anicaf 19.03.06, 21:55 Był taki film, który pokazywał rozwój dziecka od poczęcia , chyba do narodzin nakręcono kamerą wewnątrz ciała kobiety. Jaki miał tytuł ? dzięki Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandrynka Re: poszukuję filmu o rozwoju dziecka w ciąży!!! 19.03.06, 22:20 nie znam filmu ale mam kilka zdjęć: i.timeinc.net/time/covers/1101021111/womb/womb_master.swf Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialamnicka Re: poszukuję filmu o rozwoju dziecka w ciąży!!! 19.03.06, 22:40 media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html Odpowiedz Link Zgłoś
molaj Re: poszukuję filmu o rozwoju dziecka w ciąży!!! 21.03.06, 12:13 dzisiaj na DISCOVERY o godz. 21.00 będzie "Doskonałość ciała" - od zapłodnienia do narodzin. Już kiedyś oglądałam na tym programie taki film o jaki pytasz, ale nie pamiętam czy to był taki tytuł. Jak nie masz DISCOVERY to może ktoś ze znajomych mógłby ci nagrać. pzdr MJ Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: poszukuję filmu o rozwoju dziecka w ciąży!!! 21.03.06, 12:17 Myślę, że chodzi Ci o film "W łonie matki". Dość często można obejrzeć go na kanale National Geographic. Bardzo fajny. Obejrzałam go w ciąży kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś