Dodaj do ulubionych

Jarmoliński przyćmił Krzystka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:57
trzy miesiące pracy, a już takie sukcesy
problem szpitala miejskiego ROZWIĄZANY
problem Pogoni ROZWIĄZANY

teraz pora zabrać się za pomoc społeczną, bezdomnych, bezrobotnych
do dzieła !!!
Obserwuj wątek
    • malutkiwielorybek Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 29.03.07, 15:06
      Gość portalu: zachwycony napisał(a):

> trzy miesiące pracy, a już takie sukcesy
      > problem szpitala miejskiego ROZWIĄZANY
      > problem Pogoni ROZWIĄZANY
      >
      > teraz pora zabrać się za pomoc społeczną, bezdomnych, bezrobotnych
      > do dzieła !!!

Bravo!Czyzby Bog zeslal nam Aniola?

• Gość: sztabka Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:02
        Całe szczęście, że wreszcie ktoś w tym mieście nie boi się podejmowania decyzji.
        • Gość: cynik Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 29.03.07, 16:05
          Gość portalu: sztabka napisał(a):

> Całe szczęście, że wreszcie ktoś w tym mieście nie boi się podejmowania decyzji
          > .

pod warunkiem,że będą to decyzje przemyślane, a nie tylko niszczące to co już
          jest, może zacząć tworzyć ?, 50-lat tradycji zlikwidować w jeden dzień to żadna
          chluba
          • Gość: sztabka Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:23
            Tylko, że pogoni nikt nie zlikwidował. Decyzja Jarmolińskiego przywraca dawno
            zachwianą normalność. Szkoda tylko, że poprzednicy dawali się tak długo wodzić
            za nos i doprowadzili do tego, że staliśmy się pośmiewiskiem.
            • Gość: samja Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 29.03.07, 16:25

> Tylko, że pogoni nikt nie zlikwidował.

jasne :), będą grali w Pcimiu,a kibice niech sobie jeżdżą, ich sprawa, pan
              Jarmoliński nie jest kibicem piłki nożnej
              • Gość: zaskoczona Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: 81.190.124.* 29.03.07, 19:49
                a Kim jest ów Pan Jarmoliński, że tak wszystko wie najlepiej?
                to jakiś Wróżek? czyj też inny "podnóżek"???
                moim zdaniem start Fatalny. Temu Panu dziękujemy. Winien dalej pielęgnować swoje
                szczęście małżeńskie" tak je cudnie reklamuje w swych ulotkach!, a nas lepiej
                swymi pomysłami niech nie uszczęśliwia na siłę
                jakby obserwować małe tornado z niszczycielską siłą, psycholog rzekłby - Kompleksy
                • Gość: widz Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:56
                  Gość portalu: zaskoczona napisał(a):

> a Kim jest ów Pan Jarmoliński, że tak wszystko wie najlepiej?

małym, zakompleksionym człowieczkiem, który dostał dużą władzę i kasę i mu się
                  troszkę pomieszało
                • Gość: zwykły Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:04
                  > jakby obserwować małe tornado z niszczycielską siłą, psycholog rzekłby - Komple
                  > ksy

nie wiem z czego pan Jarmoliński bierze przeświadczenie o swojej wyższości nad
                  maluczkimi
                  • Gość: pacjent Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 31.03.07, 10:07
                    nie wiem z czego pan Jarmoliński bierze przeświadczenie o swojej wyższości nad
                    > maluczkimi

może z tego ,że jest lekarzem i decyduje kto będzie żyć a kto nie
              • Gość: mariner Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:42
                Lepiej w Sao Paulo czy Rio tam podobni tez graja tylko lepiej (:
              • jurek1 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 24.04.07, 21:31
                Gość portalu: samja napisał(a):

> Gość portalu: sztabka napisał(a):
                >
                > > Tylko, że pogoni nikt nie zlikwidował.
                >
                > jasne :), będą grali w Pcimiu,a kibice niech sobie jeżdżą, ich sprawa, pan
                > Jarmoliński nie jest kibicem piłki nożnej

Kibicowanie piłkarzom to forma hobby, a tak juz jest w życiu, że hobby kosztuje.
                Wiec jeżei kogoś stac to jedzie do Pcimia lub na mecz Chelsea, ale nie widze
                powodu, abyśmy wszyscy płacili za czyjeś hobby.
                Jestem podobnie jak znacząca część społeczeństwa kibicem telewizyjnym i nie
                żądam, aby ktoś mi sponsorował Canal Plus czy abonament.
                Nie chcę również utrzymywania za moje podatki, a płacę ich niemało grupy
                trampkarzy sprowadzonych do Polski w ramach prywatnej pomocy dla Trzeciego
                Świata. Jezeli ktos mi powie, ze moje pieniadze idą m.in. na sekcję młodzieżową
                piłki nożnej, ręcznej, siatkówki, kajakarstwa czy wioślarstwa to chętnie sypne
                groszem, ale proszę, aby grupa kibiców tzw pierwszej ligi nie wyciagała ręki po
                moje pieniądze. Dam temu komu chcę i kiedy chcę.
                • Gość: psychol Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 27.04.07, 17:09
                  fakt, Krzystek nie jest tak zakąpleksiony
                • Gość: ja Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 15.05.07, 08:11
                  jurek1 napisał:

> > > Tylko, że pogoni nikt nie zlikwidował.
                  > >
                  > > jasne :), będą grali w Pcimiu,a kibice niech sobie jeżdżą, ich sprawa, pa
                  > n
                  > > Jarmoliński nie jest kibicem piłki nożnej

to wiele wyjaśnia
        • zbednydlaregionu Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 30.03.07, 06:31

> Całe szczęście, że wreszcie ktoś w tym mieście nie boi się podejmowania
          decyzji
          > .
          Oj sztabka, sztabka.
      • Gość: ziemianin Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:38
        > Bravo!Czyzby Bog zeslal nam Aniola?

podobno na ziemi jest sporo upadłych Aniołów
        • Gość: mieszkaniec Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 11.04.07, 17:53
          ładnie się obaj razem prezentują
          • Gość: dobry pan Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 12.04.07, 18:21
            Jarmoliński to dobry człowiek, dziś poręczył za uczciwość swojego aresztowanego
            dyrektora
            • Gość: myśliwy Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.chello.pl 13.04.07, 10:57
              To skandal!Koleś sie znalazł.
              • Gość: normalny Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:07
                żenada !
            • Gość: 3 tenorów Jarmoliński przyćmił Krzystka... IP: *.pl 14.04.07, 06:51
              ... i to niejednokrotnie :)
              Nie ma co sie dziwić - wszak "szop-pracz" to jego pupilek. Zarzuty o przyjęcie
              łapówek postawione, facet został aresztowany, a tu wszyscy udają, że nic się
              nie stało. Tak jak w PRL-u. Historia kołem się toczy.
              A jeśli on ręczy za niego, to czy to oznacza, że jest głupi i naiwny, czy też
              sam ma także nieczyste sumienie?
              • Gość: ? Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka... IP: *.sysnet.pl 14.04.07, 10:22
                jak można przyćmić coś czego wogóle nie widać ?
                • Gość: realista Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:11
                  może powinien go całkiem zastapić, widocznie lepiej się nadaje
                  • Gość: wierny Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka... IP: *.sysnet.pl 16.04.07, 16:18
                    Gość portalu: realista napisał(a):

> może powinien go całkiem zastapić, widocznie lepiej się nadaje

musiałby nie być lojalny
      • Gość: Ciekawski Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.chello.pl 01.08.07, 02:44
        A co na to tow. Czesny?
    • Gość: emeryt Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.chello.pl 13.04.07, 10:56
      Ten facet bez wyrazu to koszmar miasta!!!!!
      Rozwala wszystko czego sid dotknie.
      Czy kupi Pogoń?Śmiech
      Wywal go Prezydencie na ulice.Bo jak widać żaden z niego lekarz i żaden
      urzędnik.
      • Gość: Zbędny Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:09
        Pozwolę sobie jednak zapytać. Skąd twoja ocena tego pana jako lekarza ?
        • Gość: wkręt Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 16.04.07, 19:12
          pewnie gdyby był dobrym lekarzem , to by leczył, a tak bawi się w politykę
          • andreas.007 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 16.04.07, 19:16
            cos w tym jest!
            Jest jeden polityk pediatra, co jest jednak pediatrą...
            i nawet dostaje ordery - usmiechu!
            jako pediatra, a nie polityk...
            i od dzieci, a nie od kolegów!
            • Gość: realista Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 16.04.07, 19:21
              Arłukowicz jest TYLKO radnym, dalej pracuje w zawodzie, Jarmoliński pracuje na
              pełnym etacie URZĘDNIKA
              • andreas.007 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 16.04.07, 19:23
                to jako SLDowiec pewnie w pewnych czasach mógłby byc tez na urzedzie!
                Ale pewnie nie wolał...;)))
                • Gość: wax Arłukowicz był już wiceprezydentem u Piechoty IP: 213.155.191.* 28.04.07, 11:17
                  Choć przedwcześnie, ale był już namaszczony przez Jacka P. na swojego zastępcę.
                  I wcale lekarzowi-pediatrze to nie przeszkadzało.
                  W trakcie kampanii na prezia występował w I rzędzie wraz z JP.
                  W radzie natomiast uprawia występy w stylu programu "AGENT".
              • Gość: zaniepokojony Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:08
                Gość portalu: realista napisał(a):

> Arłukowicz jest TYLKO radnym, dalej pracuje w zawodzie, Jarmoliński pracuje na
                > pełnym etacie URZĘDNIKA

ale za cztery lata wróci do zawodu ?
                • Gość: mundryk Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 19.04.07, 21:32
                  lekarzu lecz sie sam
                  czy jakoś tak
                  • Gość: mieszkaniec Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:48
                    obaj siebie warci
                    • Gość: rzecznik Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 20.04.07, 18:12
                      dlaczego w Kronice o stadionie wypowiada się Jarmolinski, a nie Krzystek ?
                      • Gość: sztabowiec Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:07
                        Pan Krzystek bardzo intensywnie jest zaangażowany w rozmowy z inwestorami.
                        Niedługo wszyscy sie zdziwią jak wspaniałe efekty będą tych rozmów.
                        • Gość: młody Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 21.04.07, 11:47
                          Jarmolińki na rzecznika Krzystka
                          • Gość: realista Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 21.04.07, 12:19
                            "Komentarz
                            Wojciech Jachim

Dobrze, że prezydent Jarmoliński deklaruje konkretne cele,
                            .............................................................

Dziwię się brakowi zdecydowania naszych samorządowców co do stadionu. Prezydent
                            Krzystek przed wyborami mówił, że ma pomysł na stadion w Dąbiu. Przekonywał, że
                            można go sfinansować za pieniądze ze sprzedaży terenów przy Twardowskiego.
                            Rozumiem, że miał na myśli kadencję 2010-2014. Nasz redakcyjny kolega Mariusz
                            Rabenda rzucił hasło: wybudujmy stadion do roku 2011 i na jego otwarcie
                            zorganizujmy mecz Polska - Ukraina. Dlaczego nie? Prezydent Krzystek lubi
                            powtarzać, że chce prowadzić miasto jak firmę. I dobrze. Tylko że każda poważna
                            firma stawia sobie ambitne cele i terminy. Z tego są później rozliczani
                            menedżerowie. Jakie są cele firmy Szczecin?"

panie redaktorze wychodzi pan z siebie ,aby ratować oblicze tej władzy,
                            podpowiadacie rozwiązania, szukacie wolontariuszy, organizujecie spotkania....,
                            a oni i tak swoje ; stołeczki, tereny dla dewelopera, budynki dla
                            "oczekujących", proszę mi wierzyć , nawet wasze usilne wsparcie nie uratuje
                            Krzystka i jego ekipy na następna kadencję
                            • Gość: ? Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:47
                              > panie redaktorze wychodzi pan z siebie ,aby ratować oblicze tej władzy,
                              > podpowiadacie rozwiązania, szukacie wolontariuszy, organizujecie spotkania....,
                              > a oni i tak swoje ; stołeczki, tereny dla dewelopera, budynki dla
                              > "oczekujących", proszę mi wierzyć , nawet wasze usilne wsparcie nie uratuje
                              > Krzystka i jego ekipy na następna kadencję

może ktoś z dziennikarzy na zastępce prezydenta ?
                              • Gość: z Rewala Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 08:52
                                proponuję na zastępcę zamiast Jarmolińskiego wójta Rewala, on wie co robić
          • Gość: Zbędny Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:25
            Gość portalu: wkręt napisał(a):
            > pewnie gdyby był dobrym lekarzem , to by leczył, a tak bawi się w politykę

No ty gdyby Krzystek był dobrym prawnikiem ....., Piechota dobrym chemikiem,
            Zalewski dobrym nauczycielem ...... itd itd.
            Nie sądzisz , że to demagogia ?
            • Gość: demagog Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 16.04.07, 19:33
              świat nie zbiednieje gdy jeden prawnik, chemik, czy nauczyciel poświęci się dla
              polityki..., lekarz, który kształcił się żeby ratować życie ludzkie, zostawia
              swoich małych pacjentów żeby rozdzielać dyrektorskie stołeczki kolesiom nie
              zasługuje na szacunek
              • Gość: Zbędny Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:44
                Moim zdaniem lekarz to zawód jak każdy inny. Prawnik też być może uratowałby z
                wielkich opresji jakąś biedną rodzinę :-) a chemik byc może odkryłby substanje
                umożliwiającą wieczne życie taki kamień filozoficzny :-)
                • Gość: andreas Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 01:08
                  jak myslisz dlaczego na urzedach nie ma zadnego biznesmena,
                  który nie zbankrutował, bo talkich co firmy swojej nie umieli utrzymac
                  i wzieli sie za firme zwana przez nich MIASTEM, jest wielu!
                  • Gość: natalii jak to nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 01:44
                    Nie no Sarosiek nawet oficjalnie konferencyjnie startował na prezydenta ale
                    siem potem spuścił (ze swoim elektoratem) na Runowicza
                    • masakra_teksanska Re: jak to nie 23.04.07, 09:02
                      pan S. jest zbyt sprytny, żeby zbankrutować; zawsze był o kilka ruchów do przodu
                      ;)
                      Co nie znaczy, że mistrzem zarządzania jest
                  • Gość: chętny Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 08:41
                    panie Jarmoliński ma pan jeszcze stołki dyrektorskie w MOPR i MOIK, kogo pan tam
                    wstawi ?
                    • Gość: przegląd Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 17.04.07, 17:24
                      w działeczce Jarmolińskiego więcej stołeczków...
                      • ex Jest mgr z kierunku prezydent miasta? 19.04.07, 19:55
                        Jest gdzies szkola, ktora uczy jak byc prezydentem miasta? bo chyba nie
                        zastanawiacie sie nad tym co piszecie. I co z tego, ze jest lekarzem a Krzystek
                        prawnikiem? Najwazniejsze, ze odnajduja sie na stanowisku.
                        Jarmolinski podejmuje dzialania, szybko i skutecznie. Dlatego Krzystek go wybral
                        na zastepce. Sam nie zarzadza miastem, zarzadza zespol, ktorym on kieruje. Mam
                        wrazenie, ze nie zdajecie sobie sprawy jak sie kieruje duzymi organizacjami.

Jarmolinski nie przycmiewa Krzystka, bo sukcesy Jarmolinskiego to tez sukcesy
                        Krzystka.
                        • Gość: Zbędny Re: Jest mgr z kierunku prezydent miasta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 19:56
                          Ty żartujesz ?
                        • Gość: sceptyk Re: Jest mgr z kierunku prezydent miasta? IP: *.sysnet.pl 19.04.07, 19:59
                          > Jarmolinski podejmuje dzialania, szybko i skutecznie.

szybko może,ale podaj jeden przykład jego skuteczności
                          • Gość: andreas ja moge ja podac przykład szybkiego działania... IP: *.centertel.pl 19.04.07, 21:06
                            ja podam przykład szybkiego działania pana prezydenta Krzystka!!

W tydzien po wyborach zapisał sie do PO
                            zajmujac tam od razu stanowiska w strukturach regionalnych i miejskich!

Szybkie działanie i skuteczne!!!

Zazwyczaj tego szczebla urzednicy raczej zawieszaja swoja partyjnośc,
                            bo wiadomo - prezydent wszystkich mieszkańców,
                            a poza tym trzeba miec czas na bycie urzednikiem i działaczem partyjnym!
                            Pan Krzystek ma inna wizje... ma wizje pana Nitrasa!
                            • Gość: wyrzut sumienia Re: ja moge ja podac przykład szybkiego działania IP: *.sysnet.pl 11.05.07, 11:26
                              swantevit napisał:

> - Były mecze Pogoni, na które przychodziło 37 tysięcy - padło z sali.
                              > - To chyba przyszło dużo kobiet w ciąży - odparował prezydent.

Krzystek i Jarmoliński reprezentują ten sam poziom, buta władzy, pogarda dla
                              maluczkich i całkowity brak sumienia
                              • swantevit Re: ja moge ja podac przykład szybkiego działania 11.05.07, 11:35
                                Gość portalu: wyrzut sumienia napisał(a):
                                Krzystek i Jarmoliński reprezentują ten sam poziom, buta władzy, pogarda dla
                                maluczkich i całkowity brak sumienia
                                ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                Czyli homosovieticus?
                                • Gość: bamber Re: ja moge ja podac przykład szybkiego działania IP: *.sysnet.pl 11.05.07, 14:56
                                  swantevit napisał:

> Gość portalu: wyrzut sumienia napisał(a):
                                  > Krzystek i Jarmoliński reprezentują ten sam poziom, buta władzy, pogarda dla
                                  > maluczkich i całkowity brak sumienia
                                  > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                  > Czyli homosovieticus?

w najczystszej postaci
                        • Gość: ekskadedra Re: Jest mgr z kierunku prezydent miasta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:42
                          jaki zespól ex, gdzie ty widzisz ten zespół,
                          nie ma zespołu i nie będzie drużyny, zapewniam,
                          gdyby miała być drużyna, to musi być drużynowy,
                          ale go nie ma , i nie będzie,
                          jeden parkingowy bileter w randze sekretarza nie zbuduje drużyny.
                          jakie sukcesy ex, no jakie, wymień choć jeden.
                          kto ty jestes ex, vicek in koguto, czy nowy przydupasik niedokształt?
                        • Gość: sprawiedliwy Re: Jest mgr z kierunku prezydent miasta? IP: *.sysnet.pl 27.04.07, 20:18
                          > Jarmolinski nie przycmiewa Krzystka, bo sukcesy Jarmolinskiego to tez sukcesy
                          > Krzystka.

w myśl teorii sprawiedliwości dziejowej, ktoś kiedyś potraktuje ich dzieci ,
                          tak jak oni teraz traktują ludzi

oby jak najszybciej !
                      • Gość: obserwator Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 27.04.07, 17:11
                        Gość portalu: przegląd napisał(a):

> w działeczce Jarmolińskiego więcej stołeczków...

sprzątanie już się zaczęło
                    • Gość: obserwator Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 10.05.07, 09:39
                      Gość portalu: chętny napisał(a):

> panie Jarmoliński ma pan jeszcze stołki dyrektorskie w MOPR i MOIK, kogo pan ta
                      > m
                      > wstawi ?

no i wykrakałeś :(
              • Gość: wyborca Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 08:30
                lekarz, który kształcił się żeby ratować życie ludzkie, zostawia
                > swoich małych pacjentów żeby rozdzielać dyrektorskie stołeczki kolesiom nie
                > zasługuje na szacunek

całkowicie się zgadzam, wstyd
                • Gość: rodzic pacjenta Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 28.04.07, 16:31
                  Gość portalu: wyborca napisał(a):

> lekarz, który kształcił się żeby ratować życie ludzkie, zostawia
                  > > swoich małych pacjentów żeby rozdzielać dyrektorskie stołeczki kolesiom n
                  > ie
                  > > zasługuje na szacunek
                  >
                  > całkowicie się zgadzam, wstyd

on szacunek ma w głębokim poważaniu, liczy się szmal, do takiego życia trzeba
                  być bezwzględnym i pozbawionym moralności
                  jakim był lekarzem takim jest politykiem
          • kaliszew Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 30.08.07, 14:46
            Dr Jarmoliński to jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy nefrolog
            w Szczecinie. Zapisy do niego są wyczerpywane w jeden dzień - na
            kilka miesięcy. Uchronił mojego syna od bezsensownej operacji, co
            najważniejsze miał odwagę wyrazić swoje odmienne zdanie w stosunku
            do diagnoz innego ośrodka. Jeżeli mógłbym powiedzieć o kimś, że jest
            dobrym, bezinteresownym lekarzem, to na pewno o nim.
            Pozdrawiam,
            • rewers10 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 30.08.07, 14:50
              kaliszew napisał:

> Dr Jarmoliński to jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy nefrolog
              > w Szczecinie.

a ma jeszcze czas leczyć ?
              • Gość: muniek Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.kalisz.mm.pl 10.10.07, 17:17
                > > Dr Jarmoliński to jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy nefrolog
                > > w Szczecinie.
                >
                > a ma jeszcze czas leczyć ?
                >
                ważne,że ma etat
                • Gość: rodzic Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.szczecin.mm.pl 14.10.07, 13:08
                  > > a ma jeszcze czas leczyć ?
                  > >
                  > ważne,że ma etat

lepiej niech zostanie tam gdzie jest
      • Gość: sprawiedliwy Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 28.04.07, 18:26
        Gość portalu: emeryt napisał(a):

> Ten facet bez wyrazu to koszmar miasta!!!!!
        > Rozwala wszystko czego sid dotknie.
        > Czy kupi Pogoń?Śmiech
        > Wywal go Prezydencie na ulice.Bo jak widać żaden z niego lekarz i żaden
        > urzędnik.

mam nadzieje,że ten pan pozna jeszcze smak życia, gdy ktoś skrzywdzi jego
        najbliższych, tak jak on krzywdzi teraz ludzi
      • Gość: też lekarz Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 10.05.07, 14:59
        Gość portalu: emeryt napisał(a):

> Ten facet bez wyrazu to koszmar miasta!!!!!
        > Rozwala wszystko czego sid dotknie.
        > Czy kupi Pogoń?Śmiech
        > Wywal go Prezydencie na ulice.Bo jak widać żaden z niego lekarz i żaden
        > urzędnik.

ale wykonuje polecenia Nitrasa bez mrugnięcia okiem i wyrzutów sumienia ( bo go
        nie ma )
    • switonemsi Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 27.04.07, 17:10
      Oj wesołku, wesołku.
      Ale co prawda to prawda, sport osiagniecia i to jeszcze w rekordowym czasie.
    • Gość: wykrakane Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 27.04.07, 20:37
      > teraz pora zabrać się za pomoc społeczną, bezdomnych, bezrobotnych
      > do dzieła !!!

już się zabrał za pomoc społeczną :)))
      • Gość: informator Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 28.04.07, 09:13
        "Żonaty z Elżbietą - pielęgniarką, ma dwóch synów jedenastoletniego Michała i
        dziesięcioletniego Maćka."
    • Gość: :) Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.sysnet.pl 15.05.07, 15:16
      Zastąpił Witolda Kaczyńskiego, który złożył rezygnację z zajmowanego stanowiska.
      - Przed nowym dyrektorem stoją ważne zadania, między innymi wprowadzenie systemu
      kontroli efektywności udzielanej pomocy społecznej, oraz stworzenie systemu
      informatycznego, który ułatwi dostęp do pomocy społecznej i pozwoli na
      kontrolowanie udzielanej pomocy w mieście - mówił podczas wtorkowej konferencji
      prasowej zastępca prezydenta miasta Tomasz Jarmoliński.

Szczecin rocznie na pomoc społeczną wydaje blisko 180 milionów złotych, co
      stanowi około 15 proc. całego budżetu gminy.

Marcin Janda ma 33 lata. W pomocy społecznej pracuje od 1998 roku, najpierw w
      Miejskim Ośrodku Pomocy Społecznej, później w Wydziale Zdrowia Urzędu Miasta a
      następnie jako zastępca dyrektora a później dyrektor DPS przy ul Broniewskiego.

Jednocześnie prezydent miasta z dniem 15 maja obowiązki dyrektora DPS dla Osób
      Chorych Psychicznie powierzył panu Leopoldowi Chełmińskiemu, dotychczasowemu
      zastępcy dyrektora tej placówki. Natomiast odwołany dyrektor MOPR, Witold
      Kaczyński, obejmie stanowisko zastępcy dyrektora w DPS przy ul. Broniewskiego.

Źródło: Gazeta Wyborcza - Szczecin

wszyscy oczywiście z konkursów :)
    • Gość: ? Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: 195.28.182.* 13.06.07, 21:13

pytanie z zyskiem dla kogo ?
      • Gość: Stary Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.chello.pl 13.06.07, 23:33
        ... ale to nie jest żaden sukces.

Gość portalu: ? napisał(a):
        > pytanie z zyskiem dla kogo ?

Uważam, że wszystko to jedynie deweloperka, nic więcej :(
        • Gość: ciekawski Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: 195.28.182.* 14.06.07, 10:53
          a pan doktor dalej pracuje w szpitalu na Wojciecha i walczy o podwyżkę ?
          • rewers10 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 15.06.07, 10:18
            podobno jest blisko zaprzyjaźniony z ludźmi z PiS
            • anna_maria Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 16.06.07, 10:29
              rewers10 napisał:

> podobno jest blisko zaprzyjaźniony z ludźmi z PiS
              >
              >

z niektórymi bardzo blisko :)

• Gość: pysiu Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:37
                a co,ktoś jest jego kochanką lub kochankiem? napisz konkretnie a nie takie
                przygłupie insynuacje. k-o-n-k-r-e-t-n-i-e!
                • anna_maria Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 16.06.07, 10:39
                  Gość portalu: pysiu napisał(a):

> a co,ktoś jest jego kochanką lub kochankiem? napisz konkretnie a nie takie
                  > przygłupie insynuacje. k-o-n-k-r-e-t-n-i-e!

to ty się przyjaźnisz tylko z kochankami ?, gratuluję :)
                  • Gość: pysiu Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:30
                    a to w temacie Jarmolińskiego? moja osoba jest wirtualna, mnie nie ma.
                    piszemy o konkretnych ludziach, więc jakie to Jarmoliński ma k-o-n-k-r-e-t-n-e
                    powiązania z ludźmi z PiS (płci obojga)? skoro imputujesz, to teraz wykaż się
                    • rewers10 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 16.06.07, 11:40
                      jakie to Jarmoliński ma k-o-n-k-r-e-t-n-e
                      > powiązania z ludźmi z PiS (płci obojga)?

o to chyba wypadałoby zapytać samego zainteresowanego, może nie chciałby żeby
                      ujawniano to na forum publicznym
                      • Gość: pysiu Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:53
                        a dlaczego? ujawniasz inne powiązania więc możesz i te, skoro o nich piszesz że
                        są. KONKRETNIE!!!!
                        • rewers10 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 16.06.07, 12:14
                          Gość portalu: pysiu napisał(a):

> a dlaczego? ujawniasz inne powiązania więc możesz i te, skoro o nich piszesz że
                          >
                          > są. KONKRETNIE!!!!

to do mnie ?, gdzie tak napisałem ?
                          • rewers10 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 16.06.07, 12:41
                            poszperałem na forum i znalazłem:

Gość portalu: bezpartyjny napisał(a):

> Gość portalu: wścibski napisał(a):
                            >
                            > > podobno, jak twierdzi sama zainteresowana jest bliską koleżanką Jarmolińs
                            > kiego,
                            >
                            > dostała stanowisko nie z układu partyjnego, ale zupełnie innego

to o pani z PiS
                    • Gość: burak Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: 195.28.182.* 18.06.07, 14:01
                      moja osoba jest wirtualna, mnie nie ma.

oj, jesteś , jesteś i to całkiem...konkretnie
    • Gość: Ciekawski Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.chello.pl 18.06.07, 19:36
      Po co było wstępować Krzystkowi do PO jak już jednego platformersa miał przy sobie?
      • Gość: pro_stak Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: 195.28.182.* 19.06.07, 09:06
        Gość portalu: Ciekawski napisał(a):

> Po co było wstępować Krzystkowi do PO jak już jednego platformersa miał przy so
        > bie?

żeby wszystko było w rodzinie
    • Gość: Obserwer Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.chello.pl 31.07.07, 23:00
      Dziś pan wiceprezydent Jarmoliński zajął stanowisko w sprawie ...
      literówki!
      POmyślałem sobie, że jeśli taki, za przeproszeniem jeden z drugim, zajmują się
      właśnie takimi problemami, to z pewnością nie stać już ich na nic bardziej
      poważnego. Smutne to i przerażające, że po publicznym wyśmiewaniu się pana
      Nitrasa z Marjana Jurczyka, nasadził na prezydenckich stolcach osoby, które
      podkładają się jeszcze bardziej :(
    • Gość: edzia nijacy i niedorobieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 07:18
      Jarmolińskiemu trudno przyćmić Krzystka bo jakiś taki cherlawy jest. wprawdzie
      obydwaj wzrostu siedzącego psa ale Krzystek ma bardziej płaską gębę i wyziera
      zza Jarmolińskiego.poza tym to oni wszyscy w tym PO z urody i postury podobni
      do siebie. tacy jacyś nijacy i niedorobieni
      • Gość: empe42 Re: nijacy i niedorobieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 08:46
        Żałosne te Wasze wypowiedzi.
        • Gość: okupnik Re: nijacy i niedorobieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 09:17
          twoja też
          • Gość: wtem Re: nijacy i niedorobieni IP: *.centertel.pl 24.08.07, 11:10
            Jarmolinski poinien być tarzą kampanii szczecińskiej PO,zarozumiały,
            niekompetentyny, mdły
            • Gość: wscibski Re: nijacy i niedorobieni IP: 195.28.182.* 28.08.07, 17:55
              Jarmoliński, kandydat na posła ?
              • Gość: kuna Re: nijacy i niedorobieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 20:36
                Na osła!? to nie kandydat
                • Gość: plus Re: nijacy i niedorobieni IP: 195.28.182.* 06.09.07, 20:04
                  dobry kandydat, wiarygodny, inwestorzy są zadowoleni
                  • Gość: menel Re: nijacy i niedorobieni IP: 195.28.182.* 16.09.07, 10:52
                    Gość portalu: plus napisał(a):

> dobry kandydat, wiarygodny, inwestorzy są zadowoleni

dlatego lepiej żeby został tu gdzie jest, przed nim jeszcze sporo do zlikwidowania
              • Gość: samja Re: nijacy i niedorobieni IP: 195.28.182.* 06.10.07, 11:08
                wek nie wpuścił na listę ?
                • Gość: wyborca Re: nijacy i niedorobieni IP: *.kalisz.mm.pl 06.10.07, 12:44
                  a kto by na niego głosował ?
                  w wyborach samorządowych zdobył zaledwie 375 głosów z czwartego miejsca, co
                  wystarczyło żeby zostać wiceprezydentem

• Gość: wsio Re: nijacy i niedorobieni IP: 195.28.182.* 01.08.07, 17:16
        chłopcy ze szczecińskiej PO bardzo przyPOminają sławnych Kaczyńskich, chyba
        powinni się przepisać do PiS
    • Gość: lonelboy1989 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:29
      Pogoń w ostatnich latach głównie sprawiała dwie rzeczy: problemy i porażki. Może kubeł zimnej wody wylany na łeb MKSowi będzie dla klubu wybawieniem.
    • rewers10 Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka 29.08.07, 22:36

prorok
    • Gość: Telewidz Krzystek pryćmił Tuska IP: *.chello.pl 16.09.07, 21:08
      Krzystek to prawdziwy liberał z PO!
      ie.youtube.com/watch?v=IH_o0EDRQFE&mode=related&search=
    • Gość: Ciekaw Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.chello.pl 16.10.07, 17:42
      Tylko ciekawe, co zrobi ze szpitalem przy ul. Wojciecha?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=70586401&v=2&s=0
      • Gość: normalny Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.szczecin.mm.pl 30.10.07, 20:54
        "Myślałem, że to kończy sprawę, znaleźliśmy właściwego kandydata, człowieka
        bywałego w świecie, mówiącego biegle trzema językami, mającego ciekawy pomysł na
        Muzy. Tym większym zaskoczeniem była dla mnie propozycja wiceprezydenta Tomasza
        Jarmolińskiego, by rekomendować dwóch kandydatów - oprócz Osuchowskiego także
        Roguszkę, który przecież był dopiero czwarty! Nie ma na taki ruch jednomyślnej
        zgody komisji, dlatego kolejne już posiedzenie zakończyło się niczym. Na środę
        ustalono następne spotkanie, na którym panowie Osuchowski i Roguszka jeszcze raz
        mają przekonywać nas do swoich programów. Nie rozumiem, po co ogłasza się
        konkurs, skoro nie respektuje się jego wyników, a dyrektora chce się przynieść w
        teczce?"

wszyscy znają wyniki konkursów organizowanych pod przewodnictwem Jarmolińskiego,
        zanim zostanie ogłoszony konkurs
        • Gość: oczko Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.szczecin.mm.pl 02.11.07, 21:12
          > wszyscy znają wyniki konkursów organizowanych pod przewodnictwem Jarmolińskiego
          > ,
          > zanim zostanie ogłoszony konkurs

niedługo przebije sam siebie, ogłosi konkurs na swoje stanowisko i ...sam w nim
          wygra
          • Gość: ? Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 09:15
            może to następny prezydent ?
            • Gość: Partyjny Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.chello.pl 09.02.08, 12:14
              Zapytaj, może się wybiera?
              www.szczecin.pl/umszczecinswiat/chapter_59163.asp
              • Gość: realista Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.szczecin.mm.pl 09.02.08, 19:41
                i tak nie dopuszczą nieodpowiednich pytań
                • Gość: ? Re: Jarmoliński przyćmił Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 08:09
                  "Czytacz Przed dziesięcioma laty zrezygnował Pan z posady w Akademii
                  Medycznej w Poznaniu i zdecydował się na przeniesienie do Szczecina.
                  Jak z perspektywy minionej dekady ocenia pan swoją decyzję?
                  Tomasz Jarmoliński To była bardzo dobra decyzja. "

dla kogo ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka