gadmar 18.04.06, 10:23 Czy ktoś może polecić dobrego ginekologa-położnika pracującego w szpitalu w Pyskowicach i mającego praktykę najlepiej w Gliwicach, no i majacy usg w gabinecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprotka6 Re: dobry ginekolog z Pyskowic 18.04.06, 11:40 Polecam dr Księżarka, pracuje w Pyskowicach, słyszałam ze ma gabinet na Zabrskiej w G-cach.Nie wiem czy ma usg, musiałabys sama spr. Osobiscie chodze do dr Giersza do radanmedu-basztowa, g-ce, tez pracuje w pyskowicach, ma usg w gabinecie i w dodatku mozna równiez do niego chodzic na nfz.Nie wszystkie pacjentki akceptuja jego surowy wyraz twarzy i nastawienie na konkret, zwłaszcza te, które lubia sobie z lekarzem pogadac o wszystkim. Ja go b sobie cenie-swietny specjalista!No i w koncu ordynator z Pyskowic, dr n med P.Binkiewicz.ma 2 gabinety w bytomiu, niestety adresu nie znam, ponoc w najblizszym czasie otwiera w gliwicach, ale nie mam pojecia gdzie.Tez swietny lekarz, wg moich obserwacji, a spedziłam w Pyskowicach ostatnio ponad 2 tygodnie, stad mam jakies lekkie rozeznanie. Odpowiedz Link Zgłoś