mkonkol 20.09.05, 09:56 Drogie e-mamy! Może macie kontakt do dobrego fotografa w Warszawie. Chciałabym córci zapewnić miłą pamiątkę po dniu chrztu. Pozdrawiam, Maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ccleo Re: Dobry fotograf Warszawa-chrzest 21.09.05, 14:18 Ja mogę polecic napisz na: klaara@poczta.fm cleo Odpowiedz Link Zgłoś
anniia Re: Dobry fotograf Warszawa-chrzest 26.09.05, 16:39 ja znam wejdz na www.fotoreporter.waw.pl tam są prace tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
july.29 Re: Dobry fotograf Warszawa-chrzest 26.09.05, 17:33 spytaj w parafii, czy nie mają podpisanej umowy z fotografem. U nas np. - bez uzgodnienia z nami - robiła zdjęcia Agencja Bertoni. Zdjęcia b. dobrej jakości, dość drogie, nie dają negatywów. Ale nasi znajomi, którym nawalił inny fotograf, byli b. zadowoleni, bo tak zostaliby na lodzie. j. Odpowiedz Link Zgłoś
anjn Re: Dobry fotograf Warszawa-chrzest 04.12.05, 14:59 www.photomodels4u.com/?page=galeria&usid=208 Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: Dobry fotograf Warszawa-chrzest 05.12.05, 23:54 Haha Bertoni i podpisana umowa-chyba z ksiedzem. Robia zdjecia zawsze i wszedzie.I wcale nie sa dobre.Najlepiej ich przerobic- wziac te ich wypociny i wrzucic na skaner i oddac.Ja juz zrobilam tak parokrotnie.Wyludzacze i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś