Dodaj do ulubionych

Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:37
Murzynek Bambo w Afryce mieszka,
czarną ma skórę ten nasz koleżka...
Obserwuj wątek
    • Gość: marchewa [...] IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 13.07.05, 10:48
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Beeper [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:38
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: zona pijaka Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.07.05, 13:02
          Przed chwilą widzialeam wywiad Czesnego z TV Gryf. Przed kamerą zdjął majtki i
          pokazał tyłek jakiemuś beeperowi. Znacie go?
          • Gość: Beeper Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:38
            Pokazał tyłek wszystkim szczecinianom . Zonom pijaczków również, choć ich to
            akurat najmniej ruszyło.
    • Gość: Antyknajak Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:32
      Przeczytałem i co do istoty sprawy Czesny ma rację. Tak ma rację.
      Czy inwestor rozgrywa to przez radnych nie wiem. Wiem jedno interes miasta nie
      pozwala na przyjęcie takiej oferty. W tej ale w tej konkretnej sprawie popieram
      Czesnego.
    • Gość: Pływaczka Rozmowa dnia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:26
      Podobno dziś po wieczornym wydaniu Kroniki TVP3 (21:45) kolega, ten od ptaka, ma wykazać publicznie wyższość inwestycji nad jej brakiem. Może być ciekawie ;)

Co ukrywa wiceprezydent Szczecina?
      www.kurier.szczecin.pl/?d=regiony&id=90435
      • Gość: grz Re: Rozmowa dnia! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:42
        pan Czesny i pani Jacyna..warto oglądać...chyba takie były zapowiedzi...
        • Gość: grz Re: Rozmowa dnia! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:42
          może byc gorąco...
        • Gość: grz Re: Rozmowa dnia! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:59
          i pani Lubińska...ciekawe rozmowa...
          • Gość: Antyknajak Re: Rozmowa dnia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:13
            Odbyła sie rozmowa pani Teresy Lubińskiej i prezydenta Czesnego.
            Smutek wielki.
            Zarówno jedna jak i druga osoba nie ma zielonego pojęcia o procedurach w
            biznesie, sposobie postepowania a emocjonalność w rozmowie wskazuje na poziom
            pyskówki o miejsce na targowisku.
            • maciej.popielarz Re: Rozmowa dnia! 13.07.05, 22:16
              A czego się spodziewałeś po takich osobach?
              • Gość: Antyknajak Re: Rozmowa dnia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:19
                Macieju. Do nikogo z góry się nie uprzedzam. Spodziewałem sie po tych osobach,
                że przygotują sie do tej dyskusji zarówno od strony profesjonalnej jak i
                logicznej i emocjonalnej. Zawiodłem się.
                • Gość: Mikołajowa Re: Rozmowa dnia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:33
                  Najbardziej podobał mi się moment, w którym pani Lubińska patrząc na pana Soskę, powiedziała: "panie prezydencie"... Przepowiednia to czy może zwykły zez?
                • maciej.popielarz Re: Rozmowa dnia! 13.07.05, 22:33
                  Ja też się nie uprzedzam - ale doświadczenie też trzeba brać pod uwagę przy przewidywaniu takich rzeczy.

A poziom dyskusji MJW czy Czesnego znamy doskonale.:)
                  • Gość: Antyknajak Re: Rozmowa dnia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:36
                    Nie pisałem o MJW.
                    Pisałem o konkretnej rozmowie, konkretnego dnia, na konkretny temat profesor
                    Teresy Lińskiej z Czesnym.
                    Nie MJW, a mówiłeś że się nie uprzedzasz ?
                    Czy jak otwierasz lodówke to też wychodzi z niej MJW ?
                    • student1 Re: Rozmowa dnia! 13.07.05, 22:49
                      pierdoły antyknajak opowiadasz
                      jaki biznes
                      przecież widać jak na dłoni że facet szybciutko chce zagonić kawałek gruntu pod
                      hipermarket
                      i tak naprawdę jest to dyskusja czy kolejny hipermarket ma być w centrum
                      Szczecina czy nie
                      pani Lubińska jasno obnażyła chamskie kłamstwo Jurczyka i Czesnego
                      i nic więcej w 3 min rozmowy nie można osiągnąć
                      ciekawe jest to że pozostali radni zastygli w oczekiwaniu jak żona Lota
                      • Gość: Antyknajak Re: Rozmowa dnia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:56
                        Pozostaję przy swoim zdaniu, które umotywowałem. Te 3 minuty, o których piszesz
                        to jest jedna strona tekstu. Napisz jedną strone tekstu a zobaczysz jak wiele
                        można w 3 minuty przekazać jak się jest naprawdę przygotowanym.
                        Intencje Czesnego są rzeczą trudną do zmierzenia i względną dlatego nie
                        rozważam intencji. Pozwoliłem sobie ocenić przygotowanie do tematu dwoje
                        adwersarzy i swoją opinię podtrzymuję.
                        • student1 Re: Rozmowa dnia! 13.07.05, 23:03
                          daj spokój
                          miałem cię za poważnego gościa a ty dyrdymały o 3 min konstruktywnych i
                          wyczerpujących wypowiedziach opowiadasz
                          cel rozmowy dnia został osiągnięty
                          Czesny po chamsku okłamuje szczecinian i już
                          a ty byś chciał dysertacji
                          chyba że ktoś się pod ciebie podszywa
                          • Gość: grz Re: Rozmowa dnia! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:07
                            nie wiem czy to jakiś przekręt ale widac że będzie supermarket pod oknami
                            niektórych piszących na tym forum...i nic się nie da zrobić...a mieszkańcy chcą?
                          • Gość: Antyknajak Re: Rozmowa dnia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:14
                            Nikt sie pode mnie nie podszywa. Powaznym gościem :-) nie jestem. Natomiast
                            sprawy oceniam indywidualnie i nie jestem emocjonalnie związany z żadną ze
                            stron dyskusji. Profesjonalizm, przygotowanie sie do wypowiedzi nie są jakimis
                            tam dyrdymałami zwłaszcza od osób , które specjalizują się z racji wiedzy lub
                            funkcji w zagadnieniach gospodarczych. Chętnie podyskutuje ale jak Ci opadną
                            emocje czyli tzw ciśnienie.
                            W każdym razie nie widzę potencjalnych sukcesów miasta obserwując mierną wizję
                            i przygotowanie obydwu występujących w charakterze adwersarzy osób.
                            Dysertacji nie wymagam. Zostawiam to uczelniom i szerszym formom w stylu
                            telewizyjnego forum. Oczekiwałem profesjonalnego stanowiska i zawiodłem sie.
              • sakel Re: Rozmowa dnia! 20.07.05, 05:46
                Mozna ewentualnie jeszcze slodko pierdziec w stylu: Jozef Oleksy. Polityka to
                emocje. Popatrz na parlament brytyjski baranie!
      • Gość: Prorok Co ukrywa wiceprezydent Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:40
        "... przysłano opinię prawną opracowaną przez radczynię z kancelarii Biel, Judek, Poczobut-Odlanicki. Firma ta ma obsługiwać 6 newralgicznych wydziałów w szczecińskim urzędzie i służyć pomocą w najtrudniejszych kwestiach prawnych. Prawniczka w swej opinii powołuje się m.in. na ustawę o dostępie do informacji publicznej i Konstytucję RP."

Powstaje kolejne pytanie z cyklu: GDZIE W SZCZECINIE JEST PROKURATURA?
        • Gość: andreas Re: Co ukrywa wiceprezydent Szczecina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:11
          Co ukrywa wice... ukrywa indolencje negocjacyjna swoja i mocodawcy!
          Negocjowali i słyszeli co chcieli (zakładam, że nie kłamią)...
          a z drugiej strony mieli biznesmenów, wilki przebrane i wycwiczone...
          i te wilki wiedza jak żeżrec głupiutkie owieczki jednym klapnieciem!

Ot, co!

Czerwony kapturek został zjedzony przez wilka... kto tu bedzie mysliwym?
          • Gość: andreas ach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:15
            oczywiscie babcia w łóżku leżąca i czerwony kapturek
            zjedzone przez wilki...
            Potrzebny MYŚLIWY!!!!
            • Gość: grz Re: ach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:25
              jak był zadatek, to hipermarket pewny..bez żadnej sadzawki...
              • Gość: grz Re: ach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:26
                może była tylko zaliczka?
                licytacji nie będzie publicznej, bo na tym się nie zarabia ...
                • Gość: Antyknajak Re: ach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 07:23
                  Gość portalu: grz napisał(a):

> może była tylko zaliczka?
                  > licytacji nie będzie publicznej, bo na tym się nie zarabia ...

Zarabia sie , zarabia :-) tylko stanowczo mniej.
        • Gość: Sexi Re: Co ukrywa wiceprezydent Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:24
          Czy ponieważ wg. kancelarii Biel, Judek, Poczobut-Odlanicki, tow. Mirosław Czesny jest osobą prywatną, można naruszać jego dobra osobiste za jego działalność na szkodę publiczną?
          • Gość: grz Re: Co ukrywa wiceprezydent Szczecina? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:37
            zanim to sobie wyjaśnimy, to ja chcę garaże za Gontynkę na Szafera..tylko
            murowane...i niech mnie żona pijaka nie krytykuje...ty tam miej co chcesz na
            Gontynce, ale ja chcę garaże za resztówkę ze sprzedaży Gontynki...p.s.kto
            właściwie powinien zapewnić garaże mieszkańcom?
            duch świety w 3 osobach?
            są przepisy czy ich nie ma...
            i nie obchodzi mnie co ukrywa wiceprezydent Szczecina...
            i tak
            samoobrona powie że nie da sie nic udowodnic tak jak panu ólechowi, bo zrobił
            sprzedaż w Dobrej zgodnie z porzepisami..
            JA CHCĘ GARAŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cZY ANDREAS I SID 15 MNIE POPIERAJĄ?
            CZY JA MOGE ŻĄDAĆ?
            • Gość: Prorok Re: Co ukrywa wiceprezydent Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 01:33
              Gość portalu: grz napisał(a):

> i tak samoobrona powie że nie da sie nic udowodnic tak jak panu ólechowi,
              > bo zrobił sprzedaż w Dobrej zgodnie z porzepisami...

Niestety, najważniejsze co w tej sprawie ma do powiedzenia szczecińska prokuratura.
              • Gość: GRZ Re: Co ukrywa wiceprezydent Szczecina? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:52
                w zupełności się zgadzam...natomiast partie wyjątkowo mają pełne pole do
                popisu/nomen omen/już teraz, skoro tyle krzyczą o korupcji, sitwie, uczciwści i
                rozliczeniach...a tu jakby cicho...Sami swoi?absolutnie tak nie moge napisać,
                ale kolejna,martwa cisza...tak wygodniej, nieprawdaż?
              • Gość: grz Re: Co ukrywa wiceprezydent Szczecina? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:16
                a co ma?
    • Gość: GRZ Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:38
      AND REMEMBER-TODAY I AM AS SOBER AS A JUDGE...
    • Gość: Słuchacz Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:03
      Przecież ten towarzysz nie ma już nic do powiedzenia!
      • kay36 Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny 23.07.05, 22:06
        Gość portalu: Słuchacz napisał(a):

> Przecież ten towarzysz nie ma już nic do powiedzenia!
        Mylisz się, bo u Jurczyka ma, swój ciągnie do swego sorry Winetu!!!
    • Gość: bolo Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 14:42
      propaganda
    • Gość: Pop Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:18
      Towarzysze!
    • Gość: koniec Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.05, 09:02
      Czesny kostował Szczecin ponad 300 tysięcy złotych
      • Gość: Czytelnik Komornik u Czesnego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:16
        Znacznie więcej kosztuje polskiego podatnika!

Za Głosem Szczecińskim.

Mirosław Czesny, były wiceprezydent Szczecina winny jest około milion złotych Zakładowi Ubezpieczeń Społecznych.

Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, oddział ZUS w Zgierzu przysłał do magistratu pismo, że Czesny jako członek zarządu jednej ze spółek nie odprowadzał składek za pracowników. Teraz ZUS zajmie część jego wynagrodzenia. Były wiceprezydent przebywa na zwolnieniu lekarskim i otrzymuje 80 proc. dotychczasowej pensji. Kłopoty z komornikiem ma także obecny wiceprezydent Leszek Dlouchy.

ika, 6 stycznia 2006 r.
        • Gość: andreras PAN prezydent nie odpowiada za nic!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:20
          pan prezydent Jurczyk nie odpowiada za nic...
          ani za gówna na ulicy, ani za brak inwestorów, ani za upadek miasta,
          ani za bezrobocie, ani za dobór swoich współpracowników....

Fajna fucha!
    • Gość: t Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.06, 08:58
      dzieki Jurczykowi taki człowiek miał w Szczecinie Amerykę.wojaże, wynajete
      mieszkanie na koszt miasta,zasiadanie w radzie nadzorczej(ZWiK)itd
    • Gość: jest roszkowski Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 13:14
      nie ma jurczyka,jest roszkowski jego prawa reka
      • Gość: Orient Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:37
        Nie ma Roszkowskiego. Jest Słoka
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=53321843&v=2&s=0
    • Gość: tak Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:08
      ma proces czesny.doigrał się
      • Gość: Imprezowicz Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.chello.pl 24.05.07, 22:19
        Krzystek też jest w procesie ;)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=53321843&v=2&s=0
    • Gość: antymirek Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:01
      ława oskarzonych w lodzi
    • Gość: an Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:45
      dzięko jurczykowi mamy to co mamy
      • Gość: Stary Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.chello.pl 10.12.08, 21:51
        Moim zdaniem, Pierwszy Sekretarz Komitetu Wojewódzkiego PZPR w Sieradzu, tow. Miroslaw Czesny na stolcu Wiceprezydenta Miasta Szczecin był politycznym protoplastą Sławomira Nitrasa z PełO.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=88354431

• dartokl-1 Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny 08.01.09, 14:25
      układ jurczyka
      • Gość: Menel zPotulickiej Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny IP: *.chello.pl 09.01.09, 20:05
        układem Krzystka!
    • Gość: sekretarz Czesny-1 sekreztarz PZPR przywieziony do Szczecina IP: *.chello.pl 22.01.09, 10:01
      przywiezienie pierwszego sekretarza z Sieradza, Łodzi do Szczecina o
      była dopiero mądrość
      • Gość: nigdywięcej Re: Czesny-1 sekreztarz PZPR przywieziony do Szcz IP: *.chello.pl 18.03.09, 10:37
    • Gość: tanszy wiceprezydent czesny też wydoił szczecin IP: *.chello.pl 30.01.09, 23:44
      czesny też wydoil dobrze szczecin na grubą kaskę, wyjazdy
      zagraniczne, rady nadzorcze, dobra pensja
      • Gość: Były Re: wiceprezydent czesny też wydoił szczecin IP: *.chello.pl 31.01.09, 21:55
        Towarzysz Dariusz Wieczorek w porozumieniu z Grzesiem Napierającym i Pawłem
        Jurasem dobrze wiedzieli, co trzeba robić z ptakiem.
        A dojenie budżetu miasta to ich zawodowa specjalność.
        Miasto jest ich!!!

• sob-otnik Re: Mówi wiceprezydent Szczecina Mirosław Czesny 04.04.09, 10:58
      piętno sekretarza PZPR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka