Gość: kk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu dziekuje za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: gdzie kupić tanie firanki w warszawie? 20 lat temu w OBI lub Praktikerze... 14 zł za mb Odpowiedz Link Zgłoś
verbatiim Re: gdzie kupić tanie firanki w warszawie? 20 lat temu Jak nie przeraża cię Stadion X-lecia, to polecam. Jest jeden "boks" w głównym wejściu od Waszyngtona (jeszcze przed schodami na stadion - ten taki "korytarz" gdzie są kramiki po prawej i lewej stronie)- po prawej stronie(stojąc twarzą w kierunku wejścia na stadion), mniej więcej po środku całej tej drogi. Firanki sprzedaje pani (ok. 40 lat) i ma naprawdę duży wybór bardzo dobrych firan. Do tego zna się na rzeczy i jak potrzebujesz zasłonek to ona super doradzi (super fachowiec). Ja u niej kupiłam firanki z tkanego lnu z gipiurą za 30 zł/m. Dodam, że jak zaniosłam je do obszycia u siebie w mieście (bo nie jestem z Wawy) to dowiedziałam się że w tym sklepie te firnaki kosztowałyby 70 zł/m. Firanki są cudowne i odkąd zawisły sypialni wprawiają w zachwyt KAŻDEGO gościa.A jeżeli nie boisz się kupować z katalogu to polecam stronę fabryki firan Wissana (albo Wisana).Ja kupiłam w ciemno tzn. z katalogu, zapłaciłam 8,5 zł/m (firana typu fala) i jestem cholernie zadowolona. Godne polecenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: gdzie kupić tanie firanki w warszawie? 20 lat temu na Stadionie, szczególnie na koronie Odpowiedz Link Zgłoś