Dodaj do ulubionych

Y a co robi Policjia w Kłobucku??

IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 16:47
Chciałbym się dowiedziec czym zajmuje sie "drogówka" w Kłobucku, oprócz stania z radarem na peryferiach miasta?
Przeniosłem sie z Czewy do Kłobucka i jeżdząc po Kłobucku szczena mi opada! Kierowcy tacy jak wszedzie ale autko mozna stawiac gdzie sie chce!
Oto parę przykładów
-Na Wyszyńskiego zakaz zatrzyamania a na łuku auta dzis stały, a wymijajac je mało nie zaliczyłem czołówki.
-Po zatym przy wyjeżdzie koło kwiaciarni NONSTOP stoi auto 3m od pasów, stojąc przed właczeniem sie do ruchu na 11 listopada, zablokowałem ruch wjeżdzającym w Wyszyńskiego.
-wyjeżdzając z Poprzecznej na Orzeszkową (w prawo) trzeba uważac czy nie ma jadącego auta na lewym pasie wymijającego auta stojące przy skrzyżowaniu,
-no a sklep na poprzeczna-wiśniowa to juz normalka dla ludzi ze staje sie na srzyżowaniu, najlepiej na pasach, bo parking jest za daleko(20m)
Nie chce mi sie juz wiecej opisywać, jak komuś sie chce niech dopisze,trzeba pomóc policji w końcu potrzebują kase na nowe autka w srebnych kolorach!
a tak w ogóle to czemu nie Złoty kolor? Jest bardziej widoczny??hmm
Obserwuj wątek
    • Gość: Mustang Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 16:50
      y błąd :) na 11 listopada --> na w 11 listopada
      • Gość: hmm Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:00
        Co Ty chcesz? W sloneczej kalifornii kazdy jezdzi i parkuje jak chce...
        • Gość: ja Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 08:49
          Gość portalu: hmm napisał(a):

> Co Ty chcesz? W sloneczej kalifornii kazdy jezdzi i parkuje jak chce...

a ty chamie co ? po polu tylko jezdzisz ?
          a w jakiej dziurze ty chamie mieszkasz, pochwal się buraku !
        • Gość: e Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 09:08
          e
      • Gość: xxxx Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 08:30
        Gość portalu: Mustang napisał(a):

> y błąd :) na 11 listopada --> na w 11 listopada

dokladniś !
        • Gość: . Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 13:16
          .
    • Gość: angrusz Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:59
      Takie lokalne układy
      • Gość: Eryk XI Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:10
        A na układy nie ma rady ?
        Jest pisz więcej faktów, a zrobimy im tak koło pióra, że nie będą wiedzieć
        gdzie latać aby się ukradkiem wysr...
        dzięki za info, pisz więcej !!!
        Spox
        Jutro już będzie lepiej ! Musi być !
    • Gość: TR Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.adm.pcz.czest.pl 11.04.07, 08:53
      Jedynym rozsadnym rozwiazaniem byloby telefonicznie informowanie policji o
      takich przypadkach; niestety z doswiadczenia wiem, ze im sie nie chce reagowac
      na takie telefony; Kiedys byla w Klobucku Straz Miejska ...
      • Gość: ja Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:23
        Gość portalu: TR napisał(a):

> Jedynym rozsadnym rozwiazaniem byloby telefonicznie informowanie policji o
        > takich przypadkach; niestety z doswiadczenia wiem, ze im sie nie chce reagowac
        > na takie telefony; Kiedys byla w Klobucku Straz Miejska ...

A widzial ktokolwiek jakis pieszy patrol po ulicach Klobucka ???
        Pomijam tu dni targowe bo chyba raz widzialam na targowisku jak sobie
        spacerowalo dwoch mundurowych panow.
        • Gość: mundurek Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.07, 11:29
          a co przeciez my tez na swieta musimy zarobic
          wiec se spacerowalim z kolegom na rynku
          ;-

0;-)
          0;-)
          0-:)
          0
          0:-)
          • Gość: lalala Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: 80.48.157.* 11.04.07, 15:56
            heheh a pozniej leci opinia ze skl to tacy to tamci a jednak cos w tym musi byc
            ... przyzwyczajenie w tamtych stronach i w czewie pozniej sie popisuja swoja
            niewiedza
            • Gość: zxz Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:32
              Gość portalu: lalala napisał(a):

> heheh a pozniej leci opinia ze skl to tacy to tamci a jednak cos w tym musi byc
              > ... przyzwyczajenie w tamtych stronach i w czewie pozniej sie popisuja swoja
              > niewiedza

pisz jak juz to chamie na temat !
      • Gość: . Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:08
        .
    • Gość: v1 Re: Jak parkują w Kłobucku IP: *.hcz.com.pl 11.04.07, 13:23
      Parkowanie w Kłobucku to rzeczywicie horror. Próbowałem kiedyś stanąc w Rynku w
      okolicach Urzędu Skarbowego. Miejsc tam nawet trochę było, ale ludzie zostawili
      swoje wózki tak, że zajmowały o kilka, albo blokowały każdą wolna przestrzeń.
      Na pewno policja nie jest bez winy, ale wielu kierowców też ma siano w głowach.
      • Gość: ja Re: Jak parkują w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:04
        ,
    • efemerydy Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? 12.04.07, 14:26
      A spróbuj przejechać ul. Skorupki od Częstochowskiej i skręcić później w prawo
      na Kamyk. To samo. Na łukach (a ulica kręta wyjatkowo) parkują samochody tak,że
      gdy je omijam na bank mam czołówkę. Wczoraj niewiele brakło.
      A Policję owszem, widuję często gdy stoją na wysokości destylarni albo gdy
      przejezdżają przez park w Zagórzu. Widziałam też ich kilka razy koło kościoła
      Św. Marcina, a wczoraj łapali "parkujących inaczej" przy nowych kamieniczkach
      naprzeciwko Merkurego.
      No i koszmarem jest jeszcze ul. Zamkowa, gdy "gó..arstwo" kończy lekcje
      w "cyrku". To co wyprawiają, przechodzi ludzkie pojęcie. Wyjeżdżaja z terenu
      szkoły z piskiem opon, nie zwracają uwagi na to, czy ulicą ktokolwiek się
      porusza - auto czy pieszy (niedaleko jest przejście).Mało tego, ich nauczyciele
      to widzą i podejrzewam, że nie reagują. Policji też nie widziałam tam w tym
      czasie jeszcze nigdy.
      Kłobuck to niestety nie wyjątek. Tak jest wszędzie gdzie pojade. Samochodów
      przybywa, miejsc parkingowych niestety jak na lekarstwo, stąd i pewnie ta wolna
      amerykanka. A szczyt wszystkiego widziałam w Częstochowie na rondzie pod
      dworcem PKP. I to nie jeden raz. Pseudokierowcy parkują samochody na rondzie!
      Obok są parkingi, ale chyba już ich nie stać na tego zeta.
      • Gość: animal Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:45
        Nauczyciel to nie małpa zwinna i wygimnastykowana .szkoła to nie lunapark.w
        związku z czym Policja winna przyobserwować gó..arstwo-a dwa gdzie rodzice ?
        Może Pani weżmie sprawyn w swoje ręce i zareaguje.
    • Gość: RED PEA Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:17
      Policja jest zajęta .
      a straż miejską zlikwidowali.
      ponoć na rowery nie było kasy.
      red pea
      • Gość: Misza Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:37
        tak,policja jest zajęta wyłapywaniem ścigantów na lotnisku w Ostrowach:)
    • Gość: walek-========= Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:23
      Jak sie przeprowadziła z częstochowy do kłobucka
      to wiesz jednoślad zamiast autka i będzie ok.
      czysto ,milo ,bezpiecznie,
      bo wiesz na znaki zabrakło -budżet okrojony -wszystko co było poszło na rondo.
      • Gość: c Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:54
        Gość portalu: walek-========= napisał(a):

> Jak sie przeprowadziła z częstochowy do kłobucka
        > to wiesz jednoślad zamiast autka i będzie ok.
        > czysto ,milo ,bezpiecznie,
        > bo wiesz na znaki zabrakło -budżet okrojony -wszystko co było poszło na rondo.
    • Gość: y Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: 212.87.241.* 16.04.07, 09:30
      Ostatnio jestem 2x w tygodniu w Klobucku i nie moge wyjsc z podziwu, ze na
      wylocie na Cz-we niedaleko strazy po prawej stoi stary passat b3 tak, ze aby go
      wyminac musze przeciac podwojna ciagla. Chyba ktos ma tam sklep. Ostanio misie
      jadac przede mna minely go przecinajac ciagla i olaly, kiedys musialem tam sie
      zatrzymac bo z naprzeciwka jechal tir. Idiota blokuje ruch.
    • Gość: A ja wiem Re: Y a co robi Policjia w Kłobucku?? IP: *.centertel.pl 17.04.07, 21:36
      Widziałam dzisiaj panów mundurowych na ul. Poprzecznej, pod sklepem u Adamusa
      jak beztrosko zaparkowali sobie radiowozem na zakazie zatrzymywania,tuż za
      skrzyżowaniem, choć obok jest piękny nowy parking! Ale ponieważ miejsca
      parkingowe naprzeciw sklepu były zajęte to musieliby ruszyć swoje szlachetne
      odwłoki i przejść jakieś 20 m, a po co.Jeden z nich dobijał się do zamykanego
      właśnie sklepu, a drugi poszedł do bankomatu. Brawo Panowie Policjanci. Przykład
      dajecie świetny. Żałuję tylko że nie zapisałam numeru wozu. Następnym razem to
      zrobię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka