kasia782 17.09.08, 20:37 czy mozecie kogos polecic do poprowadzenia ciązy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyssia Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 17.09.08, 20:54 Za malo informacji podałaś. O enelmedzie pierwszy raz słysze, a w jakim mieście?? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 17.09.08, 22:06 Proszę skorzystać z wyszukiwarki. Wątki proszę zakłądać na forach odpowiednio tematycznie - w tym przypadku na forum swojej miejscowości lub na Ciąża i Poród. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 18.09.08, 10:17 Jak w Elmedzie to tylko doktor Koziello. Doktor Lubicz niestety nie ginekolog, a szkoda...Poza tym zna sie na wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 18.09.08, 13:30 kasia782 - na pewno NIE dr Berndt i dr Jakubiak - byłam u nich, więc wiem co mówię. Słyszałam, że Miklasz-Kupis (czy jakoś tak) jest b. dobra, ale sama nie testowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 18.09.08, 13:45 kasia782 - doktor Jolanta Mazurek-Kantor prowadziła mi obydwie ciąże i jestem z niej zadowolona Mateuszek ma i Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 18.09.08, 13:54 A co jest z BEndt nie tak - ja do niej chodziłam, wyleczyła mi nadżerkę, założyła spiralkę - wydawała się ok Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 19.09.08, 23:29 Berndt - zbagatelizowała zbyt poważe sprawy, czyli krwawienie. Ze szpitala miałam zalecony posiew - nie zrobiła, bo skoro w szpitalu przepisali mi globulki to już nie trzeba. tydzień potem pęknął mi pęcherz (w 22 tc). Finał - jestem mamą Aniołka... Odpowiedz Link Zgłoś
lidkabanditka Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 07.10.08, 10:31 Zgadzam się co do zaniedbań dr.Berndt. Sama pani doktor jest bardzo miła, sympatyczna i spokojna. Wszystko tłumaczy, odpowiada spokojnie na pytania i udziela nawet najgłupszych wyjaśnień….ale… Odnoszę jednak wrażenie, że pewne sprawy lekceważy. Mówię tu np. o wypisywaniu recept na pigułki bez badań oraz o nieśpiesznym przystępowaniu do leczenia… ja pojawiłam się u niej z nadżerką i tą nadżerkę prawie rok sobie oglądała i metoda prób i błędów na zasadzie „a może to zadziała” próbowała wyleczyć. Dopiero po roku podjęła zdecydowane kroki i konkretne leczenie. Ponadto w gabinecie na Madalińskiego zapisuje się pacjentki co 15 minut i zawsze, ale to zawsze są kolejki i opóźnienia. Wiadomo, że receptę da się wypisać w 15 minut, ale jak trzeba wykonać jakieś badanie to wszystko jest na ura, opóźnienia narastają, a poczekalnia pęka w szwach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 07.10.08, 20:12 ja polecam Rafała Dziąga. jak dla mnie super, niczego nie bagatelizował, odpowiadal na kazde ptyanie. ciaza byla zagrozoana i wszystko ok. mam dwa skarby Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka7 Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 09.10.08, 20:36 rowniez polecam rafala dziaga.super fajny i kompetentny lekarz.polecam rowniez usg u niego.bardzo fachowo.widac ze zna sie na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: sprawdzony i dobry ginekolog w enelmedzie 09.10.08, 22:40 usg to tylko u niego Odpowiedz Link Zgłoś