Dodaj do ulubionych

allegro-zawieszenie

02.06.06, 15:02
Zawiesili mnie jasna chooooroba! Bo mamy z męzem 2 konta prawdopodobnie.
Odwieszą kiedyś czy płakać już?
Obserwuj wątek
    • joasiiik25 Re: allegro-zawieszenie 02.06.06, 15:06
      Zawiesili prawdopodobnie nie za te 2 konta (twoje osobne i osobne meze) ale za
      oplaty. sprawdz czy uregulowalas naleznosc allegro od sprzedazy i wystawionych
      aukcji.
      • malgorzata9 Re: allegro-zawieszenie 02.06.06, 15:08
        na pewno za 2 konta, bo kilka miesiecy(!) temu z reka na sercu przyznaje ze
        podbilismy aukcje wózka tym sposobem. Nie linczujcie mnie za to tylko
        odpowiedzciesmile please....
        • joasiiik25 Re: allegro-zawieszenie 02.06.06, 15:11
          Jezeli macie wpisane te same adresy zamieszkania to mozliwe, ze za ta licytacje:
          (
          Czy meza konto tez zawiesili? czy tylko twoje? powinnas dostac emaila od
          allegro,z podanym powodem zawieszenia konta. sprawdz
    • bri Re: allegro-zawieszenie 02.06.06, 15:15
      To małżeństwo nie może mieć dwóch kont?
      • shady27 my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:17
        ehhhh.....p[odejrzewam ze albo za podbicie ceny was zawiesili albo za platnosci..innej mozliwosci nie widze, chyba ze ktos wam swinie podrzucil i napisal do Allegro ze jestescie oszustami ...hmmm
        • malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:21
          oooj.... A odwieszą, czy na wieki?
          • shady27 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:31
            wiesz co napewno odwiesza ale mam propozycje, napisz do nich z prosba o podanie powodu takiego postepowania, i spytaj kiedy odwiesza....koledze zawiesili bo ktos napisal ze jest oszustem i byla draka, zanim sie wyjasnilo to trwalo to 2 tygodnie....a spytam oba konta wam zawiesili???
            • malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:34
              Oba, oba... A taki piekny zestaw miałam wystawionysad((
              • malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:38
                Mowiłam? matko, czemu wtedy nie zawiesili tylko teraz??? Z ręka na sercu nic
                nie było!!!
                " Niedozwolone jest przebijanie ofert w swoich aukcjach bądź aukcjach innych
                Użytkowników, mające na celu sztuczne zawyżenie ceny lub zdobycie fikcyjnego
                pozytywnego komentarza."

• llidkaa Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:38
                ja mialam to samo, nie odwiesili mi mimo wyjasnien, poprostu nie mozna podbijac
                cen i tyle, to nie zgodne z regulaminem, juz raczej nie odwieszą.
                • malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:40
                  oj, Lidka, tak myślałam że kara boska mnie za to spotkasad(((
                  • martaglowacka Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 15:43
                    Ja mam dwa konta na siebie i z tego powodu z pewnością nie wieszają. Powiesili
                    za podbijanie (swoją drogą to paskudne) i raczej nie odwieszą. A powiesili tak
                    późno bo dopiero się zorientowali (albo ktoś {może uczestnik tej aukcji}
                    podkablował).
                    • malgorzata9 Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 16:17
                      Wiem, że paskudne, w piersi sie biję, ale wózka taniej bym nie oddałasmile
                      Pozdrawiam i dziękuję
                      • nchyb Re: my mamy dwa konta a korzystamy z jednego 02.06.06, 16:24
                        > Wiem, że paskudne, w piersi sie biję, ale wózka taniej bym nie oddałasmile
                        to trzeba było minimalną cenę ustalić...
                        Możesz spróbować napisać do nich, wyjaśnić, przeprosić. Zdarza się, ze
                        odwieszają po takich emajlach...
                        • shady27 zaloz nowe konto 02.06.06, 16:31
                          to jedyne wyjscie, ale juz z innym adresem, moze rodzicow, no nie wiem co Ci doradzic, nie mialam takiego przypadku
                          • amelina1234 Re: zaloz nowe konto 02.06.06, 16:36
                            niestey nie założysz już na inne kontosad((( mi zawiesili za negatywny komentarz
                            (wystawiłam komus) a ten miał ponad 2 tys komentarzy pozytwywnych i napisał do
                            allegro ze ja zmyslam, ze towar ok. skasowali mu komentarz, mi nie, bo wystawił
                            mi też negatywa, więc ząłozyłam sobie drugie konto i wystawiłam jeszcze raz
                            taki komentarz, no i zablokowali mi.Juz ponad rok temu i pisałam i zakładałam
                            na nowo i nie chcieli mi odwiesic, ani nie założyłam nowegosad(((
                            • shady27 czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 16:41
                              jak to nie zalozy??? zalozy....moj znajomy sobie zalozyl, moze przeciez zalozyc na adres rodzicow z ich danymi np....niestety uwazam ze Allegro wcale bezpieczne nie jest wbrew pozorom i jak ktos bedzie chcial oszukac to i tak to zrobi
                              • a.lenard Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 17:29
                                sorki ale dobrze ze ci zawiesili, to świństwo co zrobiliście!! A jak taniej nie
                                chciałaś sprzedac to było trzeba podac cenę minimalną. Tak się nie robi i już!
                                • nycole Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 18:11
                                  pisz mejle ,przeproś ,poproś o odwieszenie i odwieszą tak do tyg czasu .
                                • malgorzata9 Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 19:31
                                  Ale ja to wiem, nie pisałam po to by uzyskac ocene swojego postepowania...
                                  • czarna_maruda Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 19:47
                                    Daj linka do swoich aukcji w sygnaturce... będzie wiadomo u kogo nie kupować
                                    Ohydne
                                    • malgorzata9 Re: czemu nie zalozy??? nie rozumiem 02.06.06, 20:09
                                      Oj, prawdziwa z Ciebie czarna marudasmile Tak trudnio niektórym powstrzymac sie od
                                      oceny... Dziękuje wszystkim dziewczynom za miłe reakcje. ja wiem jak
                                      postapiłami widac mozna kulturalnie zabrac głos w dyskusji. Jeszcze raz
                                      dziekuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka