przestaniesz byc ciagle zaszokowanym, to to sie moze, krystianku, moze zamienic w stan permanenty i wtedy bedziesz musial byc w zakladzie. ty mnie mozesz krystianku poinformowac natychmiastowo, skad sie u waz biora te trudnosci w zrozumieniu czytanego? jakies niedociagniecia w wyksztalceniu podstawowym? niemoznosc kojarzenia? skleroza? czy to po prostu, jak przypuszczam, zwykle zaklmanie polskich antysemitow? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 14:47 urwalas w polowie? Bo dalej nie potrafie zaskoczyc, co to znaczy jak mi sie podwiniesz pod reke? Co wtedy jestes gotowa uczynic?Zamknac wlasne granice? Przeciez kazdemu na swiecie wiadomo, ze Israel, to jeden wielki oboz wojskowy, jedno wielkie wiezienie i w konsekwencji szpital wariatow, ale raczej dla wlasnych obywateli i tych , ktorych nieszczesciem sie stalo byc pariasami na ziemi swoich ojcow. Poza nich wasza jurysdykcja nie siega, chocby i nawet wasz sad najwyzszy czy rabinacki inaczej ustalil. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:10 jak mi sie podwiniesz pod reke, krystianku, to znaczy dokladnie to. po polsku juz nie rozumiesz???? nic nie urwalam w polowie, znow zaczynasz manipulowac, ciuciek. to bylo napisane do drzewieckiego, nie do ciebie. i napisalam dokladnie, ze jak mi sie nawinie, to potraktuje go dokladnie tak samo, jak arabskiego terroryste. do wiezienia. nic o granicach nie pisalam. ty bredzisz juz ganc, krystianku, wscieklosc rzucila bielmo na twoje zezujace oczka i krzyczysz coz bez ladu i skladu, byle miec ostatnie slowo.... buhahahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:29 kiepsko to wyszlo, bo g...mozesz, zwlaszcza jak was cala Europa za zagrozenie dla swiatowego pokoju uwaza Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 15:38 hihihi, manie wielkosci tez masz, ciuciek? krystian to cala europa.... buhahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Odpowie Ci wkrótce 10.10.05, 15:42 wynikami sondaży robionego dwa lata temu przez UE. Dziwię się Tobie, że się z nim boksujesz. To idiota o jednej półkuli. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Odpowie Ci wkrótce 10.10.05, 15:56 ja sie antos z nim nie boksuje. lubie zagonic go tam, gdzie nie moze juz wiecej odpowiadac bez dalszego pograzania sie we wlasnych manipulacjach i wtedy zmienia szybko temat.... wroci do tego za pare tygodni, bo go to bedzie uwierac w najjasniejsza, i w nadzieji, ze inni zapomnieli, zacznie znow manipulowac na ten sam temat.... a ja mam swietna zabawe.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Odpowie Ci wkrótce 10.10.05, 16:11 antek_cukierman napisał: > wynikami sondaży robionego dwa lata temu przez UE. Tu sie z toba zgodze antos. byl taki sondaz i wynik byl dosyc jednoznaczny. Tak samo jak Krystian mysli kilkadziesiat milionow Europejczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Odpowie Ci wkrótce 10.10.05, 16:16 i ja wlasnie o tym sondazu, chos nie jest mi on do szczescia potrzebny,skoro i bez niego doskonale wiem co to za panstwo, kim sa jego obywatele i co sie im w duszach sni Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:03 no i coz ci tu napisac. Cala Europa i ta czesc USA , ktora znam nienawidzi procederu zywych tarcz,pozbawiania obywatelstwa, wysiedlania, zamykania w obozach, otaczania murem, umierania noworodkow rodzacych kobiet zamknietych pod murem z bramka,rownania z ziemia buldozerami zamieszkalych domow,mwyprozniznia magazynkow do lezacych i umierajacych juz malych dziewczynek, karczowania gajow oliwnych , nie zezwalania na zbiory z wlasnego pola,przepustek,tylko w tym celu, by raz w zyciu zobaczyc morze, chociaz zyje sie pareset metrow od niego,bezsensownego panstwa , ktore trzeba w nieskonczonosc dotowac i wziac na swiatowe utrzymanie,bo inaczej za kwartal splajtuje,,wojska,ktore gra w noge szczatkami rozstrzelanych cywilow i sra w fotokopiarki instytucji kulturalnych swoich bardziej kulturalnych sasiadow,panstwa na czele ktorego stoi zbrodniarz wojenny, bo bez tego nie mial by kwalifikacji by sie na premiera zalapac. Drugiego takiego na tej ziemi nie ma i nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:16 nu, kurrcze, krystianek.... co ja ci ide powiedziec..... my straszny, straszny narod i kraj i ludzie.... a ty farsztejst, dlaczego te araby nie tylko staly godzinami w kolejce na przejsciach do israela, nie tylko protestuja w wielu wioskach na wiadomosc o przylaczeniu ich do autonomii, ale i teraz, po oddaniu im gazy, zadaja wolnego przejscia do israela???? nu, baranie, pisz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:23 ty rozne rzeczy pisalas, ze arafat umarl, choc nie umarl, ze wszyscy przeklinaja jego imie, choc na pogrzebie byla widziana jedna zaloba,wiec sobie daruj, glupi na twoje rewelacje zareaguje. A tylko z jednym mi sie to kojarzy, z kolejka chetnych do pracy w obozach koncentracyjnych, bo tylko tak mozna uratowac swe zycie i napelnic swoj zoladek,skoro wszystkie inne drogi zostaly zablokowane Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:25 dana33 napisała: > nu, kurrcze, krystianek.... co ja ci ide powiedziec..... my straszny, straszny > narod i kraj i ludzie.... Zgadza sie Rozencwajgowa, straszny bo stosujacy metody, jakimi wslawili sie hitlerowcy i to ci najbrudniejsi z brudnych. > a ty farsztejst, dlaczego te araby nie tylko staly > godzinami w kolejce na przejsciach do israela, Bo czlowiek w krancowej sytuacji gotow jest na wszystko, nawet na kolaboracje z wrogiem! Twoja mame powinna moc ci co nieco opowiedziec na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:31 ty, drzewiecki, wara od mojej mamy. do paznokcia u malego palce jej nogi nie siegasz, ani moralnie, ani kulturalnie. ty takie male zero, probujace glosno wrzeszczec a jedno co mozesz, to to samo co krystianek: przebierac nozkami. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:35 nu nozkami to poki co tylko ty tu przebierasz fantazjujac o sterylizowaniu, zamykaniu i mordowaniu.... Choc powoli pojelas, ze nic a nic nie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 10.10.05, 16:49 no nie koniecznie.Twoja mame tez nie widzi podobienstwa miedzy tymi co zydami w obozach zamknieci,oczekiwali na wyzwolenie z zewnatrz,a tymi arabuskimi kobietami co w kolejce do przejscia stoja? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 11.10.05, 10:53 hatichat zewel Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: masowe sterylizacje - "genialny pomysl" 11.10.05, 10:59 ja tez brzydze sie wieziennych zweli,co dla polepszenia swego wieziennego losu orientacje zmieniaja, nawet seksualna i jeszcze im sie wydaje,ze caly swiat da sie przezwelic na ich modle. Izraelskie zludzenia i brak moralnego kregoslupa Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 16:18 bo mimo wszystko "scigac" nas "nie bedzie" :-))))))) Ale jak bysmy sie tak "podwineli" jej "pod reke" to...... zabilaby nas. Jesli do tej pory nie miales do czynienia z nikim, kto przy nadazajacej sie okazji bylby gotow cie zabic, tutaj wreszcie masz kogos - Rozencwajgowa. Ten czlowiek nic nie moze ale gdyby mogl to "potraktowalby" nas jak "terrorystow" a terrorysci jej zdaniem zasluguja na jedno "kule w leb na miejscu". Pisala tu kiedys o tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 17:13 goldbaum napisał: > bo mimo wszystko "scigac" nas "nie bedzie" :-))))))) > Ale jak bysmy sie tak "podwineli" jej "pod reke" to...... zabilaby nas. > Jesli do tej pory nie miales do czynienia z nikim, kto przy nadazajacej sie > okazji bylby gotow cie zabic, tutaj wreszcie masz kogos - Rozencwajgowa. > Ten czlowiek nic nie moze ale gdyby mogl to "potraktowalby" nas jak > "terrorystow" a terrorysci jej zdaniem zasluguja na jedno "kule w leb na miejsc > u". > > Pisala tu kiedys o tym.... a tez sie macie czym zajmowac,jakimis wizjami dementycznej hipopotamki. tyle rzeczy sie dzieje ciekawych,a to sklerotycznie prychajace babsko zostawcie kolezance po fachu neceserce i innym mamnictylkozerkom,oni chodz do tych samych fryzjerow to sie rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 17:38 i-love-2-bike napisała: > a tez sie macie czym zajmowac,jakimis wizjami dementycznej hipopotamki. Masz chyba w sumie racje... To chyba spory blad robic tej psychotyczce az taki zaszczyt i uzanawac ja cos za vox populi sraela. Dzisiaj dowiedzialem sie, ze gdyby mogla, to wymordowalaby 80% muzulamanow i wysterylizowala 100%. Mnie i Krystiana tez tak bardzo nienawidzi, ze w swojej goraczce przyznala, ze tez by nas zabila.... Problem w tym, ze ani jeden koszerny nie powie ze to wariatka i premierem tego kraju jak byl, tak jest pospolity morderca. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 17:39 goldbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > a tez sie macie czym zajmowac,jakimis wizjami dementycznej hipopotamki. > > Masz chyba w sumie racje... To chyba spory blad robic tej psychotyczce az taki > zaszczyt i uzanawac ja cos za vox populi sraela. > Dzisiaj dowiedzialem sie, ze gdyby mogla, to wymordowalaby 80% muzulamanow i > wysterylizowala 100%. Mnie i Krystiana tez tak bardzo nienawidzi, ze w swojej > goraczce przyznala, ze tez by nas zabila.... > > Problem w tym, ze ani jeden koszerny nie powie ze to wariatka i premierem tego > kraju jak byl, tak jest pospolity morderca. co sie odwlecze to nie uciecze, w koncu takich jak dana jest tam troche,a musza sie hloopcy i dziewczenta czym zajac,poza noblem nu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 17:48 mimo wszystko, czlowiek, ktorego matka przezyla zaglade i przyznajacy otwarcie, ze gdyby mogl, to by zabijal i sterylizowal i to na miliony..... To nazywam juz niezly odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 10.10.05, 20:24 goldbaum napisał: > mimo wszystko, czlowiek, ktorego matka przezyla zaglade i przyznajacy otwarcie, > ze gdyby mogl, to by zabijal i sterylizowal i to na miliony..... > To nazywam juz niezly odlot. znaczy sie mame dobrze wychowalo potomstwo,ktore nigdy nie zdobyloby sie na zaden gest w stosunku do nieswoich. ja nie mam co do tego zadnych watpliwosci,rasizm w koncu nie rodzi sie w ciagu paru minut, na to trzeba wychowania pokolen w duchu czystosci i wyzszosci swojej rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 10:35 przypuszczam ze dana i tysiace jej podobnych to taki uboczny efekt Holocaustu... Mame byc moze nie byla potworem ale sam nie wiem, kim lub czym bym sie stal, gdybym widzial wokol siebie tylko smierc i byl szczuty jak zwierze. Nie wiem czy starczyloby mi sil na wychowanie dzieci na ludzi. Mame grubej jak widac sil nie sterczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:00 nu, drzewiecki, tacy jak ty wlasnie mieli czesc w tym szczuciu i smierci zydow. takie wlasnie gnojki jak ty. ty nawet nie przechodzac takiego piekla nie wychowales swoich dzieci na ludzi, bo przeciez mialy z ciebie przyklad. natomiast ci zaszczuci zbudowali kraj, ktory funkcjonuje, ktory dzisiaj jest jednym z wiodacych panstw w high tech i nie tylko i ktorego obywatele dostaja nagrody nobla. i to takich antysemitow jak ty denerwuje, i ta wasza nienawisc wylazi z was dzien w dzien. nu, gryz paznokcie, drzewiecki. gryz i zazdrosc dalej, bo bedziesz mial jeszcze duzo okazji do zazdrosci, newela echad. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:49 nu zapewne, zapewne... straszny ze mnie musi byc czlowiek wedle twoich wyobrazen skoro wpoilem (skutecznie!!!!) moim dzieciom, ze pragnienie lub pochwalanie smierci, okaleczenia lub obrabowania kogokolwiek jest w kazdej postaci ZLEM. Gdyby ktos im powiedzial, ze kilkuletnie dziecko moze byc "masowym morderca" to z pewnoscia stukneliby sie w czolo. Nu ale probuj dalej i fantazjuj o tym jak sterylizujesz, eliminujesz, zamykasz i jacy to straszni musieli byc rodzice tych, ktorzy podtykaja ci dzisiaj pod twoj nochal lustro z twoja wykrzywiona z nienawisci geba. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:54 belkoczesz okropnie, drzewiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 12:03 wiem, wiem rozencwajgowa.... Nic nie rozumiesz. Ale skad TY masz wiedziec, ze zabijanie, kaleczenie, rabowanie nie-Zydow jest taka sama zbrodnia jak zabijanie, kaleczenie, rabowanie Zydow? Ty tego nie wiesz i nie bedziesz w stanie nigdy zrozumiec. Ale nie przejmuj sie. My to juz dawno wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 10:55 nu, moze mama niezbyt dobrze wychowala, ale pustemo, nie wychowalam sie na ulicy, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:11 prawde mowiac,dana, czytajac twoje wynurzenia, mozna miec duze watpliiwosci. Zwykle to z domu rodzinnego wynosi sie przekonania o tym co jest dobre a co zle, ze w okreslonej religii czlowiek sie rodzi i jest jej wierny, a nie zmienia jej koniunkturalnie ,by sluzyla okreslonym celom,dom,a juz szczegolnie matka uczy szacunku do zycia, nawet tego jeszcze nienarodzonego,uczy,ze taki nienarodzony czlowiek nie jest przeszkoda dla kariery twojej corki,ale czlowiekiem, twoim wnukiem. Zawsze mnie to dziwilo,wlasnie u ludzi,ktorzy deklaruja sie jako niewierzacy. Bo my nosimy w sobie przekonanie o zyciu wiecznym,wiec przedwczesna smierc, nawet w lonie matki tak bardzo tego planu nie zakloca i malo zmienia-te kilkadziesiat lat wczesniej czy pozniej, coz to jest w perspektywie wiecznosci. Ale u osob deklarujacych sie jako niewierzace, takie zabojstwo to przeciez koniec swiata, dla tej wlasnie jednostki,ktorej nie dano zadnych szans. Podsuwowujac Dana, stara kobieta z ciebie,ale NIC cie ani dom ,ani nawet ULICA nie nauczyla.Wrecz przeciwnie , jestes doskonalym przykladem na antysemickie poglady o wrodzonym braku moralnosci i egoizmu u Zydow Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:24 ale belkot, krystianku, ale belkot.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:27 wydrukuj i zanies twojej matce,bo to ona gdzies ten blad popelnila dziesiatki lat temu, wiec pewnie zrozumie , to cos co dla ciebie jest nieosiaglne,bo ty tylko Zydowka jestes, i nikt cie nie nauczyl co to znaczy byc czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:30 TYLKO zydowka??? nu, jak to pisze w biblii, wybacz im, bo nie wiedza co mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:42 w ewangeli bylo troszke inaczej, wybacz im , bo nie wiedza co CZYNIA. A ty nie czujesz na sobie tych ograniczen, ktore na ciebie fakt twojej przynaleznosci etnicznej naklada? To dziwne,choc nie bardzo,bo zadna przedstawicielka narodow Europy by tak nienawistnych wobec innych ludzi, matek ciezarnych , dzieci nie glosila. Albo by zamilkla , wstydzac sie swoich opinii Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:53 wyobraz sobie krystianku, ze nie czuje zadnych ograniczen. czuje za to dume, ze jestem zydowka. sama wprawdzie duzo nie zrobilam, ale naleze do bardzo specjalnego narodu. nie chcialabym byc nikim innym. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 11:57 gdybym o tym nie wiedzial, wspolczulbym ci, a ze wiem, gardze toba i twoimi przekonaniami Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 12:05 dana33 napisała: > sama wprawdzie duzo nie zrobilam, ha ha ha ha..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 13:29 no i z czego sie tak glupkowato smiejesz, drzewiecki? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 13:38 z takiej jednej grubej, ktora "sama wiele nie zrobila" ale starczylo tego akurat na indywiduum pozbawione jakiejkolwiek moralnosci i ludzkich odruchow, przepelnione nienawiscia i marzace o mordowaniu i sterylizowaniu miilionow ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: badzmy wdzieczni grubej :-) 11.10.05, 21:08 dana33 napisała: > kretyn. Nie musisz az tak czesto sie przedstawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Krystian znowu klamie juz kolejny raz klamie... 10.10.05, 10:11 Krystek napisal : " Lem przyznaje sie w innym miejscu z rozbrajajaca mina starego pierdoly,ze na przeszkodzie stanelo podobienstwo genotypow Arabskich i " Lem nic takiego nie powiedzial , nie przyznaje i wogole Krystek klamie i wklada w usta Lema swoje slowa o genach. Daj link klamco , oczywiscie nie dasz bos zmyslil wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dan34bratdany33 Faktycznie dobry pomysl. 10.10.05, 10:56 Taki czysto syjonistyczny i nasz. Viva Israel Odpowiedz Link Zgłoś