Gość: małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu czasmi mozna zobaczyć reklamę takiego urządzenia, ciekawa jestem czy faktycznie tak rewelacyjnie myje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aster Re: urządzenie produkujące parę IP: *.aster.pl 22 lata temu ja też, bo teraz staniało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: urządzenie produkujące parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu To takie małe, z ceną ok. 100 zl jest do niczego - tez kupiłam, zachęcona reklamą. I tak: wlochata ostra szczoteczka dołączona do urządzenia " kończy " się bardzo szybko, a bez niej urządzenie jest niczym. Nadaje się wyłącznie do małych powierzchni.Szczoteczka najszybciej zużywa się na fugach terakoty czy glazury. Przystawka do mycia okien połączona ruchomym przegubem lubi się odłączyc, a para jest naprawde gorąca. Zbyt mały zbiornik na wodę. Próbowałam umyć silnik w samochodzie - nic z tego, za mała wydajnośc. Poszłam do sklepu i oddałam, powiedziałam, że się poparzyłam i przyjęli bez specjalnych trudności. Nie warto zawracać sobie tym głowy, lepiej kupić Karchera - ale to dużo droższa impreza. Odpowiedz Link Zgłoś