mamijagodi 14.08.06, 23:34 Macie doświadczenia? Napiszcie gdzie mają dobre podejście do dzieci, a jakich miejsc się wystrzegać. Moja 3latka ma dziurkę w jednyce, którą już widać. Czeka nas wizyta. Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: Gdzie dentysta dla 3 latka w Warszawie? 14.08.06, 23:40 Bardzo polecam "Elefantena" na Szolc Rogozińskiego , na Ursynowie. Moje dzieci są zachwycone miejscem , opersonelem , metodami . Niestety ze smutkiem dowiedziałam się że nasza ulubiona pani doktor wyjechała i musimy wybrać inną panią . Będziemy próbować do doktor Sowy . www.elefanten.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: dobry link 14.08.06, 23:42 chciałam z pamięci , ale nie wyszło tu jest dobry : www.elefant.med.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: Gdzie dentysta dla 3 latka w Warszawie? 14.08.06, 23:45 Wysłałam Ci telefon na prywatne konto. Świetna dentystka, wszyscy są zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
rara75 Re: Gdzie dentysta dla 3 latka w Warszawie? 15.08.06, 22:50 BARDZO polecam Pana Krokodyla - chyba www.pankrokodyl.pl Bylam w ubieglym tygodniu ze swoim 4-latkiem. Cudowne podejscie, swietnie wszystko tlumacza. Maly nie chcial wyjsc z gabinetu, a tego dnia mial kiepski humor. Podobalo Mu sie wszystko: sam gabinet, P.Stomatolog, przyrzady, wypelnienia, etc. Mamy ten sam problem - dziurke w jedynce. Okazalo sie takze, ze sa male ubytki w 3 innych zabkach, wiec bedziemy szybko dzialac. Wybral do nich niebieskie plomby, bo chce miec "koguty policyjne" )) Odpowiedz Link Zgłoś