mirra52 21.04.06, 11:11 www.allegro.pl/item97085798_wkladki_odchudzajace_do_butow_magna_power.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: Czy to działa??? 21.04.06, 11:20 Owszem, działa. Jak zrobisz systematycznie codziennie godzinny spacer (jak jest zalecane w instrukcji od wkładek), to niezależnie czy we wkładkach, czy bez, schudniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia98 Re: Czy to działa??? 21.04.06, 11:27 co ty zapytaj sprzedająca ile wazy to bedziesz wiedziała czy działa czy nie? Dla mnie bzdura kompletna - bardziej wierze w kosmetyki wyszczuplajace ale bez przesady bo wiadomo one modeluja ciało ale nie uwieżę ze kobiecie z wagą 100 kg wymodelują tak ze bedzie wazyła 70 kg? Poza tym na rynku sa polecane tabletki na odchudzanie dość drogie zapytaj w aptece ok. 80 zł za paczkę. Doradzam jedzenie chromu organicznego - spala tłuszcz - bierze udział w lepszej przemianie materii (cena przystępna) A MOJA RADA najlepsza - moj sposób codziennie biegam 1,5-2 km dziennie - figura gwarantowana!!! Polecam - kondycha super i figurka extra. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: Czy to działa??? 21.04.06, 11:25 Taaaa na pewno...jak wszystkie inne "cuda" na allegro, herbatki odchudzajęce, kremy powiększające biust. Szkoda nawet tych 8 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Czy to działa??? 21.04.06, 11:25 pewnie tak samo jak kolczyki na odchudzanie i na odchudzanie pasek i jeszcze słyszałam o rajstopach odchudzających przez masaż nóg ... Odpowiedz Link Zgłoś
masara25 Re: Czy to działa??? 21.04.06, 14:46 He,he...bardzo byśmy chciały żeby działały, prawda drogie Panie?? Odpowiedz Link Zgłoś