msren 20.08.06, 21:35 Dziewczyny, czy wieci moze gdzie w Olsztynie mozna zrobic USG 3/4 D??? No i jaki jest tego koszt? Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcjanna78 Re: Gdzie w Olsztynie USG 3/4 D 20.08.06, 22:32 Musisz się wybrać do Szpitala Wojewódzkiego, tam przyjmuje dr Hoppe i jako jedyny póki co ma sprzęt 3/4D. Koszt to 200 zł(nagrywa płytkę). Fachowe badanie (przepływ krwi, serce, liczy paluszki itp. Wizyta trwa ok 30 minut, ale trzeba się umówić wcześniej, ja czekałam tydzień na to USG. Warto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k Re: Gdzie w Olsztynie USG 3/4 D 20.08.06, 22:58 Ja mogę ci polecić w Elblagu, kosztuje 100zł (ale bez płytki), musisz jeszcze doliczyc koszty dojazdu 2x15zł, czyli razem 130zł to i tak taniej niz w Olsztynie, a lekarz ma podobno jeden z najlepszych aparatów w kraju (podobno jest takich tylko 15 na całą Polskę). www.ginekolog.elblag.pl/flash.html Jak sie zdecydujesz napisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
msren Re: Gdzie w Olsztynie USG 3/4 D 21.08.06, 18:07 Bardzo Wam dziekuje za wszelkie informacje. Dzieki Wam dowiem sie czy z moim dzieciatkiem wszystko dobrze Pozdrawiam serdecznie Renata Odpowiedz Link Zgłoś