ania.silenter Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 02.12.05, 14:32 prowadził moją ciążę od 6 tyg. do 22 tyg. Potem przeszłam do prof. Dębskiego, bo chciałam być po okiem najlepszego specjalisty (moja pierwsza ciąża zakończyła się w 31 tc z powodu gestozy) i chciałam rodzić u niego w szpitalu. Dr Czempiński - sympatyczny, miły, delikatny, dobrze wychowany i kompetentny. Zrobił na mnie dobre wrażenie. Zlecał chętnie potrzebne badania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 02.12.05, 17:28 A w jakim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 02.12.05, 17:38 driadea napisała: > A w jakim mieście? Jak to w jakim? W Polsce jest tylko Warszawa, nie wiesz? To jest właśnie warszawskie forum. No co Ty, Driadea, naprawdę nie wiedziałaś? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 02.12.05, 17:48 Wiedziałam, wiedziałam, no co jak co ale taki fakt przeoczyć? tak pro forma zapytuję... Odpowiedz Link Zgłoś
annawk Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 02.12.05, 23:00 prowadził moją ciąże - nie mam do niego zastrzeżeń miły, konkretny,fajny facet - a przede wszystkim dostępny każdego dnia - co w ciąży jest dosyć ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 06.12.05, 12:29 podciagam. moze znajda sie jeszcze inne mamy, ktorych ciaze prowadzil dr. Czempinski? jak jest u niego ze zwolnieniami? Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 07.12.05, 10:53 MOja zagrozona ciaze prowadzil. Dzieki niemu w ogole Michas sie urodzil, bo pewnie by sie nie udalo .... Nie wysylal niepotrzebnie na zwolnienie, ale... rozumie, gdy potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
yvona79 Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 11.12.05, 19:12 Szczerze polecam. Super lekarz. Prowadził moją ciążę, cały czas do niego chodzę. Nie wyobrażam sobie teraz wizyt u innego ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
nela23 Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 11.12.05, 20:25 Czytałam o nim dużo na www.babyboom.pl, złota lista i czarna lista. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jorn1 Re: dr.Czempinski (Medicover)-prosze o opinie 17.12.05, 00:07 Prowadzil moja ciaze i odbieral porod w Praskim. Super lekarz, bardzo sympatyczny facet. Dzieki jego szybkiej decyzji o cesarce moj Synek urodzil sie bez wiekszych komplikacji. Na zwolnieniu bylam caly 3 trymestr, dostalam je bez problemu ( wczesniej nie chcialam ). Serdecznie polecam! Pozdrawiam J&J Odpowiedz Link Zgłoś