tora83 01.10.08, 14:01 Drodzy, niniejszym informuje, ze ostateczna data naszego spotkania forumowego to 18.10. godz.18.00 Pub Lolek. Bardzo prosze i info kto sie na nim pojawi, celem rezerwacji stolikow. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora83 Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 14:16 To juz cos :) Przynajmniej sama nie zostane :D Odpowiedz Link
vandikia Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 14:22 chyba bede, chociaz jak dzika albo baba nie przyjdą, to bede obca sirota, wiec sie waham ;) Odpowiedz Link
tora83 Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 14:24 vandikia napisała: > chyba bede, chociaz jak dzika albo baba nie przyjdą, to bede obca > sirota, wiec sie waham ;) No dobra, to mozemy wczesniej isc na kawe - juz nie bedziesz :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 14:30 będę Złociutka, bo mam wtedy zjazd :] Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 14:31 Jestem gotów. Odpowiedz Link
tora83 Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 14:35 Nooo bardzo mię to cieszy wszystko :) Ja coprawda mialam jechac asystowac na szkolenie wtedy, no ale poswiece sie dla Was :) i nie pojade... Odpowiedz Link
funny_game Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 15:03 Kólwa, nie denerwujcie mię :/ Odpowiedz Link
tora83 Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 15:13 To sie calkiem duza ekipa szykuje :) Czekajcie - ja tam zadzwonie i sie dowiem, czy oni w ogole 18 wolni, czy jakichs imprez nie planuja i jak z rezerwacja. Odpowiedz Link
menk.a Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 15:24 No dziewczynko, do roboty. :DDD Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 15:14 kurna, same warszawiaki na tym forum sa? Odpowiedz Link
mala_mee Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 15:17 Nie, ja z Wrocławia :))) Odpowiedz Link
mala_mee Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 15:18 No dobra, możesz mnie też liczyć :))) Odpowiedz Link
tora83 ... no wiec tak ... 01.10.08, 15:25 18.10 nie maja zadnej zamknietej imprezy, wiec z tym wszystko ok. Babka prosila, zeby zadzwonic 2 tyg wczesniej i dokonac ostatecznej rezerwacji, wiec dobrze by bylo, jakbym do tego czasu wiedziala ile nas bedzie ostatecznie. No i zastrzegla, ze wstep od lat 22 ... wiec nie wiem, czy sa wsrod nas mlodsze/mlodsi .. Odpowiedz Link
bertrada Re: ... no wiec tak ... 01.10.08, 15:47 A dlaczego akurat 22, skoro pełnoletniość osiąga się w wieku 18lat? To już zakrawa na dyskryminację ze względu na wiek. ;D Odpowiedz Link
trypel Re: ... no wiec tak ... 01.10.08, 15:52 no to wychodzi że ja tez muszę być :) wpisane w kalendarz ! Odpowiedz Link
menk.a Re: ... no wiec tak ... 01.10.08, 15:54 Więc po raz kolejny potwierdzam ostatecznie :D Odpowiedz Link
tora83 Re: ... no wiec tak ... 01.10.08, 15:54 bertrada napisała: > A dlaczego akurat 22, skoro pełnoletniość osiąga się w wieku 18lat? To już > zakrawa na dyskryminację ze względu na wiek. ;D A tego to ja nie wiem :D Ale moge spytac nastepnym razem ... Odpowiedz Link
trypel Re: ... no wiec tak ... 01.10.08, 16:00 a co to za dyskryminacja??? prywatna knajpa i jeszcze chciałoby sie mówic kogo mogą a kogo nie??? co to eurokomuna sie odzywa? Jak założe knajpe i zechce wpuszczac tylko osoby w wieku lat 17-25 i wyłacznie w mini to bedzie moja i tylko moja sprawa :D :D:D:D Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: ... no wiec tak ... 01.10.08, 19:31 > No i zastrzegla, ze wstep od lat 22 ... wiec nie wiem, czy sa wsrod > nas mlodsze/mlodsi .. Bez sensu, zawsze taką granicą jest 18 albo 21, a 22 to takie w ogóle nie okrągłe. Odpowiedz Link
8n Re: ... no wiec tak ... 09.10.08, 09:30 to ja nie moge isc, jestem 3 miesiące za młoda ;( Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 15:57 ja mysle ze wpadne na piwko Legia gra w niedziele wiec luzik do Lolka mam blisko c ya Odpowiedz Link
thank_you Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 18:37 Oświaczam gotowość do wykonania zadania:-) Odpowiedz Link
rasgeea Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 18:42 kurde, kurde, kurde! czemu ja mam tak daleko?? buu Odpowiedz Link
dziewice ja mam swoj sloik po sosie 0,5l 01.10.08, 19:02 a jakies stroje koktajlowe bendom, miniowki, atrakcje ?:) Odpowiedz Link
menk.a Re: ja mam swoj sloik po sosie 0,5l 01.10.08, 19:21 dziewice napisał: > a jakies stroje koktajlowe bendom, miniowki, atrakcje ?:) Będziesz? Pysznie. :P Odpowiedz Link
tora83 Re: ja mam swoj sloik po sosie 0,5l 01.10.08, 20:11 dziewice napisał: > a jakies stroje koktajlowe bendom, miniowki, atrakcje ?:) Siem nie pytaj, tylko przychodz ;) Odpowiedz Link
staryigruby Re: ja mam swoj sloik po sosie 0,5l 06.10.08, 21:44 Funny obiecała zatroszczyć sie o moją trąbe, Tora ma tanczyc stripa na stole, a Nuova bedzie na mnie praktykowac podrywanie faceta.... do imprezy jeszcze prawie 2 tygodnie, wiec lista atrakcji moze mi sie jeszcze wydłuzyc....:)))) Odpowiedz Link
avital84 Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 20:44 wygląda na to, że jestem w gronie nielicznych, którzy się nie stawią :) nie tym razem niestety, ale życzę wszystkim udanej zabawy :) Odpowiedz Link
avital84 Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 20:59 chyba, że namówię szatański nick, ale wątpię ;D Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 01.10.08, 21:14 To ja też poproszę o dodatkowe krzesełko przy stole...bo pod stół to impreza pewnie przeniesie się później;P Odpowiedz Link
bertrada Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 05.10.08, 11:26 Odświeżam wątek, bo na Pawła nie można się coś ostatnio doczekać. ;D Odpowiedz Link
trypel Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 05.10.08, 11:31 znaczy sie jeszcze raz mam potwierdzić???? kurde już nawet dla dziecka organizuje nocleg z soboty na niedziele na dworcu żeby chata pusta była :D Odpowiedz Link
staryigruby Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 06.10.08, 21:36 To u Ciebie bedzie after-party ;P? Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 05.10.08, 12:53 mnie nie bedzie :-( Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 06.10.08, 14:48 jednak pasuję, na jeden dzien do warszawki uderzac, jeszcze iberia pies ogrodnika zabroniła mi przyjeżdżać z mężem, mała mee chce w pt jechać, tyle godzin jazdy samemu i jeszcze miasto, które wzbudza we mnie drgawki niechęci.. moze następne spotkanie, gdzieś w okolicach wrocka, karkonoszy, albo chociaż kraków.. Odpowiedz Link
iberia.pl bądź łaskawa 07.10.08, 12:23 zwroclawianka napisała: > jednak pasuję, na jeden dzien do warszawki uderzac, jeszcze iberia > pies ogrodnika zabroniła mi przyjeżdżać z mężem, sie ode mnie odpierwiastkowac.Zreszta nie tylko ja mialam zdanie aby to bylo spotkanie forumowiczow a nie calych rodzin i innych pociotkow. To nie jedz, obowiazku nie ma, ale moze sie jednak skusisz bo mnie nie bedzie co? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: bądź łaskawa 07.10.08, 14:38 Zreszta nie tylko ja mialam zdanie aby > to bylo spotkanie forumowiczow a nie calych rodzin i innych > pociotkow. moze jak ktoś ma godzinę do knajpy i z powrotem, to mu wesoło, a jak ma sam zapitalać ileś tam godzin by przyjść na parę godzin do knajpy, to jest mała różnica? jakiejś ankiety na ten temat sobie nie przypominam. fakt, ze niektórym ludziom- robotom nie robi róznicy czy się jedzie samemu, czy w towarzystwie. > To nie jedz, obowiazku nie ma, ale moze sie jednak skusisz bo mnie > nie bedzie co? Twoja obecnośc na forum, w knajpie, na świecie, zgrzewa mnie kompletnie i nie ma żadnego wpływu na moje decyzje. na forum moze ewentualnie jeszcze rozbrajać swoim wąskotorowym, jedynym słusznym "myśleniem". Odpowiedz Link
iberia.pl Re: bądź łaskawa 09.10.08, 15:26 zwroclawianka napisała: > Zreszta nie tylko ja mialam zdanie aby > > to bylo spotkanie forumowiczow a nie calych rodzin i innych > > pociotkow. > > moze jak ktoś ma godzinę do knajpy i z powrotem, to mu wesoło, a jak ma sam zapitalać ileś tam godzin by przyjść na parę godzin do > knajpy, to jest mała różnica? jakiejś ankiety na ten temat sobie nie przypominam. fakt, ze niektórym ludziom- robotom nie robi róznicy czy się jedzie samemu, czy w towarzystwie. ??? nie przesadzaj, to ze dla ciebie jazda w pojedynke stanowi problem, nie oznacza, ze kazy tak ma.Jakos robotem nie jestem i zrobienie 300km to naprawde nie jest mega wyprawa.No chyba, ze ktos jezdzi tylko po swojej wsi. > > > To nie jedz, obowiazku nie ma, ale moze sie jednak skusisz bo mnie > nie bedzie co? > > Twoja obecnośc na forum, w knajpie, na świecie, zgrzewa mnie > kompletnie i nie ma żadnego wpływu na moje decyzje. wow, naprawde? Niemozliwe.... :-D > na forum moze ewentualnie jeszcze rozbrajać swoim wąskotorowym, jedynym słusznym "myśleniem". tjaaaa, czep sie tramwaja. Odpowiedz Link
bertrada Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 07.10.08, 15:21 Dlaczego nie można zabrać ze sobą męża? ;D Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 09.10.08, 15:27 bertrada napisała: > Dlaczego nie można zabrać ze sobą męża? ;D nie wiem czy nie mozna, ale spotkanie chyba dotyczy forumowiczow a nie calych rodzin.... Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 09.10.08, 16:22 bertrada napisała: > Dlaczego nie można zabrać ze sobą męża? ;D było napisać, że znam fajnego faceta, zaskoczonego taką ilością inteligentnych , fajnych kobiet w jednym miejscu, który podczytuje to forum i z rzadka zabiera głos- czy on mógłby na chwilę wpaść na spotkanie.. ech, no, niepolityczna jestem :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 03:46 tu wasz ulubiony kronikarz krwiyą serdeczną spisujący losy ojczyzny forumewey:) nie bacząc na procenty kołatające sie pod czaszką i porę wczesnopóźną mówię że stawili się w pubie Lolek tora menka bertrada baba krk qw994 izabellaz1 thankyou malamee oraz hsirk trypel jacek20s przystojna gimnazjalistka ( wzbraniam sie resztka sil zeby nie nazwac kolegi przesliczną wiolonczelistką;))) milleniusz staryigruby oraz ja, poczatkowo w przebraniu innego nika co spowodowało takie se przyjęcie hehe:) było niezle, jakas kapela łoiła bezkompromisowo ze sceny że nie szło pogadac, procenty lały sie strumieniem umiarkowanym, kiedys bedzie powtórka i kto nie był ten trąba;) jak kogos pominąłem to stawiam browar (facetowi) albo śle nagie foty (babce) :)) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 09:52 > oraz ja, poczatkowo w przebraniu innego nika co spowodowało > takie se przyjęcie hehe:) Jakiego? :-> Odpowiedz Link
menk.a Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:13 forumowicz_pospolity napisał: > tu wasz ulubiony kronikarz krwiyą serdeczną spisujący losy ojczyzny forumewey:) > nie bacząc na procenty kołatające sie pod czaszką i porę wczesnopóźną mówię że > stawili się w pubie Lolek > przystojna gimnazjalistka ( wzbraniam sie resztka sil zeby nie nazwac kolegi > przesliczną wiolonczelistką;))) Piękne. :DDDD Ale źródło pochodzenia tego nicka zostało wyjaśnione. Przeze mnie. :P > oraz ja, poczatkowo w przebraniu innego nika co spowodowało > takie se przyjęcie hehe:) > Dziwisz się? Nagle wszyscy zesztywnieli, kiedy usłyszeli Dżon Wu. I nie padło 'chodź, siadaj' tylko było czekanie czy może pójdziesz gdzie indziej. :DDDD Odpowiedz Link
menk.a Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:16 menk.a napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > tu wasz ulubiony kronikarz krwiyą serdeczną spisujący losy ojczyzny forum > ewey:) > > nie bacząc na procenty kołatające sie pod czaszką i porę wczesnopóźną mów > ię że > > stawili się w pubie Lolek > > > przystojna gimnazjalistka ( wzbraniam sie resztka sil zeby nie nazwac kol > egi > > przesliczną wiolonczelistką;))) > > Piękne. :DDDD Ale źródło pochodzenia tego nicka zostało wyjaśnione. Przeze mnie > . :P > Puszysta. Puszysta. :D Ale mnie jeszcze łupie pod kopułką. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:17 > Puszysta. Puszysta. :D > > Ale mnie jeszcze łupie pod kopułką. :D Haha, mnie nie łupie a nie załapałam. :-))) Odpowiedz Link
menk.a Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:21 kitek_maly napisała: > > > Puszysta. Puszysta. :D > > > > Ale mnie jeszcze łupie pod kopułką. :D > > Haha, mnie nie łupie a nie załapałam. :-))) > Jeszcze siedziałam wczoraj przy stoliku i już mnie łupało. Mam ciąg dalszy.:D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:18 > Dziwisz się? Nagle wszyscy zesztywnieli, kiedy usłyszeli Dżon Wu. I nie padło > 'chodź, siadaj' tylko było czekanie czy może pójdziesz gdzie indziej. :DDDD Dobre. :-DDD Odpowiedz Link
menk.a Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:23 kitek_maly napisała: > > > Dziwisz się? Nagle wszyscy zesztywnieli, kiedy usłyszeli Dżon Wu. I nie p > adło > > 'chodź, siadaj' tylko było czekanie czy może pójdziesz gdzie indziej. :DDDD > > Dobre. :-DDD > Co było robić. Usiadł na końcu i dopiero jak się przyznał kto zacz naprawdę reszta zaczęła spokojnie oddychać. A tak to zbiorowy wdech. :DD A później to już była stała rotacja i zmiany miejsc. Coby każdy z każdym i każda z każdym. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:26 > Coby każdy z każdym i każda z każdym. :D To było do przewidzenia. ;-) A mówiłaś, że byłaś grzeczna. ;-P Odpowiedz Link
menk.a Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:27 kitek_maly napisała: > > > Coby każdy z każdym i każda z każdym. :D > > To było do przewidzenia. ;-) > A mówiłaś, że byłaś grzeczna. ;-P > Bo byłam. Ja tylko strzępiłam język i darłam gardło zn fałszowałam usiłując śpiewać. :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:27 kitek_maly napisała: > > > Coby każdy z każdym i każda z każdym. :D > > To było do przewidzenia. ;-) > A mówiłaś, że byłaś grzeczna. ;-P > miało byc "grzeszna" ale korekta forumowa sie nie popisała;)) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Spotkanie forumowe-ostateczny termin 19.10.08, 10:32 To dlatego, że seplenię. ;-) Odpowiedz Link