mamani1 Re: czy do gina trzeba iść koniecznie po 6tyg? 31.08.06, 21:36 nic nie trzeba koniecznie, ale takie jest zalecenie, zeby stwierdzic czy pológ sie juz zakonczyl i czy wszystko po porodzie jest ok. ja bylam i uwazam, ze nalezy pojsc. ale to twoja decyzja Odpowiedz Link Zgłoś
annabed74 Re: czy do gina trzeba iść koniecznie po 6tyg? 31.08.06, 21:43 tez bylam,zeby sie upewnic czy wszystko ok,inaczej bym sie denerwowala... mialam cc,wiec zastanawialam sie czy z macica juz ok. Teraz,po 3 mies po porodzie bylam raz jeszcze i sie dowiedzialam,ze w jajniku juz sie powieksza pecherzyk Graafa i wkrotce bedzie okresbrrr,a tak bylo bez niego milo... Odpowiedz Link Zgłoś
renatasab Re: czy do gina trzeba iść koniecznie po 6tyg? 31.08.06, 22:08 ja też zamierzam iść tylko byłam ciekawa czy koniecznie trzeba 6tyg po czy można np 7-8tyg, czy lepiej 6tyg po.pytam tak bo chciałaby iść troche później bo jeszcze coś ze mnie wypływa i mam nadzieje że za tydzień to już wkładki będą czyste "<a href="b1.lilypie.com/NpPUp2.png"" target="_blank">b1.lilypie.com/NpPUp2.png"</a> alt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" width="400" height="80" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: czy do gina trzeba iść koniecznie po 6tyg? 31.08.06, 22:33 Można po 6, można po 8, można po roku. Można też wcale. 6 tygodni to termin umowny, w którym połóg powinien się zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anaj75 Re: czy do gina trzeba iść koniecznie po 6tyg? 01.09.06, 08:15 Ja poszłam po 5 tygodniach, gdy wydzielina juz ustała. Gin zapytała, jakby nigdy nic, czy może już próbowaliśmy zbliżeń. Była chyba zdziwiona, że nie, bo wszystko zagojone było juz dawno A wracając do Twojego pytania, to myślę, że trwanie odchodów lekarzowi nie przeszkodzi w kontroli. Możesz jednak też poczekać. To tylko ogólne zalecenie. Po prostu po połogu warto się skonsultować Odpowiedz Link Zgłoś
smacznamagda Re: czy do gina trzeba iść koniecznie po 6tyg? 01.09.06, 08:41 Ja poszłam w 7 tyg po porodzie. Kontrolnie i poniewaz coś tam ciagle leciało. I całe szczęście, że nie czekałam dlużej bo okazało się, że najprawdopodobniej zostały mi jeszcze spore kawałki w środku. Brrr... Jakbym poszła wcześniej to już by było wszystko ok, a tak muszę się faszerować lekami. Odpowiedz Link Zgłoś
goniusia1977 Re: czy do gina trzeba iść koniecznie po 6tyg? 01.09.06, 09:19 ja bylam po 8 tygodniach Odpowiedz Link Zgłoś
mata811 A ja zamierzam iść niedługo, ale ... 01.09.06, 10:10 ...jestem 8 m-cy po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś