Dodaj do ulubionych

Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zasypia?

13.11.07, 13:54
Kupiłam lale córci Baby Annabell i mam pytanie kiedy ona zasypia, tzn, zamyka
oczy? to jest ta lala z płacząca prawdziwymi łzami, w czasie jedzenia owszem
zamyka i otwiera oczy, ale kiedy ona chodzi mi kiedy ona zasypia i zeby oczy
były zamkniete?
Obserwuj wątek
    • bri Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 13.11.07, 14:14
      Może Baby Annabell jest jak prawdziwe dziecko, tylko takie, które
      bardzo mało śpi wink
      • llidkaa Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 13.11.07, 14:19
        no moze masz racje, to tak jak moje jak było niemowle, co prawda ja sie nią
        pobawiłam tylko ze 20 min, corka jeszcze jej nie dostała, dostanie dopiero na
        Mikołajki, wiec moze jak dluzej byla by wlaczona to by wkoncu usneła, no nic
        musze ją jeszcze raz wyprobowac jak mała bedzie w przedszkolu.
        • mewamac Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 09.12.07, 01:25
          Witam.
          I co z tą Annabell.
          Ja też kupiłam i lalka prawie nie zasypia, rzadko płacze, a kiedy
          już jej się zdarzy to ma głowę skręconą w jedną stronę, słychać
          mechanizm i ciągle coś przerywa. Często się zawiesza. Ta lalka tak
          ma, czy coś jest nie tak?
    • ludkun Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 10.12.07, 19:37
      Mam starszą wersję, tylko płaczącą (nie rusza głową). Lala zasypia
      jak się ją nakarmi butelką (trzeba ją mocniej włożyć), odbija jej
      się, wzdycha i zasypia (zamyka oczy i oddycha).
      • mewamac1 Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 11.12.07, 18:18
        A czy ta laleczka rusza buzią? Córcia lubi się nią bawić? Ile ma lat?
        Zastanawiam się nad jej zakupem. Tą nowszą wersję oddałam.
        • ludkun Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 11.12.07, 19:24
          Lalka rusza buzią i to najbardziej podoba się córce. Wkłada jej
          smoczek lub butelkę, tuli gdy płacze. Lalka jest bardzo wytrzymała,
          przeżyła niejeden rzut na podłogę smile Córeczka ma dopiero 2,5 roku,
          myślę, że jest jeszcze za mała do tej lali. Mechanizm słychać.
          Ciężko napoić ją wodą żeby płakała, można pomyśleć o jeszcze
          starszej wersji - nie płaczącej łzami. Na Allegro można kupić
          śliczne ubranka (nieoryginalne).
          • mewamac1 Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 12.12.07, 02:04
            Dziękuję za odpowiedź. Moja córcia też ma 2,5 roku. Może
            rzeczywiście są za małe, ale cóż chcę spróbować. Miałam w domu też
            baby born magiczne oczy, jest śliczna, ale to co nazwane jest 9
            funkcjami to lekka przesada...Pozdrawiam serdecznie.
            • izek26 Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 02.01.08, 22:48
              starsza wersja jest fajna ,rusza buzia przy jedzeniu,odbija jej się(i to
              nieźle),i albo zasypia albo makolke i znowu płacze,a gdy jest zadowolona potrafi
              gaworzyc z pół godziny wraz z moja córkąsmilemuszę sie przyznać ,że i ja z nia
              czasami "rozmawiam"
              • utka Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 16.01.08, 10:32
                moja starsza ja dostala, ale ze to jest zupelnie -alalkowa dziewczyna, to baby
                annabell z reguly laduje pod szafa ... sad Mam nadzieje, ze mlodsza sie lalka
                zainteresuje, bo cioci-sponsorce bedzie przykro ...
                z mojej obesrwacji wynika, ze lalka chyba zasypia jak sie ja na troche zostawi w
                spokoju
    • sarakacper Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 28.12.08, 00:28
      Mam ten sam problem, kupilismy corce wlasnie ta lalke model z ruszajaca glowa i
      do tej pory ani razu nie usnela ani razu nie zaplakala nie polecialy jej lzy
      ciagle tylko gaworzy a jak juz sie ja odlozy i po jakims czasie znow wezmie w
      zaden sposob nie idzie jej zmusic do jakiego kolwiek nawet tego gaworzenie
      trzeba jaj wylaczyc i wlaczyc czy tak ma byc???.Jesli ktos rozpracowal ta lalke
      i wie co robic prosze o podpowiedz najlepiej na gg 12015827 lub mail karina_88@o2.pl
    • mamamarty2006 Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 28.12.08, 13:04
      witam,
      mojej coerki annabell sie zacina. jak ja sie nakarmi zasypia i raz na kilka
      takich zasniec budzi sie i przekreca glowke w prawo po czym nie mozna nic z nia
      zrobic - przestaje reagowac. musze ja wtedy odkreciec i wyjac baterie na
      sekunde. Nastepnie wkladam ta sama baterie i juz jest dobrze itd. Jest to troche
      uciazliwe. Czy Wasze lalki tez tak sie zachowuja czy z moja jest cos nie tak.
      • moniczka_77 Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 03.01.09, 20:40
        Mamy podobny problem. Nasza annabell zasypia po nakarmieniu, ale gdy się obudzi, raz zapłacze i przestaje działać! Wtedy też trzeba wyjąć baterie, lub nimi poruszyć, wtedy jest dobrze. Jak jest jakieś rozwiązanie tego problemu, to proszę o informację, bo niestety nasza lala nie została kupiona w kraju i za bardzo nie możemy jej reklamować.
        • mamamarty2006 Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 09.01.09, 20:09
          Ja oddalam tamtą lalkę. Kupiłam drugą w innym sklepie. I też się pare razy
          zacieła sad widocznie one juz tak maja. Nawet jak sie nie zartnie to płacze tylko
          2 sekundy a potem juz gaworzy.
          Nie polecam tych lalek. Mi osobiscie sie nie podobaja szczegolnie jak na taka
          cene. Myslalam ze lalka za ponad 200 zl. bedzie super fajna. A tu niestety jest
          beznadziejena. Chociaz moja corka ja lubi, a to chyba jest najwazniejsze.
          • monik.a.ka Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 05.12.09, 22:18
            Powiedzcie mi prosze ile jej dac tego picia żeby zasnęła. Moja córcia taka
            dostała. Lala rusza głową za dźwiekiem, ssie smoczek i gaworzy, nawet ja trochę
            woda napoiłysmy, ale boje sie wlewać w nią za dużo wody, a lala gaworzy i
            gaworzy a spać i płakać nie chce...
    • marina79 Re: Kto ma Baby Annabell i mi powie kiedy ona zas 15.12.09, 22:49
      nasza lala zasypia zaraz po podaniu wody ( nawet jeszcze czasem ma
      butelkę włożoną i już śpi)i też oczywiście po przebudzeniu zaraz się
      zacina i trzeba wyjmować baterie !!!! gdybym wiedziała wcześniej ,że
      ta lala sprawia tyle problemów ,to kupiłabym inną .Za taką cenę to
      powinna być "lala doskonała" a nie jest !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka