rs108 09.01.07, 09:27 Witajcie, mam abonament w kliniece LUX MED. Czy któraś z Was może polecić dobrego, naprawde z powołania ginekologa, który by mógł prowadzić ciążę. Serdecznei proszę o Wasze porady. Pozdrawiam RS108 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rs108 Re: dobry ginekolog w LUX MED Warszawa - proszę o 09.01.07, 10:18 Podtrzymuje i proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś
marinas Re: dobry ginekolog w LUX MED Warszawa - proszę o 09.01.07, 12:50 kiedyś tam pracowałam i pamiętam ze doktor Chlabicz i doktor Monika Antepowicz mieli duuuużo klientek, które chciały tylko do nich. Ale niestety teraz nie wiem czy oni tam jeszcze pracują. Na racławickiej przyjmował kiedyś chyba dr Popławski (ale nie pamiętam w 100% czy to własciwe nazwisko)też ustawiały się kolejki, więc tylko tyle mogę Ci powiedzieć. Ja kilka razy badałam się u dr Antepowicz i byłam zadowolona, ale nie byłam jeszcze w ciąży więc nie powiem Ci na własnym przykładzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: dobry ginekolog w LUX MED Warszawa - proszę o 09.01.07, 17:02 Polecam do tego celu forum "szpitale" Po to zostało stworzone aby tam szukać opinii forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 Odpowiedz Link Zgłoś