Dodaj do ulubionych

Warszawa- nr 170 ul. Gandhiego

22.04.05, 16:49
Bardzo proszę o jakieś wiadomośco o tym przedszkolu.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agus277 Re: Warszawa- nr 170 ul. Gandhiego 25.04.05, 10:26
      czesc
      jestem równiez zainteresowana wszelkimi opiniami na temat tego przedszkola. Nie
      dostalismy sie do przedszkola, które sami wybralismy dla małej, dlatego tez
      jesteśmy na Gandhiego.
      Agnieszka
      • ciutka Re: Warszawa- nr 170 ul. Gandhiego 25.04.05, 17:27
        Ja tez jestem ciekawa opini, my czekamy czy nas przyjmą czy nie, ponieważ Agatka
        by byla rocznikowo mlodsza, pozdrawiamy!!!
    • agus277 Re: Warszawa- nr 170 ul. Gandhiego 27.04.05, 11:04
      czesc

podtrzymuje tamat i mam nadzieje, ze wkoncu ktos sie odezwie i powie kilka słow
      o tym przedszkolu
      pozdrawiam
      • mami7 Re: Warszawa- nr 170 ul. Gandhiego 27.04.05, 12:32
        Rozmawiałam przez telefon z panią dyrektor. Wydawala się w porządku. Miała zostawić dla nas kartę u pani przedszkolanki, która ma dyzur do 17. Cóż, mąż przyjechał po kartę, a pani przedszkolanka nie wydała mu jej, bo nic nie wiedziała o sprawie.
        Nie wiem czy wydanie karty to jakaś zdrada stanu, czy co? Przecież wydanie pustej karty, która miała być zresztą przygotowana, nie świadczy o przyjęciu do przedszkola, które zresztą zagwarantowała mi pani dyrektor.

W sumie ciekawie wyglądał tam plac zabaw, trochę nowych zabawek i sporo drzew. Ale sam budynek koszmarny. Mąż powiedział, że nie chce tam oddać dziecka.

Ale to tylko takie tam jedno małe, krótkie doświadczenie. Dziecko nie będzie tam chodzić.
        Może niech wypowiedza się lepiej mamy, których dzieci są w gronie szczęsliwców uczęszczających do przedszkola nr 170.

Pozdrawiam

• agus277 Re: Warszawa- nr 170 ul. Gandhiego 27.04.05, 14:10
      Czesc

Może pani dyr. zwyczajnie zapomniała. My zapisalismy tam małą.
      rzeczywiscie budynek jest straszny, ale niestety tak wyglądają prawie wszystkie
      państwowe przedszkola na mokotowie. 31 maja jest zebranie rodziców a w czerwcu
      sa trzy spotkania integracyjne. mam nadzieję, że budynek nie jest
      odpowiednikiem tego co przedszkole może zaproponować.
      Dyr, przedszkola gdzie sie nie dostaliśmy poleciła własnie to, mowiąc,zę
      wykazują dużą inicjatywę, mają sporo pomysłow,wspominała o konkursach
      tanecznych, zobaczymy. Mimo wszystko nadal mam nadzieję ze odezwie sie jakas
      mama , ktora powie nam coś więcej o tej placówce

pozdrawiam
      • mami7 Re: Warszawa- nr 170 ul. Gandhiego 27.04.05, 14:38
        Jasne, to nie było słowa ostrej krytyki z moje strony, ale włąściwei moja reakcja na nie wink
        Pani dyrektor w trakcie rozmowy ze mną wklepywała w kartę dane synka wink
        Nieważne, może to i lepiej, bo mąż sobie wyrobił zdanie. Negatywne, ale jakies jest wink

Wiem, że to jak wygląda na zewnątrzr o niczym nie świadczy, jasne. Tymbarzdiej, że plac zabaw mi się spodobal, na zewnątzr przecież wink

Zyczę powodzenia w szukaniu opinii i w przedszkolowaniu wink)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka