olalia 11.01.06, 11:24 Poszukuję dobrego stomatologa dla 3- letniego dziecka.Najlepiej z Gdyni.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piastka Re: Stomatolog Trójmiasto ! 11.01.06, 11:48 Bardzo polecam dr Ewę Micińską tel.058/6685021. Przyjmuje w gabinecie na ul. Przebendowskich (obok Klifu) w sąsiedztwie ciastkarni "Mamuśka" (sieci Cheese Cake). Pani Ewa poradziła sobie z moją córą - nadwrażliwcem przy naprawdę trudnych zabiegach stomatologicznych (zastrzyki itp.) i od trzech lat leczę dzieci tylko u niej. Gabinet m.in. prowadzi coś w rodzaju poradni dla dzieci przedszkolnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olalia Re: Stomatolog Trójmiasto ! 11.01.06, 17:10 Bardzo Ci dziękuję.To dla mnie bardzo ważna sprawa.Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: Stomatolog Trójmiasto ! 17.01.06, 12:09 Ciekawa jestem Twojej opinii (jeśli już byłaś). Czy dobrze poleciłam? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.kotarska Re: Stomatolog Trójmiasto ! 01.02.06, 19:26 Polecam dr Emerich z AM. Prywatnie przyjmuje w Sopocie. Mój smyk był pierwszy raz jak miał 11 m-cy. poszło nieźle tel 585515839 Odpowiedz Link Zgłoś
m.kotarska Re: Stomatolog Trójmiasto ! 01.02.06, 19:30 Zapomniałam dodać. pani dr zajmuje się tylko dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
benita5 Re: Stomatolog Trójmiasto ! 29.03.06, 18:17 dr Katarzyna Emmerich - chodzilismy do prywatnego gabinetu w gornym Sopocie i naprawde goraco polecam za podejscie i fachowosc !! O perfumach Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Stomatolog Trójmiasto ! 02.02.06, 15:55 clinika medica w gdyni....doktor soliszko frankowska... latanie na rakiecie..czytaj fotelu dentystycznym.. brzęczace pszczółki...goniace robaki w buzi... itp....mój 2,5 letni syn zachwycony... to młoda fajna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Stomatolog Trójmiasto ! 02.02.06, 17:41 no ja moge polecic w Gdańsku, ale to pewnie nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mawikt Cytrusowa - prośba 11.02.06, 23:57 Hej, napisz kogo polecasz w Gdańsku? Przydałoby mi się... M. Odpowiedz Link Zgłoś
aniald1 Re: Stomatolog Trójmiasto ! 12.02.06, 00:06 Nasza pani doktor jest wprawdzie z Gdańska ale mogę Ją spokojnie polecić. Mojej Julce zrobiła się dziurka w 4-ce. Zaplombować sobie nie dała, zrobiliśmy podejście do carisolv'u (czy tak się to pisze?) - okazało się, że za późno na tą metodę więc pozostało lapisowanie. Umówiłam się na wizytę z sercem na ramieniu ale było świetnie. Na początku wprawdzie Mała się zapierała ale pani doktor dużo czasu poświęciła aby dziecko do siebie przekonać i udało się - ząb jest zalapisowany. HuRRRRRRRRRRRRRRa Namiary: Duodent, Osowa ul. Jednorożca 55a (tel. 554 64 15) Odpowiedz Link Zgłoś
asiak21 Re: Stomatolog Trójmiasto ! 12.02.06, 11:35 A mogłabym prosić o podanie namiarów na super dentystę (bardzo cierpliwego) dla 2,5 letniej dziewczynki, w Gdańsku ))) Musimy się niedługo wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: Stomatolog Trójmiasto ! 12.02.06, 16:02 Poszukaj też w wyszukiwarce. Moi znajomi są zadowoleni z doktor Sałek ul.Gen.Grota-Roweckiego 2A (boczna od ulicy Kartuskiej tel 306 40 36). Ja chodzę do dr Bielawy, przyjmuje na Zaspie w przychodni ale chyba jako ortodonta. Prywatnie przyjmuje na Królowej Jadwigi w Centrum "Pogodne" na Ujeścisku. Robi dokładnie to samo co dr Sałek. W porównaniu trochę taniej. Mnie ona odpowiada. Jest cierpliwa. Moja dwuletnia córka przekonała sie i ostatnio jest nawet bez płaczu. Za "szybkie plomby" płaciłam po 20 zł ale z gwarancją- jak wypadła to już bez żadnej opłaty. Przyjmuje też dorosłych-sama do niej chodzę. Ocaliła mi zęba bo wg innej był już tylko do wyrwania i wcale nie wydałam na to "majątku" Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: Stomatolog Trójmiasto ! 12.02.06, 16:04 tel do dr Bielawy 7604457- to do gabinetu (poniedziałki, czwartki i soboty)- chyba.Od 11-tej do 20-tej Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa w Gdańsku polecam 14.02.06, 13:58 przychodnię w ETC, a dentystka to dr Magda Ąółtak - Staroń - fantastyczne podejscie do dzieci, dorosłych zresztą też leczy. Byłam świadkiem, jak dzieciaczek siedzial jej na fotelu - mogla mu wszystko z ząbkami robic, ma niesamowite podejście Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.sol Re: Stomatolog Trójmiasto ! 23.02.06, 16:20 Ja z moim 5 latkiem chodze od 2 lat do dr.Markowskiej. Co prawda jest w Sopocie, na Kamiennym Potoku, ale moj synek panikuje u fryzjera, drze sie i trzeba go siła prowadzic a u tej pani dr siedzi z rozdziawiona buzia!!! Ma niesamowite podejscie do dzieci, daje nagrody. Moj synek nie moze sie doczekac kiedy zrobi mu sie nastepna dziura bo pani dr obiecala mu zielona plombe Naprawde super babka. Plomba kosztuje 70 zl a przeglad nic. Raz na pol roku chodzimy tez na lakierowanie. tel. do gabinetu: 550 65 36- popoludniami Odpowiedz Link Zgłoś
barmul Re: Stomatolog Trójmiasto ! 17.05.06, 14:30 Ja też jestem na etapie poszukiwań i napewno NIE polecam pani.dr. przyjmującej w Batorym w Gdyni. Szczęka mi opadła, jak obraziła się na trzylatka, że nie chce z nia współpracować.... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie05 Re: Stomatolog Trójmiasto ! 17.05.06, 16:49 Polecam panią dr Joannę Filar - Wrzuś. Przyjmuje we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej obok dawnego Sezamu, obecnie chyba bank ING. Moja mała była już zrażona do dentysty po wizytach w wojewódzkiej przychodni, zresztą ja też - NIE POLECAM!!! Teraz uwielbia chodzić do dentysty i mówi, że tylko do pani Wrzuś, nigdzie więcej nie pódzie . Super podejście do dzieci, gabinet i poczekalnia urządzone z myślą o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
hahashi Re: a czy kogoś polecacie w okolicach Karwin? 18.05.06, 08:45 Muszę iść z Agatką I raz i nie chcę żeby się zraziła. Niestety jesteśmy bez samochodu. Wygodniej będzie bliżej domu, ale nie znam tu stomatologów dla dzieci. Sama też potrzebuję pilnie dentysty i nie wiem gdzie się wybrać. Poradźcie coś proszę dla Agatki i dla mnie. Pozdrawiamy serdecznie. Maja Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga69 Stomatolog dziecięcy Zaspa, Przymorze, pilne! 31.08.06, 11:17 Witam,potrzebuję pilnie iść do dentysty z moją trzylatką. Widziałąm że polecaliście na Zaspie dentystkę, proszę o namiary, nie mogę znależć. albo jakiś inny dobry dentysta z Przymorza, Zaspy. Prosze o pomoc, sprawa dosyć pilna Odpowiedz Link Zgłoś