Gość: Lu IP: 195.117.238.* 15.02.01, 11:46 Co taka cisza w Elblągu? czyżby przed burzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nona Re: Cisza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.01, 00:32 Przed chwilą byłam w Ełku - tam też cisza cichutka cichuteńka. Hej, hej... czekamy na odważnych - przecież możemy pisać o wszystkim - naprawdę i na niby.Tłukłam się w pięknym roku 1976 z Elbląga do Krynicy Morskiej autobusem marki Jelcz z przyczepą - czy ktoś z was wie co to była za jazda!!! - w tłoku takim, że nieba nie było widać. A ja bylam wtedy najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem, zakochaną dugi raz po raz pierwszy w życiu i w tym tłoku było nam jak w niebie...i z tym samym facetem jestem dalej szczęśliwa. Ludzie - nie omijajcie trasy Elbląg - Krynica Morska!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GS Re: Cisza IP: 10.10.41.* 01.03.01, 20:17 W Elblągu cisza, bo zima i bida z nędzą trzyma , a gazety wlasnej ni ma Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: Cisza 01.03.01, 20:35 Gość portalu: GS napisał(a): > W Elblągu cisza, bo zima i bida z nędzą trzyma , a gazety wlasnej ni ma Ale przecież ktoś tam założył FORUM i dlaczego siedzi cicho... chyba że to prowokacja? Wspomnienie z wakacji 1976 (!!!) jest super - poznałabym tego faceta!!! a mój brat tę babeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Cisza IP: *.chello.at 02.03.01, 22:54 biadolicie jak te malutkie dzieciaczki boze, wiecej inicjatywy....koledzy i kolezanki,....... elblag moze do dupy ale nie trza sie dawac zlemu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gs Re: Cisza IP: 10.10.45.* 05.03.01, 13:31 Gość portalu: jacek napisał(a): > biadolicie jak te malutkie dzieciaczki boze, wiecej > inicjatywy....koledzy i kolezanki,....... elblag moze > do dupy ale nie trza sie dawac zlemu...... Jacek ma rację. Trzeba w tym mieście coś ciekawego zrobić. Ale, co? Ja nie mam pomysłu, ale może ktoś ma... NIECH KONIECZNIE COŚ NAPISZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielich Re: Cisza IP: 10.10.45.* 05.03.01, 13:33 Elblag zyje, Elblag kroluje...a na stolach tancza lalunie......Hej!!! Pozdrowienia z wioski olimpijskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielich Re: Cisza IP: 10.10.45.* 05.03.01, 14:20 Tak wspominacie i mnie naszlo....Hej dziewczyno z obozu jezdzieckiego w Wadowicach...Pamietasz mnie...Opatrywalas mi kolano........lato 1996....echhh to byla dziewczyna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarek Re: Cisza IP: *.pool.mediaWays.net 09.03.01, 16:31 Gość portalu: jacek napisał(a): > biadolicie jak te malutkie dzieciaczki boze, wiecej > inicjatywy....koledzy i kolezanki,....... elblag moze > do dupy ale nie trza sie dawac zlemu...... wcale nie do dupy, piwo mi smakuje i miasto coraz ladniejsze, juz rok go nie widzialem, a wsumie to 12 lat mieszkam poza nim i zawsze jak jestem to lza sie w oku kreci emigrant post@komarek.w.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarek Re: Cisza IP: *.pool.mediaWays.net 09.03.01, 16:28 Gość portalu: nona napisał(a): > Przed chwilą byłam w Ełku - tam też cisza cichutka cichuteńka. Hej, hej... czekamy na odważnych - przecież możemy pisać o wszystkim - naprawdę i na niby.Tłukłam się w pięknym roku 1976 z Elbląga do Krynicy Morskiej autobusem marki Jelcz z przyczepą - czy ktoś z was wie co to była za jazda!!! - w tłoku takim, że nieba nie było widać. A ja bylam wtedy najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem, zakochaną dugi raz po raz pierwszy w życiu i w tym tłoku było nam jak w niebie...i z tym samym facetem jestem dalej szczęśliwa. Ludzie - nie omijajcie trasy Elbląg - Krynica Morska!!!. Wspaniale i takie romantyczne, tez jezdzilem tym autobusem 10 lat pozniej, wspaniala trasa, teraz jak jestem w Elblagu z lezka w oku przebywam ja oplem kadetem. byly elblazanin www.mkowalewski.de Odpowiedz Link Zgłoś