Dodaj do ulubionych

Jakiego lekarza z kliniki Arciszewskich ...

18.04.06, 09:25
...w Białymstoku możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • anastazja02 Re: Jakiego lekarza z kliniki Arciszewskich ... 18.04.06, 09:38
      jak bylam w 24tc na 4d w tej klinice to przyjmowal mnie doktor pietrewicz,ma
      podejscie do pacjentki,sympatyczny,wszystko dokladnie wytlumaczy.polecam.
      • gruba_dynia Re: Jakiego lekarza z kliniki Arciszewskich ... 18.04.06, 09:45
        Jak dużo wcześniej trzeba zapisać się tam na porod?
      • ankaiw Re: Jakiego lekarza z kliniki Arciszewskich ... 18.04.06, 09:50
        Pietrewicz jest u Ariciszewskich?????????????????? Do tej pory pracował na
        Parkowej
        • anastazja02 Re: Jakiego lekarza z kliniki Arciszewskich ... 18.04.06, 10:54
          ja z doktorem pietrewiczem umawialam się na 4d to może dlatego on mnie
          przyjmowal,moja siostra rok temu miala cc na parkowej u pietrewicza i nie może
          sie nachwalic,od polowy ciąży mowila lekarzowi że tam chce rodzić.super
          warunki,super opieka,nie pamietam dokladni,placila chyba 1400.
    • jashka80dm Re: Jakiego lekarza z kliniki Arciszewskich ... 18.04.06, 11:12
      Klinika Arciszewskiego ma to do siebie ze zatrudnia naprawde dobrych fachowcow. Ja osobiscie chodze tam do doktora Macieja Lipskiego- poleconego mi zreszta przez kolezanke. Doktor Lipski ma rowniez zajecia w szkole rodzenia na warszawskiej, jak rowniez pracuje w szpitalu na warszawskiej. Kolezanka mi mowila ze jak chodzila do szkoly rodzenia a pozniej rozmawaila z dziewczyna,mi ktore rodzily u Lipskiego to mowily ze jest poprostu wspanialy. Z innych zrodel wiem, ze niestety Dr Arciszewski nie ma za dobrej opinni jako lekarz. Poki co polecam szkole rodzenia bo warto, a i mozna z innymi dziewczynami porozmawiac o lekarzach, porodach i wyprawkach- bo tam poza prowadzaca polozna to same wieloryby smile))) pozdrawiam
    • coco13 Re: Jakiego lekarza z kliniki Arciszewskich ... 26.04.06, 20:28
      Ja polecam doktora Tomasza Zbrocha. Jest cierpliwy, miły, konkretny i
      kompetentny. Jego dużym plusem jest to - że każdej pacjentce poświęca tyle
      czasu ile potrzeba. Pracuje też w PSK (ale nigdy tam nie byłam). Nie natknęłam
      się na żadną negatywną opinię na jego temat. Jest to jedyny lekarz od którego
      wychodziłam spokojna i poinformowana.
      Rodziłam w klinice w grudniu (całą ciążę tam prowadziłam) i wszystkie kolejne
      też będę. Oczywiście polecam też szkołę rodzenia na Warszawskiej. Aż chce się
      przychodzić!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka