asia-24 29.10.06, 11:05 Chce się wybrać z moją mała 15mc znajdziemy tam coś dla nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamynia Re: Stumilowy las-ktoś był?Jak wrażenia? 30.10.06, 07:29 Myślę, że znajdziecie. Bo to figloraj raczej dla mniejszych dzieci. Mój 3.5 latek po godzinie był już nieźle wynudzony, ale maluszki szalały tam równo. Jest miło, czysto, nowiutko, pachnąco. Dla rodziców dobre kawki i domowe ciasta, dla dzieci łakocie - do kupienia oczywiście. Sam małpi gaj raczej mały, do tego dla maluszków dodatkowo zjeżdżalnie, basenik z piłkami, samochodziki do odpychania nogami, kilka wolnostojących edukacyjnych fajnych zabawek. Ale tak jak piszę raczej dla małych dzieci. Synek np. z Agatki jest siłą wyciągany po 2-3 godzinach, a tu po 1 sam chciał już iść. Ale i tak czasem pewnie będziemy tam zaglądać w zimowe wieczory, bo mieszkamy na tym osiedlu)) Odpowiedz Link Zgłoś
juka_2 Re: Stumilowy las-ktoś był?Jak wrażenia? 05.11.06, 01:12 > Ale i tak czasem pewnie będziemy tam zaglądać w zimowe wieczory, bo mieszkamy n > a > tym osiedlu)) My też ) W którym bloku mieszkacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamynia Re: Stumilowy las-ktoś był?Jak wrażenia? 08.11.06, 22:45 Juka - mieszkamy w bloku - 55a. Pozdrawiam Agata i Olek Odpowiedz Link Zgłoś
madam5 Re: Stumilowy las-ktoś był?Jak wrażenia? 31.10.06, 20:01 Gdzie znajduje się ten figloraj? Odpowiedz Link Zgłoś
mamynia Re: Stumilowy las-ktoś był?Jak wrażenia? 31.10.06, 20:11 Na Zielonym Romanowie - koniec Bałut - prawie pod Aleksandrowem. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_bb_cc Re: Stumilowy las-ktoś był?Jak wrażenia? 01.11.06, 20:47 A tak przy okazji, nawiązujac do tematu, który figloraj jest najfajniejszy w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś