Dodaj do ulubionych

Białystok-porodówki-proszę o opinie

19.09.04, 10:51
Dziewczyny, które rodziły w Białymstoku w różnych szpitalach, lub klinikach -
proszę Was o opinie!! W
idzę tu opinie o innych miastach i chciałabym poznać opinie o b-stockich
porodówkach. Mnie czeka decyzja za jakieś 5 miesięcy i już wolę się
dowiedziec wszystkiego.
Sama nasłuchałam się kilku niepochlebnych uwag o PSK ( ze strasznym prof.
Urbanem na czele) o W-wskiej mniej, ale też negatywne. Mimo remontu
dziewczyny łapią gronkowce i tu też pracuje chyba Urban-syn, też 'b.
sympatyczny' lekarz.
Ale wolę, żeby doświadczone mamusie, które rodziy, wypowiedziały się na ten
temat!!! Czekam na odzew. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • look29 Re: Białystok-porodówki-proszę o opinie 19.09.04, 14:03
      Hej,
      Ja rodzilam dwa lata temu na Parkowej jestem zadowolona z podejscia ,z opieki
      nad moja osoba a do opieki nad dzieckiem mam troche zastrzerzen.
      • rybcia30 Re: Białystok-porodówki-proszę o opinie 20.09.04, 20:36
        Hej, look29, ja Parkową tez znam od środka bb dobrze (operacja), moja koleżanka
        tam troje dzieci urodziła i wiem, że jest ok, ale mi chodzi nie o prywante
        kliniki, ale o państwowe, bo to jest naprawdę ciekawe poczytać, co dziewczyny
        przeżyły i co o tym wszystkim sądzą.
        Pozdrawiam!!!!papa
    • rybcia30 Re: Białystok-porodówki-proszę o opinie 23.09.04, 18:01
      Kobietki, nie wierzę, że tu Was nie ma - piszcie, o wszystkich klinikach w
      Białym! Nawet prywatnych!!!!!
      • warszawiana Re: Białystok-porodówki-proszę o opinie 30.09.04, 21:10
        Cze Ja leżałam tylko na pato w PSK i potwierdzam że dr. Urbański jest straszny ale syn super. Polecam też dr. Świątecką z PSK
    • rybcia30 Re: Białystok-porodówki-proszę o opinie 05.10.04, 19:32
      Podciągam do góry, m0że się znajdą chętne kobietki do napisania.
    • ewt80 Re: Białystok-porodówki-proszę o opinie 05.10.04, 20:24
      Rodziłam na Warszawskiej 3 lata temu,szpital jak szpital.Jak leżałam na sali
      ogolnej to personel był delikatnie mówiąc mało przyjemny,ale jak wykupiłam sale
      eko to wszystko sie zmieniło,ta sama połozna okazało sie że potrafi byc miłasmile
      No ale w sumie było ok,po porodzie leżałam w sali z dzieckiem połozne bardzo
      miłe,co prawda w nocy ja sie wszystkim musiałam zająć,ale nie powiem żeby pobyt
      tam należał do traumatycznych przezyć.Teraz tez będę rodziła Na Warszawskiej.O
      PSK słyszałam wiele złego od pracującego tam personelu,więc jakoś nie chce
      sprawdzac czy to prawda.
    • inez21 Re: Białystok-porodówki-proszę o opinie 07.10.04, 18:34
      HEJ DZIEWCZYNY ja rodziłam dwoje dzieci na warsza3skiej,pierwszego synka 4lata
      temu a drugiego niecałe 3mce temu.Za każdym razem byłam zadowolona,personel jest
      miły i kompetentny,szczególnie pielęgniarki noworodkowe.Lekarze pediatrzy też
      wspaniali.Teraz po remoncie jet tam ładnie czysto i komfortowo. Jeśli chodzi o
      gronkowca to można go załapać wszędzie ,w tym roku moje dwie koleżanki załapały
      w prywatnych klinikach także nie ma na to reguły.Myślę że wiele zależy od
      szczęścia i tego na kogo się trafi dlatego każdy może mieć inną opinię.J a
      polecam warszawską o psk też słyszałam ninajlepsze opinie zwłaszcza o
      opryskliwości personelu...Jeśli chodzi o dr.Urbana to na warszawskiej jest on
      głownie kierownikiem przychodni i na odziale raczej żadko bywa.Jeśli macie
      jakieś pytania to piszcie na inez21@gazeta.pl gorąco pozdrawiam i życzę lekkich
      porodów, a oto mój młodszy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=16452946
      papapa!!!
      • madzik777 Re: Białystok-porodówki-proszę o opinie 07.10.04, 19:07
        Ponad miesiac temu rodzilam w PSK. Opisywalam juz gdzies tutaj swoj porod. Sam
        porod odbyl sie na sali eko z mezem i z przeswietna dr Maria Janucik Gacuta -
        dlatego o ile mozna tak powiedziec - bardzo milo wspominam sam ten aktwink.
        Polozne na samej porodowce tez super. Zaznaczam, ze nikogo nie oplacalam. No
        niestety po porodzie na oddziale bylo tak jak mnie przestrzegano - znieczulica
        totalna. Ale trwalo to tylko 3 dni, wiec da sie wytrzymac. PSK polecam zw
        wzgledu na sprzet, ktory tam maja. W razie czego... Rodzila ze mna dziewczyna,
        ktorej dziecko od razu po przebadaniu trafilo do DSK niestety. Pewnych sytuacji
        nie da sie przewidziec.
        • rybcia30 Re: Białystok-porodówki-proszę o opinie 12.10.04, 16:17
          Dzięki kobietki za odzew. Dobrze Was poczytać, bo w sumie skąd te info wziąć?
          Ja się obawiam, że ze względu ciążę podwójną i tak wyląduję w PSK, bo podobno
          tak ja piszecie mają tam najlepszy sprzęt....No, ale trudno, czego się nie robi
          dla dzieci...
          Piszcie, może uzbiera sie nam więcje informacji smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka