matka-natki 15.12.04, 16:47 zamierzam zmienić swojego ginekologa na jakiegos lekarza właśnie z tego szpitala ale nie wiem na którego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiabar01 Re: dr Zioło z Żelaznej- napiszcie jakies opinie 15.12.04, 19:20 jestem pacjentką dr. Zioło z Żelaznej i z czystym sercem go polecam. Jest miły, dokładny, chętnie i orecyzyjnie odpowiada na wszystkie pytania. Nie robi problemów ze zwolnieniem lekarsim. wykonuje na Żelaznej też USG. Koszt wizyty u niego to 70 zł. Potrafi też polecić innych specjalistó np. od USG gdy potrzebne jest dokładniejsze badanie. To miły, fajny człowiek i dobry profesjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
lolalilu Re: dr Zioło z Żelaznej- napiszcie jakies opinie 15.12.04, 21:11 sympatyczny, ciepły, ale jeszcze dość młody. Może lepiej poszukać kogoś z większym doświadczeniem skoro decydujesz się na prywatne prowadzenie ciąży - czyli za pieniądze - zapłacisz trochę więcej, ale też w zamian otrzymasz znacznie większe doświadczenie i trochę większe poczucie bezpieczeństwa. Polecam prywatny gabinet na Łuckiej (centrum) tam przyjmuje całe szefostwo z Żelaznej. Świetna jest dr Mazur. Cudowna kobieta z bardzo dużym doświadczeniem. Telefon do tego gabinetu dostaniesz pewnie w sekretariacie szpitala (bo tam też przyjmuje dyrektor) pod numere 536 93 01. Odpowiedz Link Zgłoś
loren1 Re: dr Zioło z Żelaznej- podajcie namiary 16.12.04, 17:49 czy mozecie podac namiary do dr Zioło z Żelaznej? Gdzie przyjmuje i nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: a inni lekarze z Żelaznej? 16.12.04, 10:45 A możecie Dziewczyny polecić innych lekarzy z Żelaznej (dobrych oczywiście) i podać ich namiary? Czy jeśli taki lekarz założy mi kartę u siebie to mam wtedy większą szansę, by rodzić w tym właśnie szpitalu? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
blablacja Re: a inni lekarze z Żelaznej? 16.12.04, 23:00 Lolalilu napisała: "Polecam prywatny gabinet na Łuckiej (centrum) tam przyjmuje całe szefostwo z Żelaznej. Świetna jest dr Mazur. Cudowna kobieta z bardzo dużym doświadczeniem. Telefon do tego gabinetu dostaniesz pewnie w sekretariacie szpitala (bo tam też przyjmuje dyrektor) pod numere 536 93 01" I ja sie pod jej słowami mogę podpisać. Jesli będziesz mieć kartę i pieczatki w karcie ciąży od kogoś z szefostwa szpitala (dyrektor, ordynator inni starsi lekarze) to Twoje szanse na przyjęcie staną sie bardzo bardzo wysokie. A do tego zyskasz świetną opiekę bardzo dobrego lekarza. Polecam dyrektora Puzynę. Ciepły, spokojny i bardzo doświadczony lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
elgosia Re: dr Zioło z Żelaznej- napiszcie jakies opinie 16.12.04, 21:01 Dr Zioło robił mi ostatnie USG. Fajny, ale jak dla mnie na ginekologa zbyt luzacki. Ja chodziłam do Ślizień- Kuczapskiej (polecam). Dobrze słyszałam o Rodzeniu i s. Woźnej. Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: dr Zioło z Żelaznej- napiszcie jakies opinie 16.12.04, 22:43 Zioło spoko, tylko troszkę zakręcony Ale śmiechowy jest Natomiast polecam gorąco dr. Rodzenia, jest naprawdę dobrym specjalistą!! Odpowiedz Link Zgłoś
ula32 Re: dr Zioło z Żelaznej- napiszcie jakies opinie 17.12.04, 13:55 Dr Zioło prowadzi mi moją drugą ciąże i nie zamienilabym go na innego. Przemiły, przesympatyczny i zawsze dostępny pod telefonem w razie wątpliwości i obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
melba76 Re: dr Zioło z Żelaznej- napiszcie jakies opinie 17.12.04, 15:47 Ja prowadziłam ciążę u dr Dukaczewskiej z Contenty, tam też usg robią Zioło i Makowski - wszyscy są z Żelaznej. Oczywiście tam rodziłam - super! Co do dr Zioło - miły, rzeczywiście zakręcony. Jak przyjechałam już z rozwarciem i nierównym tętnem dzidzi badał mnie na izbie przyjęć i co chwilę pytał "to co mam pani w karcie napisać?" więc w zasadzie zdaignozowałam się sama Jeszcze jedno - badanie w dniu porodu do miłych i bezbolesnych nie należy - ten młody mężczyzna z pokaźnymi łapskami był najdelikatniejszy ze wszystkich lekarzy, lekarek i położnych, którzy mnie tam badali! Prawie nic nie bolało - a miało już co boleć! Odpowiedz Link Zgłoś
annalena Re: dr Zioło z Żelaznej- napiszcie jakies opinie 07.02.05, 18:28 rzeczywiście przesympatyczny, zawsze pogodny, uspokajający ("niech się pani nie martwi, ciąża to fizjologia"), ale jak przyszło co do czego, to ja np. nie umiałam się sama zdiagnozować, jak melba76 w którymś momencie trzeba było podjąć decyzję i doktor nie wiedział za bardzo co zrobić. decyzję podjęła za niego dr mazur - kobieta z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
aajn2 DZIŚ BYŁAM-POLECAM!!! 18.12.04, 15:14 Wizyta trwała godzine! Lekarz bardzo sumienny! Jestem baaaardzo zadowolona! Polecam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: dr Zioło z Żelaznej- napiszcie jakies opinie 07.02.05, 19:27 U dr Zioło byłam na USG ginekologicznym. Miły, delikatny, wyczerpująco informował, nie dziwił się, że chcę wszytsko zobaczyć na monitorze (a już kiedyś spotkałam sie z dziwnymi reakcjami lekarzy, gdy prosiłam o przekręcenie monitora w moją stronę). A w ogole na Żelaznej chodzę do dr Agnieszki Kurczuk- Powolny, kilka moich znajomych prowadzi u niej ciążę i takze są b. zadowolone - jest naprawdę świetna, nie straszy, moim zdaniem godna plecenia. Wizyta 70 zł, przyjmuje w piątki. Pozdr. Imb. Odpowiedz Link Zgłoś