malgorzata9 02.06.06, 15:02 Zawiesili mnie jasna chooooroba! Bo mamy z męzem 2 konta prawdopodobnie. Odwieszą kiedyś czy płakać już? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: allegro-zawieszenie 02.06.06, 15:06 Zawiesili prawdopodobnie nie za te 2 konta (twoje osobne i osobne meze) ale za oplaty. sprawdz czy uregulowalas naleznosc allegro od sprzedazy i wystawionych aukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: allegro-zawieszenie 02.06.06, 15:08 na pewno za 2 konta, bo kilka miesiecy(!) temu z reka na sercu przyznaje ze podbilismy aukcje wózka tym sposobem. Nie linczujcie mnie za to tylko odpowiedzcie please.... Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: allegro-zawieszenie 02.06.06, 15:11 Jezeli macie wpisane te same adresy zamieszkania to mozliwe, ze za ta licytacje: ( Czy meza konto tez zawiesili? czy tylko twoje? powinnas dostac emaila od allegro,z podanym powodem zawieszenia konta. sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: allegro-zawieszenie 02.06.06, 15:15 To małżeństwo nie może mieć dwóch kont? Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:17 ehhhh.....p[odejrzewam ze albo za podbicie ceny was zawiesili albo za platnosci..innej mozliwosci nie widze, chyba ze ktos wam swinie podrzucil i napisal do Allegro ze jestescie oszustami ...hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:21 oooj.... A odwieszą, czy na wieki? Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:31 wiesz co napewno odwiesza ale mam propozycje, napisz do nich z prosba o podanie powodu takiego postepowania, i spytaj kiedy odwiesza....koledze zawiesili bo ktos napisal ze jest oszustem i byla draka, zanim sie wyjasnilo to trwalo to 2 tygodnie....a spytam oba konta wam zawiesili??? Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:34 Oba, oba... A taki piekny zestaw miałam wystawiony(( Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:38 Mowiłam? matko, czemu wtedy nie zawiesili tylko teraz??? Z ręka na sercu nic nie było!!! " Niedozwolone jest przebijanie ofert w swoich aukcjach bądź aukcjach innych Użytkowników, mające na celu sztuczne zawyżenie ceny lub zdobycie fikcyjnego pozytywnego komentarza." Odpowiedz Link Zgłoś
llidkaa Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:38 ja mialam to samo, nie odwiesili mi mimo wyjasnien, poprostu nie mozna podbijac cen i tyle, to nie zgodne z regulaminem, juz raczej nie odwieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:40 oj, Lidka, tak myślałam że kara boska mnie za to spotka((( Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:43 Ja mam dwa konta na siebie i z tego powodu z pewnością nie wieszają. Powiesili za podbijanie (swoją drogą to paskudne) i raczej nie odwieszą. A powiesili tak późno bo dopiero się zorientowali (albo ktoś {może uczestnik tej aukcji} podkablował). Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 16:17 Wiem, że paskudne, w piersi sie biję, ale wózka taniej bym nie oddała Pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 16:24 > Wiem, że paskudne, w piersi sie biję, ale wózka taniej bym nie oddała to trzeba było minimalną cenę ustalić... Możesz spróbować napisać do nich, wyjaśnić, przeprosić. Zdarza się, ze odwieszają po takich emajlach... Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 zaloz nowe konto 02.06.06, 16:31 to jedyne wyjscie, ale juz z innym adresem, moze rodzicow, no nie wiem co Ci doradzic, nie mialam takiego przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
amelina1234 Re: zaloz nowe konto 02.06.06, 16:36 niestey nie założysz już na inne konto((( mi zawiesili za negatywny komentarz (wystawiłam komus) a ten miał ponad 2 tys komentarzy pozytwywnych i napisał do allegro ze ja zmyslam, ze towar ok. skasowali mu komentarz, mi nie, bo wystawił mi też negatywa, więc ząłozyłam sobie drugie konto i wystawiłam jeszcze raz taki komentarz, no i zablokowali mi.Juz ponad rok temu i pisałam i zakładałam na nowo i nie chcieli mi odwiesic, ani nie założyłam nowego((( Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 16:41 jak to nie zalozy??? zalozy....moj znajomy sobie zalozyl, moze przeciez zalozyc na adres rodzicow z ich danymi np....niestety uwazam ze Allegro wcale bezpieczne nie jest wbrew pozorom i jak ktos bedzie chcial oszukac to i tak to zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 17:29 sorki ale dobrze ze ci zawiesili, to świństwo co zrobiliście!! A jak taniej nie chciałaś sprzedac to było trzeba podac cenę minimalną. Tak się nie robi i już! Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 18:11 pisz mejle ,przeproś ,poproś o odwieszenie i odwieszą tak do tyg czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 19:31 Ale ja to wiem, nie pisałam po to by uzyskac ocene swojego postepowania... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 19:47 Daj linka do swoich aukcji w sygnaturce... będzie wiadomo u kogo nie kupować Ohydne Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 20:09 Oj, prawdziwa z Ciebie czarna maruda Tak trudnio niektórym powstrzymac sie od oceny... Dziękuje wszystkim dziewczynom za miłe reakcje. ja wiem jak postapiłami widac mozna kulturalnie zabrac głos w dyskusji. Jeszcze raz dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś